Atentie : pedofilii urmaresc albumele foto !!! -2-
Raspunsuri - Pagina 7
gabi25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi25
Doamne....multumesc ca ai scris...ca nu intram la link-ul celalalt .... si a folosit si numele copiilor mei!!!!!!! Acuma am citit si comentariile....mi se pare mie sau una ma face pe mine dobitoaca ca nu l-am denuntat la politie......si aia nu au scris tot ce am facut eu legat de subiect si nici ca, copii mei nu erau dezbracati. Nu ma pot abtine....tremur de nervi....eu credeam ca scriu aici sa ajut cu informatii si nu ca as fi expusa sa ma faca altii albie de porci. Rog pe cei de aici care ma pot ajuta sa fac razboi cu cei de la ziar!!! |
Hai ca am ajuns sa ma citez pe mine.....dar am nevoie de un raspuns.....eu am scris pe forum pentru a ajuta cu o informatie si ajung la ziar!!!!!!!!!!!!!!!
kj74 spune:
persoana care a scris articolul a intrat pe site
de destept ce e
a luat o marturie directa a uneia dintre noi a folosit o cum l a taiat capul
nikul tau e doar o victima a presei de duzina daca vrei sa te rafuiesti cu ei singura cale e cea legala
eu una nu ash pune la suflet ca a comentat un tampit ceva pt ca asta e modul in care se comenteaza la aceste ziare
cine simte nevoia sa se exprime se exprima oriunde si oricum
gabi25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kj74 persoana care a scris articolul a intrat pe site de destept ce e a luat o marturie directa a uneia dintre noi a folosit o cum l a taiat capul nikul tau e doar o victima a presei de duzina daca vrei sa te rafuiesti cu ei singura cale e cea legala eu una nu ash pune la suflet ca a comentat un tampit ceva pt ca asta e modul in care se comenteaza la aceste ziare cine simte nevoia sa se exprime se exprima oriunde si oricum |
Ai dreptate...incerc sa ma calmez.
Faza durere e ca mesajul in care aia m-a facut acolo dobitoaca plus inca 2 mesaje au disparut. Am scris si eu....sunt curioasa in cat timp dispare comentariul.
Oricum asta e...o lume bolnava si din pacate in crestere.
chiccutza spune:
Gabi25,incearca sa iei legatura direct cu ziarul si cere-l pe nenea "reporteru'" la telefon.deaspura reclamei pe site-ul lor este un nr de tel si o adresa mail ptr."ponturi".poate ai noroc sa dai de cine a scris mizeria aia de articol.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU
pyc spune:
http://www.cancan.ro/actualitate/intern/zicea-ca-iubeste-copiii-sub-5-ani-115625.html
Ati citit articolul din cancan despre acest Ciprian?
LauraNicole spune:
E clar ca ziaristii aia "destepti" se aprovizioneaza cu "materie prima" de pe acest forum !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
chiccutza spune:
nu inteleg de ce nu lasa comentariile,ci le sterg dupa ceva timp.eu am un comentariu la partea a 2-a a articolului(aia cu pozele),dar parca scrisese si Gabi25 si nu mai este comentariul.de ce nu au curaj sa lase tot ce se scrie?
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU
Luna1 spune:
N-am avut internet doua zile (de acasa n-am timp sa intru) si ma mir unde s-a ajuns. Cred ca revista Cancan ar trebui macar sa dea o dezmintire si sa scrie un articol frumos si curat si adevarat. Oricum bine macar ca s-a sesizat politia.
Eu aici n-am primit niciun raspuns. Nu stiu ce sa mai zic, decat sa nu mai puna mamicile poze cu copii dezbracati pe net, macar prevenim asa.
AVoogt spune:
citat din mesajul lui gabi25 Doamne....multumesc ca ai scris...ca nu intram la link-ul celalalt .... si a folosit si numele copiilor mei!!!!!!! Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006) |
Poti sa-mi spui si mie despre ce link este vorba ?
admin spune:
Cred ca revista Cancan ar trebui macar sa dea o dezmintire si sa scrie un articol frumos si curat si adevarat |
Exact acest lucru urmeaza sa cerem prin intermediul avocatului nostru si in conformitate cu legea presei.
O zi buna Echipa Desprecopii.com