Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 15
maria_alexia spune:
Ioana, ce bine sa te mai auzim! Ce boierie pe tine cu copiii la bunici . Sper sa bucurati si de o binemeritata vacanta - parca ai fost tot in focuri la serv de cand ai reinceput...
Alinush, m-ai transbordat si pe mine pe coasta de azur . Vacanta frumoasa burticii, mamicii, lui miss & familionului!
Crissy, bravo pentru tonaj!!! AMR putin de tot!
Ca tot te plangeai tu ca nu i-ai auzit gurita, acum isi ia revansa domnisoara ta .
lavi02 spune:
'neata dragelor!
Eu sunt tare bucuroasa ca mi-am repatriat fetitele, e tare bine cu ele acasa! Nu ca nu ne-a fost bine si singuri, sa ne tragem putin sufletul!
Week-end-ul a fost de alergatura Bucuresti-Timisoara-Alba Iulia-Bucuresti, bine ca ne-am intors cu bine.
Fetitele sunt acum la o gradi particulara, e OK dar pentru Silvia nu mai e potrivit, toti copiii sunt mai mici decat ea, cand va mai fi nevoie o voi lasa singura acasa. Au cam enervat-o cei mici, acolo sunt de la 2 ani in sus.
Au crescut fetele, in cele 2 luni de la ultima masuratoare Nati a crescut 3 cm si 1kg, Silvia 2cm si 0 kg . Am observat ca ele intotdeauna cresc mult vara si foarte putin iarna.
Crissy ma bucur tare mult ca s-a inzdravenit Beatrice, vestile sunt tare bune!
Ioana relaxare placuta fara prunci si vacanta frumoasa la mare!
Corap iti tin pumnii!!!
crissy77 spune:
fetele
La noi e una calda, sapte reci
1. De azi mi-a mutat copilul intr-un alt corp de cladire unde este un cantar rablagit (stiu de la colegele mele de muls), deci o sa plecam din Iasi la Craciun, iar asistentele se joaca la calculator iar copiii urla de dimineata pana seara (acolo mi-am petrecut aproape 2 sapt de lehuzie, dupa ce am iesit de la terapie).
2. Nodulul care il am deasupra operatiei se numeste granulom de fir, dispare doar prin operatie (anestezie + taietura). Astea le stiu din ce am citit pe net si ce am discutat cu o prietena care a avut si ea. Mai multe aflu vineri.
3. Aseara m-am intalnit si cu dr. oftalmolog. Bea are retinopatie de gradul I (des intalnita la prematuri, mai ale cei care au fost pe oxigen, e o dezvoltare anormala a retinei, dezlipire de fapt). Daca nu depaseste gradul II se va corecta de la sine. Retinopatiile de gr III si IV sunt operabile iar cele V si VI duc la orbire. Umatorul control va fi pe 16. Dupa externare va trebui sa venim cu ea la control regulat.
4. Se pare ca va avea nevoie de inca o transfuzie de sange (a mai avut doua) ca hemoglobina nu vrea sa creasca mai mult de 8 (minima e 11), anemica lu' mama. Sper sa gaseasca astia sange, ca fii'mea are RH -
Cami, am dat search si am vazut cat costa Noni. Cat timp te tine o sticluta din aia? Se gaseste in farmacii / la naturiste sau doar comanda pe net?
camelia_daniela spune:
Crissy, nu te necaji ... se vor rezolva toate! Gnadeste pozitiv !
Eu am avut 2 bidoane de Noni tot sezonul rece (are 900ml o sticla)
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
meems spune:
Crissy, eu zic ca va fi bine cu retina micutei. Celelalte... se vor rezolva, gandeste pozitiv, vorba Cameliei Ai PM
Lavi, bun venit acasa fetelor!
Corap, Ai scapat cu bine?
Alinush, vacanta placuta!
lavi02 spune:
Crissy tinem pumnii sa se rezolve toate!
Pariu ca nu stati acolo pana la Craciun?
Nu-ti fa probleme cu operatia de granulom de fir trebuie sa fie una superficiala, la piele, e fix 0 fata de cezariana unde iti taie 3 straturi.
Sanatate multa!
------
Silvia mea vrea sa se epileze pe picioare . Nu ca ar fi vreo paroasa, are cateva firicele pe genunchi.
In generatia mea fetele incepeau sa se epileze din liceu, hai in scoala generala mai inteleg, dar in scoala primara
Pre-pubertatea in direct, transmite trimisul vostru special la fata locului.
crissy77 spune:
meems, PM back.
Cami, lavi, multumesc de incurajari. Azi ma simt mai bine, ieri eram un pic ofticata
lavi, aoleo, deja se gandeste la epilare?
soanso spune:
salutam colectia,
va citesc destul de des dar spre rusinea mea nu am avut timp sa postez.
noi suntem bine, eu sunt cu tratament pt. tiroida, cred ca voi lua toata viata pastiluta mi-a crescut doza de euthyrox si parca ma sint putin mai bine, am hotarat sa nu mai neglijez pb de sanatate cum faceam inainte, Sorana e ok, a crescut mult vara asta,are parul lung si nu vrea nici in ruptul capului sa se tunda, abia ieri am reusit sa o duc sa-i tai putin din breton , avem pb. cu maselutele care se cariaza,le plombam, cade plomba, se rupe maseluta si tot asa , are genuinchii si coatele julite de la cazaturi cu bici, trotineta si rolele.
Pt imunitate eu ii dau deobicei toamna Septilin -sirop.
Saptamana viitoare mergem la mare in Bulgaria , sper sa-mi soseasca voucherele pana plecam.
Crissy, trist ce povestesti tu despre sist sanitar, din pacate asta este ralitatea, interesul pt. pacienti a scazut mult pe fondul frustrarilor, ma intreb daca cele care stau la calc. au copii acasa.
multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste toate problemele
Lavi , chiar ieri ma uitam la piciorusele Soranei si am constatat ca are firisoare de par, tin minte ca eu in cls- a IX-a am dat pt prima data cu lama pe picioare, azi-maine vom merge impreuna cu fetele la cosmetica .
oricum deja nu-i lipseste din gentuta lipstickul si neaparat cand iesim din casa tb sa-i dau un jet de parfum si ei, se cria o pauzaste intruna si isi pune pe unghii strasuri
Corap, cum esti??...multa sanatate!
pupici, concedii placute si sanatate!
mandyksch spune:
Salutari si de la noi.
Nu am mai intrat de dianinte de concediu si din pacate nu am nici timp de recuperat (oare cum s-a comprimat timpul in halul acesta?).
In concediu am prins vreme f faina, a fost o singura zi in care a fost mai innorat si mai racoare dar in rest f cald. Ne-am simtit foarte bine si propriu-zis nu am iesit din apa, ne-am balacit cam toata ziua, asa ca nu suntem bronzati mai deloc.
Am mai fost dupa concediu la munte cu cortul la Rebra, foarte fain , zona super linistita, numai apa se auzea si pasarelele:) Acum in week-end mergem iar la munte. Am fi vrut sa mai mergem undeva macar 5-6 zile, dar din pacate trebuie sa imi pastrez 6 zile de concediu pt la iarna.
Altfel suntem bine, Kriszti nu mai transpira in ultimul hal dupa ce i-am facut o cura de Osteocare, care se pare ca e bun si pentru imunitate. Eu am avut evaluarea pentru primele sase luni, si a iesit super bine, sefii mei sunt multumiti de ce fac (o sa iau si o caruta mai mica de banuti ca bonus :) ), mie imi place ce fac, asa ca per total ma simt multumita si fericita cu viata mea. Daca ma uit in urma vad ca m-am schimbat extrem de mult si am invatat f multe chestii noi si interesante.
Cam atat despre noi, va pupam pe toate si o sa imi fac timp sa vad pozele din contul comun.
meems spune:
Ina, azi m-a izbit dintr-o data... si mi-am amintit ca ziua de 10 august e speciala pentru tine...
LA MULTI ANI!!!!! pentru ziua de ieri Sa fi fericita si implinita toti anii care-ti stau in fata. O imbratisare calda din California!