Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 19
maria_alexia spune:
de tot Nati
Pe de alta parte, imi dau si eu cu parerea in balta: fazele cam seamana cu ce citeam eu azi-dimineata aici.
(imi amintesc si de faza memorabila cu "mi-e dor de tine si de nevasta ta").
lavi02 spune:
:))) exact: eu sunt nevasta lui Virgil, iar tati e persoana care ii face lapticul :)
Apropo de faza oedipiana, mortala a fost Silvia, pe la aceeasi varsta: "tata, eu sunt printesa, tu esti printul, iar mama e ciocanitoarea"
maria_alexia spune:
Si Cristi are faze ultra-posesive (evident ca subiectul sunt eu ). Se uita la o poza de anul trecut in care era el cu Ana si-i explica sora-sii: "uite, aici sunt eu cu mama cand era mica."
Tot timpul face planuri "eu ... cu mama, Ana ... cu tata" ("..." = doarme/se plimba/se joaca etc)
Plus ca numai cu mine isi bea lapticul. Se pare ca la ei e inca strans legat lapticul de alint.
Editez ca sa nu monologhez (dupa cum se vede, cheful meu de lucru e la maximum azi ):
Trebuie neaparat sa cititi postarea asta .
Lavi, spargi tu gheata ?
Si tot eu: ce-o fi cu ciresele de la titulatura mea? Yummy .
camelia_daniela spune:
Maria, m-ai molipsit si pe mine cu link-ul tau ...
Cireasele din titulatura ta se pare ca sunt pentru o donatie facuta pentru Parohia Glodeanu.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Mihaela, Multi Ani fericiti si multe, multe bucurii!!! Daca bine imi amintesc, astazi schimbi prefixul, nu?
La Multi Ani pentru toate Mariile din colectie!
Noi am fost in Arizona peste weekend si ne-am intors inapoi fara Rianna. Ea e in extaz acolo, in plin rasfat (cum sa nu-i placa?), asa ca va avea 3 saptamani de vacanta adevarata. E ciudat acasa fara ea...
Bic spune:
maria_alexia Tu mi-ai atras atentia asupra acelui subiect si acum sint hooked!
si mi-am dat seama de ceva (vazind o postare de-a corei la subiectul cu laudatul): ca noi nu discutam deloc despre probleme de psihologie de crestere a copiilor. O fi bine, o fi rau?
corap spune:
biculet, am mai discutat noi in valuri si pe-aici, dar intr-adevar nu prea mult - presupun ca din ideea ca ne-am "conflictua" prea mult si nu s-ar asorta unui subiect-cu-pupici-pe-burtici (caracterizarea nu-mi apartine) precum cel de fata.
(eu ma mai dau in stamba pe la subiectele "de-afara", cateodata sustin de-aiurea o idee la extrema cand mi se pare ca lumea o ia complet razna intr-o directie)
in alta ordine de idei am 2 prietene care se pregateau sa nasca la giulesti - sunt cam terminate. Ca sa nu mai spun de bietii copii si mai ales de bietii parinti de copii prinsi in explozie
fug ca mi s-au trezit
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
madau spune:
Ma doare sufletul de tragedia de la Giulesti . Si am asa niste nervi de i-as strange de gat pe toti, de la ministru la Presedinte . 4 suflete nevinovate au murit din cauza nepasarii si a indolentei...ce-o fi in sufletele parintilor nici nu ma pot gandi, ma doare pe mine...
In rest suntem ok.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Neatza
La multi ani, Catutza! Sanatate, fericire si tot ce va doriti!
Cu discutiile pe teme de psihologia copilului: hai ca noi nu stam chiar atat de rau, nu sunt numai pupici pe-aici, au fost destule teme interesante. (ca sa nu mai vb de cele turistice, care constituie buna parte din "cultura" mea in domeniu ).
Eu am pus putinatatea lor pe seama faptului ca majoritatea copiilor de colectie sunt cumintei si educabili, nu va pun probleme deosebite. Sau mamicile sunt ultra-competente si se descurca fara ghidaj.
Ei, la mine altfel sta treaba - asta va puteti da seama si din faptul ca am urmarit cu sufletul la gura un subiect de vreo 60 de pagini . Ma provoaca la maxim nazdravanul meu.
Pe de alta parte, nu ma simt in stare sa sustin o discutie. N-am cunostinte suficiente, de experiente de-abia acum ma lovesc... Asa ca tac si deocamdata citesc pe unde-apuc .
Acolo - mi se pare - e discutie intre experte. Putinele care au indraznit sa vina cu probleme concrete au fost puse la colt si dadacite sau pur si simplu ignorate (la modul: e atat de prost unde ai ajuns, incat nici nu meriti sa intri in discutie )
Feli, imi pica si mie o fisa: cu tiroida cum stai?
lavi02 spune:
Catutza la multi ani! Sa fii sanatoasa, implinita si mult iubita de toti cei dragi! Sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai!
Sunt si eu ingrozita de ce s-a intamplat la maternitate.
Subiecte de psihologie a copilului - am tot discutat de-a lungul vremii, eu recunosc ca in ultima vreme am ramas cam in urma cu lecturile pe tema asta pentru ca mi se pare ca lucrurile au intrat pe un fagas normal la noi. Poate am citit prea mult intr-o vreme si acum m-am mai intors si spre altceva.
Eu sunt bucuroasa daca se discuta asa ceva si aici, de fapt despre orice imi place sa discut in afara de politica, subiect de care sunt dezgustata.