Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 43
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Dodo comision la retragere?sau ce comision?sa stiu pe viitor depun data viitoare 5 lei in plus promit |
Nu comision pentru ca au intrat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
In afara de produsele de confirmat de la Alex@Sara am actualizat tot. Trebuie sa fug.
galliciana daca doresti confirmare de la any, trimite-i PM.
diana ai pus un link de doua ori, gentuta am sters-o, nu stiu de ce pantaloni era vorba
valentina_22 ti-am scris motivare pentru plat aintarziata, n-am verificat de cand ti-s castigate produsele
adablackcat capitolul nu e de 20 de pagini ca avem debit mare.
Cat despre a spune ce si de la cine, sunt informatii care se obtin greu.
boticelina n-am apucat sa-ti raspund, stiu ce inseamna calificative, documentul acela il facem cumva, candva, deasemenea trebuie sa conlucram si la Help.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Leditia spune:
Am pus si eu produse noi la dama..mai aveam de pus dar s-au terminat acumulatorii la aparatul foto si intre timp s-a trezit si David.
zici ca e marti..dau sa-i blenduiesc mancarea copilului,ca am facut putina si-mi cade garnitura de la robot in mancare pe care o blenduiesc cu tot cu mancare..dupa care observ ca mancarea e cu cauciuc si nu stiam de ce face urat robotul..Bine ca am vazut si am aruncat-o..si noroc ca aveam si altceva,ca back-up,ca era nasol pana ii faceam alta mancare..offf..
Alex-Sarauneori mai ai nevoie si de o pauza.O imbratisare calda,sa treaca starea asta.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
madyrizi spune:
ok, am bifat produsele ca platite. si atat? nu se mai muta undeva unde se va vedea ca a fost castigat pentru... nu se mai dau linkuri pe aici? (desigur ca n-o sa dau link doar ca sa se vada frumos la subiect). mamica va mai scrie ceva la subiectul ei? sau doar ceva de genul "e bine, nu e bine".
pai daca e asa de partea cu confirmarea nu mai avem nevoie, de partea cu trimisul coletelor nu mai avem nevoie, de partea cu confirmarea primirii coletelor nu mai avem nevoie. le putem face pe PM si asa toata lumea sta frumusel si zice "licitez, supralicitez". sau nu mai zicem nici atat?
cred ca iar am gasit inutilitatea subiectului, desi ma agat de orice (si poate nu fac bine) ca sa mai scriu ceva la subiect.
in fine , o sa mai stau si cuminte in banca mea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
EU nu stiu cand un produs de la mine este in licitatii,asa ca cine vrea ceva masuri sa imi spuna
Am rasfoit si eu oleaca in urma si abea acum am realizat ca la plata pentru Ionela avea si un PECU si nu am pus 3 ron ..cu prima ocazie cand licitez pentru Ionela am sa repar si greseala si am sa adaug si cei 3 ron
Sau daca uit ceva pe drum sa ma trageti de maneca,nu e cu intentie dar mai uit si eu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
Dodo-pui spune:
Diana2242 produsele de la mine le-am mutat diferenta nu stiu care sunt sa le pot muta
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 EU nu stiu cand un produs de la mine este in licitatii,asa ca cine vrea ceva masuri sa imi spuna Am rasfoit si eu oleaca in urma si abea acum am realizat ca la plata pentru Ionela avea si un PECU si nu am pus 3 ron ..cu prima ocazie cand licitez pentru Ionela am sa repar si greseala si am sa adaug si cei 3 ron Sau daca uit ceva pe drum sa ma trageti de maneca,nu e cu intentie dar mai uit si eu |
Cand un produs de la tine e licitat esti anuntata si cand e castigat si supralicitat...primesti e-mail
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
sarumana dodo
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
mariuca-sara spune:
Buna seara,am si eu doua bluzite in Produse neconfirmate http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseNeconfirmate#5464708094155475842 si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/ProduseNeconfirmate#5464708101522434706 ,as vrea sa le retrag daca se poate,vreau sa le dau unui baietel frumos.
valentina_22 spune:
Termenele limita ar fi in ordinea produselor castigate urmatoarele:
05.08;12.08 respectiv 16.08 care sunt prioritare si vreau sa le achit in jur de 13.08, poate chiar mai devreme.
Multumesc de intelegere!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC