Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s
dorinut vii la Brasov sa nasti? vrei sa nasti la Eva? si eu tot acolo vreau. la ce medic vrei sa mergi?
toate burticile.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Buna roxy
Da vreau la Brasov , am o groaza de prietene care au nascut acolo si dupa relatarile lor efectiv am fost convinsa ca vreau si eu.
Eu vreau sa merg la Dr. Ionel Aurel (mi s-a recomandat :)), ar trebui sa sun sa ma programez la 12 saptamani. Si tu vrei tot acolo?
Eu sunt tare: sunt din Galati, stau in Bucuresti si nasc la Brasov.

Pup fetele

Nasturelul meu mic 8+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

da si eu vreau sa nasc tot la Eva. eu sunt din Brasov, sunt la 2 pasi.
sa suni din timp pt programare ca doctorii mai cautati sunt foarte aglomerati. nu stiu la dr. Ionel cum mai este acum.

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Dorinutza, chiar esti tare.....vezi poate faci botezul prin Cluj....
Uite asa ne rezerva viata multe lucruri.
Mi-am luar analizele.....sunt ok, m-am linistit ca imi era frica de infectia urinara.

catank, avem voie miere....bebe pana la un an nu are voie...la noi nu sunt probleme.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

bun venit si tie...Si eu sunt o gravi incepatoare...am intrat in sapt 5 ....multa sanatate si nastere la timp...

Ally,4s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Burticute gravidute, eu momentan nu am nimic, nici pofte, nici greturi, nici nimic...este normal???? Sapt asta sper sa pot ajunge pt prima oara la doctor...abia astept sa vad ce sp...am emotii

Ally,4s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

vas si roxy multumesc pentru raspuns!
Citisem si eu pe ici colo fel si fel de pareri, ba ai voie ba nu. Tocmai de aceea va intrebam.
Si inca o nedumerire am, ... eu merg vineri 30 iulie la dr (unde am facut IA) pt primul eco, voi avea 5 saptamini si 1 zi ... Ulterior am sunat un alt dr care imi va urmari toata perioada sarcinii,(pt ca nu vreau sa-mi urmareasca sarcina dr de la clinica unde am facut IA) dar m-a programat vinerea urmatoare adica 5 august.(voi avea exact 6 saptamini) Acum intrebare? Oare este indicat sa fac 2 eco la distanta atit de aproape? Cind imi va spune sa fac analizele pt primul trimestru de sarcina? in a cita saptamina? voi le-ati facut cumva inainte si v-ati dus deja cu rezultatul analizelor?banuiesc ca nu, ati asteptat sa va solicite dr, nu? Birrrr multe semne de intrebare mai am... Sper sa nu va bîrîi prea mult

Doresc si eu pm tot ce trebuie pt a accesa foto, sa pot atasa
Cu bine, ...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Burticute gravidute, eu momentan nu am nimic, nici pofte, nici greturi, nici nimic...este normal???? Sapt asta sper sa pot ajunge pt prima oara la doctor...abia astept sa vad ce sp...am emotii

Ally,4s

e ok, s-ar putea sa fii printre norocoase..adica sa n-ai simptome..super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

vas si roxy multumesc pentru raspuns!
Citisem si eu pe ici colo fel si fel de pareri, ba ai voie ba nu. Tocmai de aceea va intrebam.
Si inca o nedumerire am, ... eu merg vineri 30 iulie la dr (unde am facut IA) pt primul eco, voi avea 5 saptamini si 1 zi ... Ulterior am sunat un alt dr care imi va urmari toata perioada sarcinii,(pt ca nu vreau sa-mi urmareasca sarcina dr de la clinica unde am facut IA) dar m-a programat vinerea urmatoare adica 5 august.(voi avea exact 6 saptamini) Acum intrebare? Oare este indicat sa fac 2 eco la distanta atit de aproape? Cind imi va spune sa fac analizele pt primul trimestru de sarcina? in a cita saptamina? voi le-ati facut cumva inainte si v-ati dus deja cu rezultatul analizelor?banuiesc ca nu, ati asteptat sa va solicite dr, nu? Birrrr multe semne de intrebare mai am... Sper sa nu va bîrîi prea mult

Doresc si eu pm tot ce trebuie pt a accesa foto, sa pot atasa
Cu bine, ...

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 4+

eu stiu ca eco nu afecteaza sarcina sau bebe, la prima s-ar putea sa se vada doar sacul, la a doua sa-i auzi inimioara..desi poate ai noroc inca de la prima sa se auda.
cu analizele zic sa astepti recomandarea doctorului..se pot face pana pe la 10-12 saptamani fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

miki 1979 multumesc!
Fetele sa nu ma uitati pm pt foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

La multi ani!!!! cristina_ph pentru ieri, ca uitasi si La multi ani si pentru azi stefyapost !!!!

Sa fiti sanatoase, fericite si implinite si sa va ajute Dumnezeu sa va tineti in brate puii mult doriti!

Very Happy Mum To Be 5+

LA MULI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput