Bazar umanitar *35*

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alexandrina multumesc ca m-ai anuntat oficial
acum ma uit
si de maine sa incep sa platesc
pup fetele

duky nu ai primit coletul meu?
confirma-mi pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

multumesc,pooh!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ESSEA trimis catre tine alt pm
pls confirma-mi corectitudinea celor spuse

OLISHKA AM CASTIGAT DE LA TINE A50 PT EMA
sper sa platesc cat mai repede

Andre_ea de la tine A96 PT DAVID

ANCUTZA_BRO A136 5 RON DAVID
A135 5 RON DAVID

maine sper sa incep platile
si anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am mai pus un set de bijuterii din arginthttp://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=707Galliciana,cu placerePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

dragele mele confirmam plata de 31 de ron facuta de blue_rain in data de 09.07.10
scuze dar poate ca nu am vazut eu la topic ca nu prea intru asa de des pe cat as vrea din motive alex alex si alex
care face numai tampeni

mamica de galusca alexandru gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pooh eu am licitat ambele coliere puse de tine initial, deci intrebarea ta ma priveste direct . Taxele postale sunt de 2.5 lei daca le trimiti normal (pe spezele tale adica, fara ramburs) si vreo 6.5 lei daca pui ramburs. Io inca 7 lei in plus pe expeditie nu cred ca imi voi putea permite sa platesc pentru ca si eu la randul meu trimit gratuit. Dar eventual iti pot depune 2.5 lei intr-un cont al tau la vreo banca prietenoasa daca ai (BRD, Reiffeisen, BT).

Si pentru mamele de fete cucuiete, super oferta ! sandalute cochete

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ashea, acu' sa raspund:
dodo, ai dreptate se vede si mai bine.
diana, ma bucur ca va sunt de folos recipientele si ca tot mi-ai amintit o rog si pe alexandrina sa-mi confirme cand le primeste persoana.
valentina_22, nu stiu ce sa zic de posta si de pachet. sper sa nu se intoarca.
nushule, am pus niste masuri la bluzita aia. nu se vad? m-a intrebat ancadragoman niste masuri si le-am pus ca si raspuns. daca nu le vezi le mai pun inca o data. oricum nu innoti in ea cu siguranta ca e micuta (sau asa mi se pare mie).

mai avea cineva intrebari?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la http://bazar.desprecopii.com la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune

Mergi la inceput

Si inca un bun frumos-frumos si nou-noutz pt mamicile de fetite, sa stiti ca merge si toamna, nu numai acum vara.

Si un sarafan frumusel care ne-a ramas mic inainte sa apucam sa-l purtam

Mergi la inceput

Deci am platit azi prima mea achizitie de la bazarul nou, si anume asta. Cum fac mai departe?

Am incercat sa-mi bifez singura "platit" de la butoanele alea de jos de la rubrica "contul meu" si yoc sansa (ceea ce era oarecum normal). In acelasi timp am trimis "pe stil vechi" chitanta de plata de mailul de la vechiul bazar. Acuma cum facem? Cine confirma si bifeaza plata? Intreb ca am si eu 2 facturi emise si va trebuie sa fac ceva cu produsele respective

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am uitat sa spun ca am un aviz de la sabina.p, dar ma duc maine la posta.
si diannaalex a primit 15 lei de la Cornelia C. (userul corap) pt.
http://bazar.desprecopii.com/uploaded/2010-7-21/6b5bfbff2D4d192D4a182Dba522D9cb436dfb6afP1010841.JPG

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune

Mergi la inceput