Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

ok Ana..fugi la somn. Noapte buna tie si bebelului si servici usor maine

Ally, 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Fetelor ma retrag si eu glorios spre TV , apoi si la somn. Noapte buna si somn usor burticute gravidute....

Ally, 5s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara!

Se doarme sau inca nu ? sau inca e povestea de seara ?

Eu sunt franta de oboseala, am gatit toata dupa amiaza si seara si numai bine a venit sotu` acasa in seara asta de la munca si ma anunta ca vin niste prieteni in vizita...ppfff... sa aiba cine sa imi manance clatitele, ca si asa ma plangeam ca nu am cu cine le imparti si abia au plecat si ma dor picioarele si spatele , deci in pat cu mine

Noapte buna, somn usor!

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata!!!!!!!
Deci sa inteleg ca voi inca dormiti????????????????? ce frumos....si corpul meu e deja in concediu......capul comanda una el ar face alta.

mai am o saptmana si plec la mare....nu ma intereseaza rupturi de nori, furtuni, soare, eu vreau sa fiu ACOLO!!!!!
Dorinut@, activeaza-ti PM sa-ti putem da adresa comuna de poze.
Stefy, v-am admirat si eu...ce frumosi......imi place cand vad cupluri interesante.
Da...sa stii ca mi-a prins bine saltul cu parasuta ca imediat dupa am ramas gravi.......
roxy, tare bine arati!
catank, esti atleta cumva.....tare bine arati....inalta, supla. Supla sunt si eu dar la 1,58 nu prea impresioneaza pe nimeni.
Anamira, ai PM.

Eu ma simt in continuare rau....mi-e o greata....din cand in cand mai si vomit....mai am doua luni si trece.
va pup!

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
vas ce matinala. mai ai un pic si pleci in concediu. lasa, sa vezi tu ca la mare n-o sa-ti fie rau , o sa si uiti
mie nu mai imi este asa greata, doar asa putin cateodata.
ia sa vad si eu cine a mai pus pozici

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

fetelor am vazut poze
stefy si catank aratati super amandoua, foarte frumoase pozele. o sa fiti niste mamici........

Mergi la inceput

anamira asa, foarte bine ca ti-ai schimbat semnatura. vezi ce frumos arata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Buna dimineata,

Primiti si fluturasul meu?
Data probabila a nasterii e 22 Martie 2010 si am 6 sapt si 2 zile.
Saptamana asta imi apar mugurasi de manute si picioruse si inima imi bate tic, tic, tic, tic...

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am avut pofta mare de mancare pana sapt trecuta. Acum mi-e greata (inca nu vomit) si ma simt tare anxioasa si zumbi.
Ieri l-am vazut pe nenea dr si se pare ca aici in Uk nu voi vedea moasa si nu voi face nici un fel de teste pana pe la 10-11 sapt.

Partea buna e ca am intrat in concediu/vacanta de vara si pot sa stau linistita acasa. In sfarsit!!!
Sincer le admir pe mamicile care se simt rau si merg la munca.

Va pup si va doresc sarcina usoara si voie buna,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Cryss, bine ai venit!!!!!!!
Da suntem de admirat doar ca eu una de abia ma adun la servici si asta doar cu gandul la vacanta.
Roxy, sunt matinala ca trebuie. Sper din suflet sa ma simt bine la mare.

Mi-am propus sa ma tund scurt...de abia astept. A marti programare.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

vas cum te tunzi scurt?? scurt, scurt?? nuuuu, lasa-ti parul asa ca iti sta foarte bine cu parul lung. si parul lung intotdeauna este mai frumos si mai feminin. de ce vrei sa te tunzi? sunt persoane carora le sta super bine cu parul scurt, dar pe tine te prinde bine asa.
cryss bine ai venit . sarcina usoara si bebe sanatos.
mie nu-mi surade ideea de a merge la doctor abia la 10-11 sapt. eu mi-as lua ecograful acasa daca as putea sa-l vad pe bebe in fiecare zi

Mergi la inceput