Cazare Kefalonia, Grecia

Cazare Kefalonia, Grecia | Autor: filipac1979

Link direct la acest mesaj

am auzit de aceasta zona tot de la voi, de pe forum si am inteles ca e superba. la fel si lefkada. Caut ceva pt august septembrie si as vrea sa va intreb daca imi puteti recomanda o cazare in zona.
dupa cum vad chartere spre kefalonia nu sunt dar se poate ajunge cu masina. eu am fost anul trecut in halkidiki, pe Kasandra, la un hotel recomdat tot de voi si a fost de nota 20.
asa ca as vrea sa merg si anul atsa pe mana voastra.Nu vreau neaparat un hotel luxos, e ok si 2 stele dar a fie curat si sa aiba aer conditionat, sa fie aproape de plaja.
multumesc f mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

buna
eu am fost acolo dar am stat intr o vila superba linga mare port
din pacate nu mai am tel dar oricum este plini de italieni
plajele nu sint faimoase...pietre si in loc de nisip dar si in apa daR locul e fabulos
ia pastile orice protectie de tintari
vacanta frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Carma, te rog,

da-ne amanunte despre greva din Grecia: cum stau lucrurile, de fapt ? ma gandesc ccc ca presa noastra mai exagereaza uneori.

Chiar sunt probleme cu benzina ? cu ferryboaturile cum e ?

trebuie sa plec in 2 saptamani si am inchiriat si masina si trebuie sa folosesc si ferryboatul (merg in Zakynthos).

nu vreau deocamdata sa ma gandesc sa renunt; dar D-zeu stie ce se poate intimpla, in Grecia (ca si in Ro) se poate intampla orice, oricand !

multumesc mult !

Mergi la inceput