Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 14
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat OK, multumesc. Am ajuns mai departe: ce inseamna durata anuntului? Las doua zile sau modific? Incarc poza unde scrie incarca imagine baza? www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
da, lasi 2 zile daca e anunt pt bazar umanitar. Si da, imagine o incarci acolo unde e poza de baza(vezi sa nu fie mare fisierul cu poza).
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
adablackcat spune:
Multumesc. Am adaugat doar doua anunturi, trebuie sa ma organizez, sa pozez, si apoi sa le pun pe toate in bazar. Sper sa pot tine pasul cu bazarul... Dupa ce le postez anunturile trebuie doar sa le urmaresc acolo ca sa vad cui trebuie sa le trimit? Asta dupa ce confirma cineva plata lor, nu? Stiu ca pun intrebari care s-au pus de multe ori, dar nu am timp sa citesc in urma sa vad cum se procedeaza...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
madyrizi spune:
adablackcat, pentru cineva care nu prea a citit din urma, stii foarte multe. exact cum ai zis tu se procedeaza.
sunt frumoase, adica superbe, cele 2 produse.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
diannaalex spune:
Ce faceti fetelor? eu sunt suparata ca nu reuseam sa ma descurc cu bazarul cel nou. Mi-a cam dat cu pozele. Nu se vad prea bine cred ca au fost facute prea mici cu aparatul. Imi cer scuze data viitoare voi fi mai atenta. Ii multumesc lui Maydriti pt ajutor si sper sa va placa lucrurile noastre. Nu se vad foarte bine dar sunt lucruri bune si frumoase. Multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
adablackcat spune:
Madi, m-ai prins, am citit cate ceva, dar nu suficient, mai ales ca v-am gasit in mare schimbare. Am mai adaugat ceva, acum discut cu copila mea ce donam pentru David al Leditiei, pe langa hainute si incaltaminte ce ne-au ramas mici.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Mercedes spune:
adablackcat- foarte frumoase sandalutele pacat ca ne sunt mici. Eu caut pentru fata mea incaltari marimea 30 si foarte greu gasesc ca are si piciorul in fata lat.
Apropo de noul bazar cum se plateste , se plateste tot in conturile actuale ale cazurilor de la bazar, unde e cazul? intreb deoarece am vazut scris ceva de genul,, vanzatorul accepta plata prin playpal..
adablackcat spune:
Iulia are doar 29 la picior, si foarte ingust. Bafta la gasit sandale.
Mie mi-e teama ca incerc sa fac ceva bun cu bazarul dar ca n-o sa reusesc intotdeauna din lipsa de timp. Dar citind disperarea Leditiei in legatura cu David care nu mananca, si slabeste si e bolnavior... m-am decis sa incerc macar. Si numai pentru ca am norocul sa am doi copii sanatosi.
madyrizi spune:
inseamna ca ai o fetita tare inteleapta si darnica. e mare lucru ca vrea sa imparta lucrusoarele ei cu alti copii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
adablackcat spune:
Daaa...nu prea are probleme cu impartitul, ii face placere. Acum imi spune ca da si din papusi, ca oricum nu se prea joaca cu ele...
Buna idee cu Bazarul la semnatura.
madyrizi spune:
fata darnica... la fel ca mama ei
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro