Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru mine e descurajant noul bazar... Asa o debandada mi se pare, parca nu mai gasesc nimic...

In alta ordine de idei, daca mikaeela si sabina.p sunt pe faza, fetelor, imi confirmati si mie 25 de lei, respectiv 10 lei? Ca nush pe unde am pus chitantele...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara!
Eu am decis sa ma retrag, cel putin pentru moment, din bazar, schimbarea nu-mi prieste, desi am inteles, in mare ideea si nu intampin dificultati tehnice de nedepasit.
O sa raspund la pm-uri pentru produsele pe care trebuie sa le expediez.
Multa sanatate puiutilor greu incercati si multa rabdare si putere mamicilor si familiilor lor!
Mult spor in continuare celorlalte 'activiste'!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Nu prea am net aici, insa rochita e superba , Cornelia, crezi ca i vine Giuliei, ea are pe la 130 cm inaltime

Daria, nu inaltimea e problema, ii vine Mariei care are 132. Doar ca ei ii este strimta sus. Ii intra pe ea, ca ii permite un elastic sa se mai intinda putin, dar asa intinsa nu se aseaza bine. Anul trecut, pe la aproape 130 cm si vreo 27-28 kg ii venea fixa-fixa.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Ma risc, Giulik are 20 kg.

Flowers, Dodo, Cornelia, vad ca nu mai pot licita, insa as dori, cu acordul tuturor, sa achit eu rochita in loc de Flowers.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Flowers, Dodo, Cornelia, vad ca nu mai pot licita, insa as dori, cu acordul tuturor, sa achit eu rochita in loc de Flowers.

Daria doar ce mi-a trimis Flowers PM ca o va plati ea...daca voi va intelegeti altfel...eu nu am nimic impotriva

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Din partea mea nu este nici o problema,poti sa le trimiti la comun.

Nerantula- am ridicat aseara coletul de la posta,imi plac tricourile,preferatul meu este cel cu " my mummy is the best,don't tell daddy" ,la celalalt crem , este super materialul

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Ai trimis pachetul si pentru noi???Nu conteaza pe ce adresa ,noi stam aproape una de cealalta
De luni eu nu o sa mai activez o perioada de timp pentru ca plec in concediu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:

Daria doar ce mi-a trimis Flowers PM ca o va plati ea...daca voi va intelegeti altfel...eu nu am nimic impotriva

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Imi pare rau ca m-am luat dupa ce a scris ea, ca supralicitam.
Invatatura de minte pt viitor.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam

Mergi la inceput

Am si eu un produs nou:
casca cu dalmatieni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Fetelor am revenit am fost la Piatra Neamt sau mai bine zis la Tarcau fetele din zona stiu sigur despre ce vorbesc si a fost superb pot spune chiar m-as mai duce ca atare peste 2sau 3 sapt cand avem concediul cu gasca de prieteni sper tot pe acolo sa mergem acum am fost cu neamurile frumoasa zona voastra mai fetelor si curata si mai linistita decat a noastra cu toti stresatii care te clacsoneaza in prima secunda daca nu ai plecat de la semaforv-am citit tot ce ati palavragit o sa merg la posta ca am ceva colete de ridicat si de pus pt Elinia ca daca stiam ca plateste il duceam direct si nu stiu daca ti-am zis Dodo dar am primit coletelul tau sunt superbe toate deja le-am avut cu noi in concediu si am fost admirati asa ca ma simt prost ca sunt ne platite si cum se trezeste seful fugim la banca.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mamagiuliei, sa-mi dai un shut cand primesti plicul, te rog, ca sa stau linistita.
si mai sunt cateva fete care nu mi-au confirmat primirea coletelor: valentina_22, ursuleata si nu mai stiu cine.
kokiy, nu mi-ai zis daca-ti vine rochia.

in alta ordine de idei, cred ca mai mult se vor pierde donatoare si cumparatoare pe noul bazar decat se vor castiga. nici eu nu cred ca mai activez mult. inca sunt in gandeala.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mady, a ajuns pcahetul de la mine?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput