Gravidute&Mamici de IASI(118)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Inesa dar cata treaba are mititica! Nu e chiar asa de greu la dentist!
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Kriss cum merg pregatirile pentru gradinita?! Dar relatia cum evolueaza?! O mica "prezentare" nu ne faci?![]()
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna
Am ajuns de la munca ... am venit sa beau o cafea cu voi , dar ma duc sa imi iau strengarul de la popii
- copii
inesa, trece timpul foarte repede..si Bia creste, daca ai programare dupa amiaza... poti sa o lasi pe Bia dupa ora 5 la mine![]()
Aly, ce repede trece timpul, acusica o sa i trei... 2 printi frumosi si o printesa ... sa ia grija de tine te rog

iulia, 

kriss, vesti ....![]()
Fetelor va multumesc ca mi -ati citit randurile si mi-ati dat putere sa trec peste aceste clipe ... sunt mai bine, incep sa ma simt implinita si cu gandul ca ce am facut pina in ziua de azi pt familia mea e bine ... va doresc la toate, toate cele bne si numai de bine sa auzim![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Dupa cum v-am promis, poze de la cumatria nepoticii http://family.webshots.com/photo/2650373930103159727ymXoIU?vhost=family
Din pacate mititica Antonia nu a fost prezenta la petrecere deoarece in seara respectiva a trebuit sa fie operata pt ca a luat celebrul stafilococ din maternitate. Acum este bine, dar a avut de tras mititica.
alynta27 spune:
Danielle foarte faine pozele! A crescut Ami! Ce elegante ati fost amandoua! Nasol cu stafilococul ala nenorocit! Bine ca a trecut!
Va merge la gradi?
Alina-Mirela
39+4
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

si va astept la