Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 45
ducky spune:
Am primit pachetelele de la cami_antonia si de la simonapro. Multumesc mult.
Acest produs este trimis (ca mai platise cateva produs de la mine si le-am pus in acelasi pachetel) http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5478445923920415458
Multumesc
PS Eu mi-am mutat toate produsele de pe bazarul vechi...mai trebuie sa scriu asta cuiva? Sau sa trimit mail?
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
pisellino spune:
fetelor va rog sa stergeti din album toate produsele de la mine ca nu le mai am pe toate si cand voi fi mai libera le pozez din nou si le adaug in albumul nou.si pe cele la care e precizat "se afla la pisellino" multumesc mult
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
carminabulina spune:
Mai mie mi se pare ca ceva e in neregula cu supralicitarile in noul bazar. Adica de ce s-ar supralicita cineva?
Si eu am supralicitat un produs cu un pret (10 lei) dar el a aparut cu altul mai mic (8lei), iar la ceva timp distanta, fara sa mai fac o alta supralicitare apar totusi, ca si cum as fi supralicitat, cu suma de 10 lei. Supralicitare care apara exact in acelasi timp ora minut si secunda cu o alta supralicitare a altui licitator.
-Si in acel caz cine castiga licitatia?
-De ce apar ca supralicitez daca eu nu o fac?????????
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Mai mie mi se pare ca ceva e in neregula cu supralicitarile in noul bazar. Adica de ce s-ar supralicita cineva? Si eu am supralicitat un produs cu un pret (10 lei) dar el a aparut cu altul mai mic (8lei), iar la ceva timp distanta, fara sa mai fac o alta supralicitare apar totusi, ca si cum as fi supralicitat, cu suma de 10 lei. Supralicitare care apara exact in acelasi timp ora minut si secunda cu o alta supralicitare a altui licitator. -Si in acel caz cine castiga licitatia? -De ce apar ca supralicitez daca eu nu o fac????????? |
-in acest caz tu castigi licitatia ca ai dat prim 10 lei
=asa-i sistemul "masheaza" daca oferi mai mult si-ti arata in caz de nevoie.Daca nu aparea oferta de 10 lei...tu platai 8 chiar daca oferise-i 10
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Mai Dodo nici tu n-ai somn?
Bag de seama ca mutam amandoua de la carmina ca acum le gaseam, acum nu le mai vedeam si nu stiam unde dispar, si-am zis sa vin sa vaz daca mai e cineva pe-aici
Neata buna!
carmina, cred ca mai ai niste produse pe care nu le-ai precizat in lista de linkuri, dar sa termine si Dodo ce mai are de sters si iti zic atunci.
Cineva intreba cum sa dea de niste useri, la olishka ii dau acum un mail sa vedem daca mai apare, la ceilalti 2, trimite PM, vezi daca raspund.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Dodo-pui spune:
Buna Alexandrina nu caci am treaba
am terminat de sters(mutat) prod carminei
Si am adaugat si eu cevaf frumos la noul bazar
Body newborn
verific si albumele ...iar sa vad ce a ramas in urma mea
tricou superb 9luni
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui am terminat de sters(mutat) prod carminei |
Atunci au mai ramas de clarificat:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/A03Luni#5481865816570575378
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/B36Luni#5448024973538964722
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/I710Ani#5490136763579535858
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Dodo-pui spune:
Am adugat in noul bazar body early days
caciulitzapentru 1 an
camasa tex 18luni noua
camasa cu guler cazacesc
Bluza de trening pentru 10ani
iepuras micut si dragut de plus
Ghete imblanite 23 nepurtate
Apreschiuri nr 23
tenesi Barbie 34
Plovar mar M
sandale 39-40
Sper ca nu am mai lasat nimic in urma sper
Dumnezeu imposibilul!
sdcristian spune:
am inceput sa pun produsele la noul bazar, dar merge tare incet
cand termin va anunt ce am mutat, mi-am propus sa le fac toate azi dar la cate trebuie sa scrii o sa fac cate 5 pe zi
5+
Laura25 spune:
citat din mesajul lui sdcristian am inceput sa pun produsele la noul bazar, dar merge tare incet cand termin va anunt ce am mutat, mi-am propus sa le fac toate azi dar la cate trebuie sa scrii o sa fac cate 5 pe zi 5+ |
Neata'!
Folosete optiunea 'Creaza anunt similar' si muta produse din aceeasi categorie unul dupa altul. Ai de schimbat doar titlul, pretul,descrierea si poza (bifezi 'sterge la poza produsului antrior si alegi poza corecta din calculator). Mie mi se pare ca merge f, repede asa. Spor! Cum te simti?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me