Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 34
Laura25 spune:
Suma cu care supralicitezi creste odata cu cresterea valorii produsului. Adica pt licitatii intre 0 si 10 lei se supraliciteaza cu 1 leu, intre 10 si 20, cu 1.5 lei, intre 20 si 30- cu 2 lei (sumele sunt aproximative si de exemplu, nu garantez la virgula ca asa e, dar asta e principiul).
Licitatiile sunt vizibile doar pt cei care liciteaza acel produs si pt vanzator, normal.
Eseea imi pare foarte rau pt ce se intampla parintilor tai. Te putem ajuta cu ceva? Te rog sa ne spui!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
boticelina spune:
Alexandrina acum am vazut sus ca exista o trimitere catre umanitare dar tocmai din cauza ca e link catre discutiile de aici (deci e link efemer) mi se pare neproductiv. Eu as prefera un blog entry cu explicatii, Putem sa-l facem pe google, din contulk de bazargeneral... pieptanat si coafat, simplificat.
cu helpul pot ajuta, nu ma pricep io prea bine la technical writing dar pot sa incerc. Io sunt mai familiara cu sistemul de calificative pentru ca mai vand diverse chestii care nu-mi mai fac trebuinta pe okazii, si acolo chiar ti se reaminteste sa acorzi calificative, asa poti sa-ti faci o idee despre cat de serios e omu cu care te bagi in bisnis, daca vezi ca are calificative negative (poti sa citesti comentariile si sa vezi de ce a primit negativ) poti chiar sa refuzi sa faci afaceri cu el (daca de exemplu are obiceiul de a nu ridica coletele de la posta )
Georgi a explicat admin la subiectul de la tehnice ca exista intervale de supralicitare functie de suma initiala. Adica, daca pretul initial al produsului e sub 10 lei, treapta de supralicitare automata e de 1 leu, daca pretul initial e intre 10 si 25 lei, treapta de supralicitare e de 1,5 lei, pt intervalul 26-50 lei parca e de 2 lei s.a.m.d.
Cei care liciteaza sunt ascunsi pt tine daca nu ai licitat la acel obiect si vizibili daca ai ofertat si tu / il vinzi tu (ca sa vezi cu cine te lupti/cine vrea ceva de la tine)
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Leditia spune:
Am platit 10 lei in contul Ionelei pt acest pulovar
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5489203744969764994
Nu avea caz,am ales Ionela.
Si am platit 10 ron lampa de la mady in contul lui David,pt ca mady a spus sa-i pun in contul lui,in ciuda insistentelor mele de a nu face asta..Mady as dori sa confirmi cele spuse de mine.
Insa nu gasesc linkul la lampita...de fapt nu gas lampita.
Nu pot scana acum ambele chitante,ca trebuie sa-i fac lui David aerosolii, 2 ture.Revin dupa ce-l culc,ca nush ce are da urla intr-una de m-a capiat de cap.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
madyrizi spune:
eu confirm ca am insistat si insistat sa puna banii pe lampita la david in cont. ledi tu esti o scumpa si o draguta si eu te apreciez mult si multa rabdare cu davidut.
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5493009599888412274
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
offfff,m-a termina unori kinderul sectorist...
eseea imi pare rau cum putem sa te ajutam??
ancadragoman sarumana raman datoare vandutafug la licitat
dodo-pui un pe gingiuta sa iasa mai repede caninii
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
madyrizi spune:
cris, si pe mine poti sa pui baza daca vrei pt. rochita.
moama, a pus silvi niste bijuuri de-ti lasa .
deja m-am bagat la licitat ca nu m-am putut abtine.
stiu ca am ajuns la critice, promit sa platesc zilele astea tot. imi cer scuze,dar am avut necazuri mari zilele astea si n-am iesit din casa, n-am vrut sa vad pe nimeni din afara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
corap spune:
tocma am castigat si io 2 carti de la alexandrina! ce fac, platesc si trimit copie in mailul de la bazar?
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
madyrizi spune:
corap. da, trimite chitantele pe mail. da' tre' sa pui si linkul la produse ca sa vada fetele frumoasele care sunt.
la mai multe!!!!
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
cris_82 spune:
asta e rochita http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=768 ..se pare ca am si castigat-o..ce parere aveti??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
georgipuia spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, fetelor.. o sa caut topicul cu pricina (banui ca la umanitare, nu?) si sa-l citesc mai in amanunt... pana una alta.. care ma invata si pe mine sa ma fac invizibila la munca? m-as baga sub birou sau m-as inchide in toillete, daca as avea laptop ca vreau sa mut si eu ce produsele mai am in vechiul bazar...
Eu am anuntat ca am ratat trenul de ieri pentru drum la banca... subliniez ca mai am de plata 117 ron... deci puteti aplica penalitatile... mi-am asumat raspunderea si suport in consecinta...
Mai e ceva de clarificat?
Rabdare multa si curaj pentru sinistrati... asteptam sa ne spuneti cum va putem ajuta
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)