Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am vazut poze cu mamici suple, inalte si frumoase... va invidiez...si eu sunt inaltuta dar supla deloc I`m just pretty

Roxy, tu esti tinerica, subtirica si blondica... o sa fii o mami tare mandra cu burtica ta

Stefy, mi-a placut rau de tot de locurile alea din poze pe unde va plimabti tu cu sotu, sa va fie bine impreuna si bebe care vine sa va implineasca

Catank...woow... ce inaltime ai daca pot sa intreb? De kg nu mai indraznesc ca stiu ca-s putine... si vorba cuiva de pe aici , cred ca o sa fii genul de mama care pune kg numai pe burtica si in rest nimic si dupa sarcina o sa revii foarte repede si usor la silueta initiala.

Vas, ai o printesaaaa... sa iti traiasca si sa fie o surioara buna pentru bebe care vine Mi-a placut cum te-ai dat tu cu parasuta si apoi ai ramas gravi ... si eu inainte sa
il concep pe bebe am zburat mult cu avionul, crezi ca ni se trage de la aerul de la mare inaltime?

Am mai vazut ceva poze dar nu in picasa , de pe la semnaturi...

Miki, arati super si sunteti o familie tare frumoasa... ai fost o miresica super draguta si tu esti o finuta!

Iulika, super fain la voi acolo in Suedia...de mult tare imi doresc sa trag un tur de scandinavia, sper ca intr-o zi... Tu tare esti finuta si a sexy momma

Cred ca am mai vazut ceva poze dar neuronii mei imi joaca feste deja vad, ehh au intrat in vacanta cred... pentru urmatoarele luni sper ca nu de tot

Daca imi mai aduc aminte revin

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Dupa cum spuneam mai sunt poze de-ale fetelor care le-am vazut pe la semnaturi dar am uitat ...acum verificasi si trebuie sa spun ca am vazut blondinele cand se discuta de odiseea blondelor

Pe anaxena o stiu de acum 2 ani cred cand a facut furori cu poza aia la un concurs DC pe care l-a si castigat Super sexy miresica si mamica...

mandreeac si tu ai fost o super miresica si tare mult imi mai place de voi doi si super poze, super fotograf!

Pe bb yasmi am vazut-o in pozele din Antalya care ni le aratase exact dupa ce s-a intors. Super mamica frumusica si cu burtica

Madutza_bra, te-am vazut si pe tine si pe puiul tau, e un scump si jumatate si sunt sigura ca fratiorul/ surioara o sa fie la fel de scump

Msbb, unde esti colega ca nu te-am intalnit la frigi de mult! Ma lasi sa golesc eu tot frigiderul(si asa am destule kile )...mai bine mai vino seara pe la frigi mai Msbb dragaaaa..nah ca am inceput sa si cant te pup si ai grija de printesa si de bebe din burtica

Simonacip si sdcristian, 2 blonde pe care le-am vazut numai in cate o poza, deci mai am nevoie sa vad mai multe, ochiul meu critic vrea mai mult pana trag concluzia. Glumesc evident, dar serios acum, bagati ceva mai multe poze cu voi fetelor... sa ne clatim si noi ochii cu mamici sexy

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Vorbesc cam mult azi ...cineva sa imi inchida gura asta mare si bogata Cred ca mi se trage de la trezitul de asa de dimineata

Ma duc sa mananc ceva...mai am ceva clatite de aseara si dupa ceva fructe, sa vezi razboi la mine in stomac dupa, WWIII - al 3 lea razboi mondial

Poate intre timp isi face mila cineva si de noi (mine) sa schimbe capitolul ca nu mai avem unde scrie...ca l-am umplut eu

Ma cam mananca dejtele` azi...ceva tratament ?

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Strumphita, si eu pe Anaxena tot de la miresici o stiu....superba/i tare.
uite aici daca vrei sa vizionezi saritura mea
http://www.youtube.com/watch?v=72pQgM4xCSc.

multumesc de aprecieri....nimic nu e mai frumos ca un copil pe lumea asta....si printesa mea e chiar un copil reusit (si sunt modesta sa stii)

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetele am venit de la plimbare.tare bine a fost.
strumphitza unde ai pus tu poza? ca eu n-am vazut. nici la semnaturi nu m-am uitat la poze.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti dragelor?

Eu am primit rezultatele la analize si sunt bune, asa ca sunt foarte incantata, am si rh pozitiv, infectie urinara nu am , deci pentru analizele astea uzuale e totul bine.

O sa intru si eu mai tarziu sa pun poze pe picassa si sa va admir si eu, dar acum ma duc sa mananc ceva!

Cine ne ajuta cu un capitol nou??????????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+

Mergi la inceput

mandreeac ma bucur ca si tu ai analizele bune. ai scapat de-o grija, gata cu analizele pt moment.

Mergi la inceput

hai ma fetelor , care stie sa faca un alt capitol??

Mergi la inceput

tocmai am rugat-o pe bebelu sa ne faca. deci cred ca ne face ea.
mai aveti rabdarica putin.

Mergi la inceput

tocmai am rugat-o pe bebelu sa ne faca. deci cred ca ne face ea.
mai aveti rabdarica putin.

Mergi la inceput