Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Cu placere .. Sunt si eu dincolo

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Unde?Sorry daca mi-a scapat ceva

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Ai PM

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

sa va zic ce am patit azi... cand m-am intors de la plimbare cu bebelina s-a oprit liftul intre etaje... ....m-am speriat groaznic... acum la'rece' vad lucrurile altfel, dar atunci nici nu puteam sa mai gandesc.... primul gand a fost sa nu sperii copilul ... nu nimeram pe cine sa sun mai intai pe sot sau pe administratora de bloc... imi tremura tot corpul si mi se parea ca nu am aer suficient sa respir.... noroc ca pana la urma am reusit sa-l deblochez si sa ajung in casa unde am mai tremurat inca vreo 15 min.... nashpa experienta... sper sa nu se mai repete ca se pare ca sunt claustrofoba cu acte in regula si sa mai am si copilul cu mine o iau razna de-a binelea...

in alta ordine de idei azi am luat si noi scaun de masa... are cam aceleasi optiuni pe care le-a descris nikole.... adica o sa-l trag dupa mine prin casa ca fii-mea vrea atentie, nu are rabdare sa ma astepte in patut pe mine sa pregatesc una alta (ce daca se supara vecinii)

am intrat si pe mailul comun, va anunt ce si cum

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

acum mi-am dat seama

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

sa va zic ce am patit azi... cand m-am intors de la plimbare cu bebelina s-a oprit liftul intre etaje... ....m-am speriat groaznic... acum la'rece' vad lucrurile altfel, dar atunci nici nu puteam sa mai gandesc.... primul gand a fost sa nu sperii copilul ... nu nimeram pe cine sa sun mai intai pe sot sau pe administratora de bloc... imi tremura tot corpul si mi se parea ca nu am aer suficient sa respir.... noroc ca pana la urma am reusit sa-l deblochez si sa ajung in casa unde am mai tremurat inca vreo 15 min.... nashpa experienta... sper sa nu se mai repete ca se pare ca sunt claustrofoba cu acte in regula si sa mai am si copilul cu mine o iau razna de-a binelea...

in alta ordine de idei azi am luat si noi scaun de masa... are cam aceleasi optiuni pe care le-a descris nikole.... adica o sa-l trag dupa mine prin casa ca fii-mea vrea atentie, nu are rabdare sa ma astepte in patut pe mine sa pregatesc una alta (ce daca se supara vecinii)

draga de tine,prin ce ai trecut! bine ca s-a terminat cu bine!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

ai trat aevea probabil cosmarul fiecaruia din noi atunci cand urcam in lift... eu nu prea ma urc in lifturi care nu-mi inspira suficienta incredere... pupam sa treaca si sa nu fie repercursiuni!

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

seara buna

pana fac bagajele terminati un capitol. vorbiti de sex sau va "contratzi" pe alt "subect"?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

noi azi am fost in parc si ne-am dat in leagan ca baietii mari, primele 5 sec nu stia ce sa creada, zica... dar cam asta i se intampla cand facem lucruri noi, apoi a inceput sa rada zgomotos si eu am ras cu el cred ca eram cea mai sonora mamica pe acolo, in culmea fericirii pentru puiul ei... o senzatie de nedescris!

Mergi la inceput

si acum asa mai chiuie pana i se termina aerul lung-lung-lung... mie imi trebuie antrenament.... imi place sa-l imit cum zice gооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna gagici!

Happyela ce intamplare . Bine ca s-a terminat cu bine!

Cris.d, spor la bagaje! Ai intuit bine, a deschis Alicredo subiectul hot.

Alicredo, way to go girl!!!

Ruxita si eu m-am gandit sa-l dau in leagan (dupa ce am vazut printesele lui Larisel) dar nu stiu cu ce sa sterg leaganul...

Plateea, Evyme eu stiam ca parul trebuie sa cada. Fi-miu a avut pe urechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

io am intrart sa va spun ca jiji a primit cadou prima lui carte...cica de capatai...KAMA SUTRA... un prieten de-al nostru i-a oferit-o cu drag...cu dedicatia ca..dupa ce arunca un ochi pe abecedar...sa studieze carti adevarate...si el i-a dat-o pe prima:)..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

Super

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput