Gravidute&Mamici de IASI(118)
Raspunsuri - Pagina 5
Celia spune:
Senty, felicitari! Refacere rapida si bebe sanatos.
Bine ai vebit , bebe , sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii!
Michelle, sanatate lui Mateo.
Ceva asemanator au avut cativa copilasi de la odiseea Andreei...am sa ma uit inapoi si iti dau un link...era o denumire pe care nu am retinut-o.
Ma bucur pentru Domi ca s-a adaptat asa repede...voi nu aveti incotro decat sa luati lectii de la baiat...
Nu am fost plecati decat cel mult pana la Botosani...o zi..., de vacanta nu vorbim, sper ca pana incepe Andrei scoala sa apucam sa mergem undeva cateva zile.
Ella, concediu asa cum va doriti!
Aly, iesim cand vrei . Si daca vor si alte mamici cu copilasi , organizam ceva.
alynta27 spune:
Buna dimineata! Stiti ca azi maine si poimane sunt sarbatori?! Asa ca mai usor cu treburile!
Baietii mei dorm deja impreuna! Adoarme si tacasau cu ei si la o bucata de noapte se muta el cu mine! Pentru fetita nu am pregatit inca nici o hainuta! Nu stiu ce astept!
Bagajelul e pregatit in linii mari! Pe 16 am programare la eco (la 36 saptamani)! Vom vedea ce si cum atunci! Mai e un pic... Timpul trece! M-au terminat caldurile! Acum e mai respirabil!
Lacra voi ce mai faceti?
Ella poate "iese" marinarul la mare! Eu una abia astept sa ne dai vestea cea buna!
Celia eu dupa ziua de marti, saptamana viitoare as putea iesi! Mi-ar fi mai greu cu copii, dar daca e sotul nu e nici o problema, ca se ocupa el! As prefera un loc mai "ingradit", nu Copoul de exemplu, unde e multa lume si au unde fugi!
Kriss te asteptam cu detalii despre relatie! Ce mai face fetita?!
Toate cele bune!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ankak spune:
Buna ziua!
Suntem si noi din Iasi si va rugam sa ne treceti si pe noi la lista de mamici cu piticei scumpei! 
Numai lucruri de bine despre dr. MIHAILA pentru ca ne-a suportat de doua ori ( amandoi copiii sunt nascuti si urmariti pe sarcina de el)
Suntem la dr. Cosofret (dr. de familie) de care suntem foarte multumiti.
Recomandam ca si medic gastroenterolog de copii pe dr. Burlacu la Sp. Sf.Maria, et 6, si cred ca mai are ore si la Pedilife
Fug ca plange micuta
alynta27 spune:
Bine ai venit Ankak! Sa-ti traiasca copii! Cum ai nascut? Daca natural, da te rog niste detalii: cum s-au comportat asistentele, cat si cui ai dat "atentii", ce consumabile a trebuit sa platesti?! Multumesc anticipat!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Celia - multumim, astept cu interes link-ul daca il gasesti
Mai nou face si febra...
Alynta - ce sarbatori sunt?
Ankak - bine ai venit!
Cum e Matei cu surioara lui?Frumos nume Antonia![]()
Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
alynta27 spune:
Mihamora azi este "Sf Ioan Iacob de la Neamt", maine "Schimbarea la fata" si sambata "Sf Teodora de la Sihla"!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Mihamora azi este "Sf Ioan Iacob de la Neamt", maine "Schimbarea la fata" si sambata "Sf Teodora de la Sihla"! Alina-Mirela 35+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Merci frumos!
Si duminica Sf Dominic, in calendarul meuMichelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007
alynta27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihamora
Merci frumos! Si duminica Sf Dominic, in calendarul meuMichelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007 |
Deci sarbatoriti cu tortulet!
Alina-Mirela
35+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea buna fetele.sunt si eu o viitoare mamica si as avea nevoie de cateva informatii de la voi.unde mi-ati recomanda sa fac morfologia de trimestrul 1 si cat costa?daca ati putea sa imi dati si numar de telefon pentru programare.multumesc anticipat. 11+ |
De_ea eu pe parcursul intregii sarcini am mers la dr lunar pt eco si in trimestrul doi am facut morfologie fetala (la recomandarea dr) la Avicena (langa galeriile comerciale St cel Mare) la dr Demetra Socolov, si a costat 250 ron. Iti masoara toate celea, insa pe mine m-a impresionat cel mai mult binenteles, imaginile 4d, cand mi-am vazut puiutul pt prima data asa clar! Tu nu mergi lunar la un dr? Pt nr de telefon pt programare daca vrei, da-mi un PM si iti raspund. Pupicei si sarcina usoara!
Irina Paula (8 martie 2010)
Celia spune:
Bine ati venit, Ankak si Ami84! 
Asteptam mai multe detalii despre minunile voastre. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!
Aly , stabilim un loc sa ne vedem dupa ziua de marti, cand vreti voi , dupa ora 18.
Michelle, astept un semn de la mamicile de la odiseea Andreei si iti trimit link.