Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 40
georgipuia spune:
Deci se pun si explicatii la calificative? Asta vroiam sa stiu...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Buna ziua tuturor. Intru si eu putin cam pe dinafara cu situatia bazarului ca sa anunt ca am primit 2 pachete, de la carmina si andreea; multumesc pt bonus. As avea ceva de comentat, dar ma abtin. Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Poze cu noi blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
mda,cred ca stiu cam ce ai avea de comentat,citind de unde ai primit coletelesi ...totusi....am patit-o si eu,si nu m-am abtinut...nu are de gand sa indrepte situatia?
eseeaacum am citit ce s-a intamplat,offf imi pare fff rau!
de David si 30+
anca_27 spune:
Am castigat si eu astia http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=140&n=cercei-din-agate-verzi , m-am conversat cu Cora pe mail, eu tot asteptam factura, ca sa pot plati.
Din alte povesti am inteles ca vanzatorul are un buton de facturare. Am inteles bine? Am facut deja plata, nu e vb de asta, vreau doar sa stiu si ca viitor vanzator tot ce am de facut. Voi ati emis facturi?
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
adablackcat spune:
Fetelor, doo intrebari: aici nu se face capitol nou la 20 de pagini? Si inca una: daca stiti ceva despre cineva cred ca ar trebui sa stim toate, adica n-as vrea sa cumpar lucruri aiurea. Inteleg ce inseamna haine si incaltaminte second, dar n-as pune la bazar niciodata ceva patat sau care arata rau.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Si astept un semn de la fetele care au castigat produse in formatul vechi !!! Sau macar un semn ca le achitati ! Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam |
Eu la vechiul bazar mai am de achitat trei produse, doua pentru Stefania si unul castigat de la Luy, pentru care am ales sa platesc in contul lui Marius-Andrei, deoarece mai am un produs castigat pentru el la noul bazar. Problema este ca nu le pot plati decat in jur de 13.08, caci atunci imi intra banutii. Produsele nu as vrea sa le pierd, asa ca va rog sa-mi spuneti daca termenul de plata solicitat de mine este ok.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl gãseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
szivarvany spune:
Vale, baga link si adresa pe pemeu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam
cris_82 spune:
Se pare ca pana la urma se rezolva
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
simonapro spune:
Am primit coletele de la Nerantula( ii vin piticului meu adidasii, deja a facut o tura cu ei) si de la mamagiuliei( ne place costumasul de blugi), multumim frumos
Mai am si eu cateva produse in vechiul bazar, sper ca saptamana asta sa reusesc sa le mut.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
anca_27 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Am castigat si eu astia http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=140&n=cercei-din-agate-verzi , m-am conversat cu Cora pe mail, eu tot asteptam factura, ca sa pot plati. Din alte povesti am inteles ca vanzatorul are un buton de facturare. Am inteles bine? Am facut deja plata, nu e vb de asta, vreau doar sa stiu si ca viitor vanzator tot ce am de facut. Voi ati emis facturi? |
Imi raspund tot eu.
Atata m-am agitat cu factura asta ca si daca mi-o aducea cineva la usa deja n-o mai vedeam de importanta. Ma astepta fain-frumos in contul meu. Deci m-am lamurit si cu asta, nu vine pe mail, trebuie intrat in cont si verificat.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
pooh spune:
citat din mesajul lui mamagiulieiSi astept un semn de la fetele care au castigat produse in formatul vechi !!! Sau macar un semn ca le achitati !Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=3" target="_blank">Avem foto in concurs si acum ne laudam |