Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 17
coralia76 spune:
Da Maria..din septembrie incep serviciul..m/au cam presat in ultima vreme..si am zis sa incep/..oricum acasa deja mi s/a aparut ca a trecuto vesnicie de cand stau
Cora...acum mai este de luat in seama un aspect...tu ai 30 de ani..doamna care trebuie sa vina are vreo 50..se cunoaste diferenta ...dar eu sper sa poata face fata,oricum mai vb maine cu ea sa vedem ce i/a zis dr. la control..
corap spune:
he, he, mi-ar placea sa mai am 30 de ani da's-au dus
oricum mai e pana in septembrie, si cred ca e si ceva diferenta de calibru intre copiii nostri (eu am 2 bucati la 22 kg , cand ii car pe amadoi pe scari e un spectacol in toata regula)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
howdy
pai ce faceti, eu inchid, eu deschid?
e asa trist cand dimineata la cafea nu gasesti neam de noutate. Ce mai fac copiii?
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
Veeezi Corapina, asa mi-e si mie trist cand deschid si nu vad nicio noutate
Copiii tai au aceeasi greutate? [:-)]
Ma bucur ca iti revii, hai, nu te mai alinta, n-ai tu 30 dar nici de 50 nu te apropii inca . Coralia si eu zic ca nu e asa invalidanta o laparo, nu se compara cu o operatie clasica si iti zic din experienta, nu traita, dar vazuta la greu.
Copilele mele-s bine, le duc la o gradi particulara ar nu le prea place acolo. Silviei pt ca e cea mai mare, sunt multi copii mici care o enerveaza. Invatatura de minte pt mine, de acum Silvia poate sta singura acasa fara probleme. Nataliei nu-i place nu stiu exact de ce, ca nu o lasa sa se joace nu stiu unde, ca o enerveaza niste baieti rai, de-astea.
Saptamana viitoare Silvia pleaca in tabara iar Nati va merge singura la gradi apoi le duc din nou la bunici pt ultimele 3 saptamani de vacanta, sa-si faca plinul de libertate.
Bic spune:
maria normal ca mi-am bagat si eu codita la subiectul recomandata de tine.
corap, ce facusi? Te imbolnavisi? Sa-ti traiasca operatia. Ai grija sa nu rizi prea tare.
Lavi si tu scriai ca ai ceva sau iar nu am citit cu atentie?
Sanatate si fericire doamna Ina
crissy Tinem pumnii, gindim ginduri pozitive in continuare.
corap spune:
m-ai ghicit, lavi, sunt intr-o dispozitie alintacioasae.
si dap, copiii mei au aceeasi greutate, pe anais n-o pot opri din mancat - aseara la 10 cerea iaurt & biscuiti & somon & laptele de seara si abia am convins-o sa renunte la somon din toata lista (ca mai mancasse de 3 ori ieri, nu de alta) - prin urmare ea la 10 a mancat 2 iaurturi mici, 4 biscuiti, o cana de lapte mare cu o lingurita de miere.
uh, si ce silfida era long time ago (pe vremurile cand era si cuminte si ascultatoare -he... a fost odata)
(incerc sa nu ma ingrijorez prea tare, ca sor-mea se trezea noaptea si cerea paine cu unt si n-a ajuns obeza din chestia asta)
FEBRUARIE thing-a-day
corap spune:
he, biculet, nu ma-mbolnavii chiar acusi, dar acum am gasit momentul propice de taiere
de ras pot sa rad, nasol e ca nu pot sa tusesc si am niste chestii in gat.
ce mai face sma?
lavi, pai cred ca nu-i e bine la gradi silviei, doar ti-a dovedit ca-i domnisoara (si ce mica era cand am mers noi la clatite si dup-aia ai nascut-o pe nati... ce vremuri, maica...)
FEBRUARIE thing-a-day
lavi02 spune:
In sfarsit se ia si la noi in serios treaba cu capusele - asta e de bine, nu mai e o chestie de care n-a auzit nimeni:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/156422/Cum-ne-protejam-de-capuse.html
Bic da, mi-am gasit un chist pe ovar.
maria_alexia spune:
Bic, eu tot citesc pe-acolo, citesc deja de multa vreme franturi provenind din acelasi curent... La inceput m-a socat atitudinea total diferita de ceea ce cunosc, intre timp mi-a devenit mai apropiata, incepe sa se interiorizeze ceva...
Dar pana la practica mai am. Ma lasa nervii des la cat se joaca fii-miu cu ei.
Cu capusele eu am vazut ca dr. de la noi stiu cum sta treaba - pediatra lui Cristi si inca o doctora cu care vorbisem cand cu patania au reactionat imediat cu antibiotic preventiv.
Si noi adusesem copiii "siluete" de la mare, bunicile au fost ingrozite, acum sunt fericite ca i-au facut iarasi bucalati si frumosi . Noi ii luam la alergat cand ii prindem iar eu nu ma omor cu gatitul ca e prea cald .
Lavi, dar ceva mai pentru copii mari, o scoala de vara, nu gasiti nici pe la voi?
Eu v-am povestit ca n-am avut nici un succes cu chestia asta. M-am mai calmat cand am vazut ca nici fetita prietenilor cu care vorbisem sa-i ducem la "scoala de vara" n-a fost de convins. S-au fixat amandoi ca nu stau acolo fara mamici, ca vor la gradinita lor, ca vor mai bine sa stea la bunici... Mai incercam anul viitor, cand vor fi mai mari.
Oricum imi era cam complicat, pe Cristi sa-l trambalez pana acolo, cu Ana ce sa fac intre timp...
lavi02 spune:
Maria pai aici asa se numeste, scoala de vara
Ideea e ca n-am vrut sa-mi bat capul cu cautatul si nici sa traversam Bucurestiul ca sa o ducem si aducem, fiind vorba de o singura saptamana!
Azi si maine trebuie sa-i fac si cumparaturile pt noul an scolar pentru ca le voi aduce in Bucuresti fix in week-end-ul in care incepe scoala si atunci deja nu mai prea gasesti decat ce-a ramas, ciurucuri.
Ieri si-a terminat si temele de vacanta Silviuta, draga de ea.
Programul de vacanta este cam asa: 2 sapatamani bunici, nunta Cristinei, 3-4 zile acasa, 2 saptamani concediu cu noi, 3 saptamani bunici, una acasa, una in tabara, apoi iar 3 saptamani bunici in care le vor duce si la cabana in Apuseni. Mie mi se pare suficienta plimbareala, unde sa mai incapa si scoala de vara?
Cu capusele asa e, acum s-au mai informat doctorii dar acum 2-3 ani era jale, nu te luau in serios.