Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 24
diana2242 spune:
Mady ca tot ai aparut stii ce bune ne sunt recipientele de la voi le folosim ca pahar pt baut si nu dam pe noi bautura deloc deci multumim mult de tot asa ne dezvatam de alte sticlute.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
pooh spune:
PFFF,am reusit!http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=679&n=ColierPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
liliana83 spune:
LoraG76, Alexandrina, Mamagiuliei- am primit pachetele. Multumim, sunt foarte frumoase si le vom purta cu placere. Alexandrina , multumesc pentru bonus! O zi buna tuturor!
diana2242 spune:
Ba da Neratula am primit-o ieri si am si zis aici ca iti multumum frumos sper sa ne vina cand o da frigul ca mai aveam noi una frumoasa dar care nu cred ca ne va mai veni.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
nushulica spune:
alexandrinamultumesc de intrebare,ma simt binisor,gravida in rest totul e spre bine
madyrizi nush daca ai obs dar am licitat o bluza de gravide de la tine din bazarul nou,nu am cm la indemana sa ma masor acum cam ce marime e bluza aia?sa stiu daca o sa inot in ea sau nu
saptamana asta plecam la maredin pacate doar 3 zile ca atat ma tine pe mine ...de fapt sper sa ma tina si astea 3 zile ca la cat de greu ma misc si la cat de sprinten e david
de David si 30+
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Ba da Neratula am primit-o ieri si am si zis aici ca iti multumum frumos sper sa ne vina cand o da frigul ca mai aveam noi una frumoasa dar care nu cred ca ne va mai veni. |
Scuze, cred ca mi-a scapat ieri .. si vreau sa imi pun la punct evidentele Sa o purtati sanatosi!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
ancadragoman spune:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruMariusAndrei#5495589910805144322 a fost confirmat.Multumesc mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!
Lumi_Nag spune:
Buna! Am licitat si eu astazi pentru cateva hainute, mai intai pentru cele castigate deja, apoi am licitat pentru cele puse la vanzare. Nu stiu exact cum se face dar am scris pretul licitat de mine la comentarii si acum ce fac? Astept adjudecarea prin mail?
ancadragoman spune:
da te rog niste link-uri sa vedem ce si cum
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
858 SMS PENTRU COPII!