Gravidute&Mamici de IASI(118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Buna dimineata si de la noi!

Am fost sambata la Iasi si am aflat ca avem fetita in burtica si ca sarcina e cu o saptamana mai inaintata asa ca vrea sa ma monitorizeze lunar. Speram sa fie totul bine.

O saptamana usoara! si multa sanatate tuturor!

Emma 14+ si Andrei (21.09.2007)

Felicitari! Ce frumos ca vei avea pereche! Poate ne vedem in una din luni, mi-ar placea! Cum au primit vestea baietii?

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
Alina,ce putin mai ai..nastere usoara iti doresc in caz ca nu ne mai auzim!!poate totusi nu nasti de ziua ta
La Multi ANi Dominic!
bun venit noilor mamici anca si ami!
ema, felicitari pt. caruciorul roz!!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Multumesc pt. urarile voastre(ma refer la noua relatie)
Pana acum merge totul f.bine, sunt f.incantata.si cine stie poate mi se va indeplini si visul de a-i face pereche Alessiei
Alessia l-a cunoscut acum o sapt.si s-a atasat de el.ea e foarte incantata de orice prezenta masculina care ii da importanta, sta si vorbeste cu ea, se joaca..iar el a reactionat bine desi nu mai interactionase cu copii asa mici si acum intreaba de el f.des.
Cu taica-su a mai iesit duminica la teatru la bojdeuca, deci se intalnesc o data pe sapt., caci asa vrea el, nu ca asa i-am impus eu.Oricum de o luna sau poate mai mult acum are si el o relatie cu o colega si ies in 3 cu Alessia.Nu prea imi place asta, dar nu pot sa ii interzic, atata timp cat si eu ies cu fata si cu prietenul meu.
cam atat vesti de la mine.treb. sa facem vaccin luna asta ca acusi incepem gradi+analizele specifice la incep.lunii sept.
Vrem sa ajungem la munte putin, pe la Voronet cateva zile acum in august si cam atat.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Kriss,felicitari inca o data... cred ca iese soarele pe starda ta si o sa straluceasca foarte tare ... in ceea ce priveste tatal, nu comnetez. Dar pt tine si printesa iti doresc tot binele din lume

De IULIA mai stie cineva ceva... eu am ramas fara credit

Maine merge Darius la gradinita ... azi am vost si am vazut si a fost incantat ,,, acum sa vedem cu reactioneaza miine fara mine ... am decis ca o sa fie la program scurt .... Gradinita e particulara si cat am vazut eu mi-a placut ...acum o sa vedem

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna!

Am scris un mesaj lung dar s-a sters.....

Alynta

Kriss, mult noroc cu noua relatie, sper sa gasesti adevarata dragoste de data asta. L-am vazut pe fostul tau sot in Copou cu Alessia si prietena lui.

Emma felicitari pt fetita.

Michelle, v-ati acomodat? La multi ani pt Sf. Dominic.

Noi suntem relativ bine. Eu de cand lucrez sunt intr-o continua criza de timp, nu-mi revin din oboseala. Vrem sa plecam la sfarsitul lui august un week-end la Sovata.
Amalia sta cu soacra-mia, cand plec la servici dupa-amiaza plange de mi se rupe inima; nu stiu ce sa mai fac cu ea, cum sa-i mai explic ca mami trebuie sa mearga la munca...
Am uitat sa ma laud sambata la ora 19 s-a nascut prima mea nepotica, Antonia, sunt asa bucuroasa, abia astept s-o vad in realitate si sa o tin in brate

Trebuie sa ma intorc la treaba, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare si de la noi din Costinesti!!!

Cu intirziere urez si eu LA MULTI ANI PENTRU VLADUT!!!Moldo sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!!!

LA MULTI ANI DOMI(puiut de MIHAMORA)multa sanatate si te si un si pentru MATEO !!!

felicitari Emma pentru caruciorul rozsarcina usoara in continuare !!!

Bun venit mamicilor noi,Anca si Ami

Kriss ma bucur mult ca esti mai bine,mult succes cu noua relatie si sa fie de durata

Anilansa mult succes la gradi!!!si acomodare usoara pentru Darius

Daniela imi pare rau ca nu s-a acomodat Ami cu bunica...eu ii explicam Biei ca tb sa merg la serviciu sa aduc bani sa cumparam ce trbuie(bine nu sunt ei foarte multi....)sunt curioasa sa vad cum va reactiona dupa luna august ca sta numai cu noi...

Noi suntem bine,stam la soare ,ne plimbam...e bine...ne place mult la mare

Kriss despre ce vaccin e vorba?

va pupam ,ne mai auzim!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

buna dimineata

ca servesc cu o si am plecat la munca si sa il duc pe Darius la gradinita.... vb dupa amiaza....

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Salutare!
Danielle sa iti traiasca nepotica si mamica sa se recupereze repede!
M-am foit pana la 3 in dimineata! Si se anunta si mai cald... Mai sunt cateva saptamani, dar lungi tare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

buna seara

Aly, te cred ... si stiu cum e pe canicula insarcinata... hai inca un pic
dany, felicitari pt nepotica

Darius sa comportam binisor azi la cresa, sa scapat pe el de la atata joaca,are energie cat pt toata grupa. momentan nu am pimit reclamatii
Eu am luat masina de munca si circul cu ea, mai greu cei drept dar trebuie sa o fac si pe asta.
Soacramea nu prea a fost deacord cu cresa... dar am scapat de comentari directe ...ca e la mare asa ca le-a suportat feciorul la telefon
pe la 20 am fost in Selgros si ne-am intalnit cu Miha

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Salutare! O la doritoare! Azi noapte am dormit ceva mai bine!
Asta mic are personalitate de dimineata! Se tine numai dupa mine, isi baga capul sub rochia mea! Daca nu-i convine ceva bate din picior si tipa! Trebuie umblat pe la falcute! Acum cearta pe masini! De cand cu baietii sa ma vedeti ce tonuri inalte adopt!
Fug ca e mare jale de la jucarii!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput