Bazar umanitar *35*
Raspunsuri - Pagina 11
alexandrina spune:
Eveniment, mare eveniment: ACTUALIZEZ.
Scuzati intarzierea.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Am scris descrierile doar la produsele nelicitate la cele licitate nu mai pot adauga |
Uite am facut un test, se poate adauga nota suplimentara la un produs licitat:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=421
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
ancadragoman spune:
ce?????
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui madyrizi laura, te inteleg cu luatul la vale si probabil ca ai dreptate. sigur ca putem ramane sa discutam, dar ce am mai putea discuta care sa fie la obiectul "bazar umanitar"? poate sa se schimbe titulatura in "fetele care participa la bazar" sau "discutii prietenesti dinspre bazar"... nu stiu. de licitat si supralicitat nu o mai facem aici, de duelat nu mai poate fi vorba, de mutat produse nu, de pus produse nu... poate ca sunt eu dezamagita, dar am un gust amar si nu-mi trece de cateva zile. |
Putem anunta produsele nou puse, coletele trimise, si tot ce tine de colete. Si despre produsele primite. Si cred ca mai putem gasi motive frumoase si on-topic de intalnire.
alexandrina spune:
Cateva licitatii, niste produse mutate, rochita pentru Nerantula licitata si des-licitata din pacate, si cateva finalizate: sweetyana, galliciana si cami_antonia
alexandrina spune:
citat din mesajul lui sweetyana rog si eu pe cineva, daca vrea, sa stearga de la imbracaminte pt femei urmatoarele: L520 , L521 , L522 , L523 , L524 , L525 , L526. |
Acestea sunt in bazarul nou sau trebuie sterse definitiv?
ana l spune:
Eu iau o pauza pentru un timp. Sunt la mare, la balaceala.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
madyrizi spune:
uite un om fericit . bravo, ana. sa ai vreme frumoasa.
edit: de olishka stiti ceva? i-am trimis un PM, l-a citit dar nu mi-a raspuns iar eu vreau un raspuns neaparat.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui madyrizi . si mai sunt cateva fete care nu mi-au confirmat primirea coletelor: valentina_22, ursuleata si nu mai stiu cine. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro http://bazar.desprecopii.com |
Nu am confirmat, deoarece inca nu am primit nici un aviz. De la posta mi s-a raspuns sec ca fara hartiuta cu pricina nu ma pot ajuta, deci inca astept. Probabil apare zilele astea, cu siguranta postasul iar a avut treburi mult mai importante.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.zazastudiodesign.com/toate_colectiile.html" target="_blank"> CE POT FACE DOUA MAINI DIBACE
BAZAR DC
madyrizi spune:
ashtia e idioti... pai de vineri trimis colet din bucuresti in bucuresti (plus ca lucreaza posta si sambata) si ei nu ajung cu avizul.
uite asa merita.
lasa, valentina, ca imi dai tu raportul cand il primesti. sunt curioasa daca au ajuns masinutele intregi ca le-a lasat katty cu incredere la mine si eu le-am ascuns in baie c a sa nu le gaseasca kapkaunii.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com