Gravidute&Mamici de IASI(118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Lacra ma bucur ca ne-ai dat un semn despre voi!
Mi-au plecat ajutoarele! Tare bine a mai fost! A calcat sormea hainutele fetei , dupa ce le-a spalat! M-a ajutat cu baietii... ce mai boierie! Uitasem cum e sa iti intinda cineva o mana!Daca nu era ea nu stiu in cat timp reuseam eu sa fac, probabil imi trebuiau 2-3 saptamani! Aseara am fost in Parcul Expozitiei! Era mai cald ca la mine acasa, asta la 9.30! Am plecat la 11 de acolo! Baietii s-au bucurat si au cazut franti la intoarcere!
Anticorpii dozati ieri au iesit absenti, deci bine! Astept sa vad ce vesti imi va da dr ginecolog luni!
Numai bine!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

Poftiti la o pt weend

Lacra, imi pare bine ca ai dat un semn de fiata
Aly, imi pare bine ca ti-au iesit analizele bine

Eu sunt un pic ingrijorata si pe deasupra si nervoasa ... Darius de aseara ii curge nasucul si e mofturos ... dimineata avea si un pic de febra ... ian dat panadol si ma gandesc sa ii fac si aerosol de azi... cred ca e de la aerul conditionat din masina... ce alt ceva pot sa ii dau ca sa scapam de raceala asta pina luni ca sa mergem la cresa...
azi a intrebat daca mergem la pui ... copii

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi e o zi speciala, asa ca aveti trataie!
Va ofer si buna!
Am fost prinsa cu gatitul de dimineata! Am inceput pe racoare! Baietii(tati si David) mi-au cantat "la multi ani" de dimineata, iar David "cine s'aca 'tani"=in traducere "cine sa traiasca, la multi ani"!
Am facut ciorbita, pregatit umplutura de ardei umpluti! Urmeaza tortul, salata de vinete(sunt coapte) cu maioneza si umplutul ardeilor! Vine sora mijlocie sa ma ajute! Ma simt rasfatata cu asa ajutoare!

Ani in ultimul timp baietii au facut febra cate o zi, o zi jumatate si a cedat doar la nurofen! Multa sanatate!
Celia imi pare rau ca nu am onorat intalnirea cu tine! Daca ai cititam fost prinsa in pregatile pt Maria, ca a fost sora cea mica si m-a ajutat!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly... La multi Ani !!!
La darius pe langa febra de asera ii curge si nasucul si e tare mofturos .. si asta numai de la aerul conditionat din masina cred
Iam dat calpol si oscillo, plus niste vitamine ... sper sa ii treaca

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ALINA, LA MULTI ANI!!!SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

ANI, sanatate multa flacaului tau!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Alynta!!! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Nastere usoara si bebe sanatos!

Emma - felicitari pentru caruciorul roz!

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc de raspunsuri fetelor,am rezolvat.am o doctorita care imi urmareste sarcina insa ea nu face morfologiile fetale.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina, La multi ani! Multa sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi!

Reprogramam intalnirea in functie de timpul tau si cum te simti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Emma, felicitari pentru bebelina! Sunt convinsa c vor fi super incantati baietii de ea.

Kriss, sa fie totul bine in tot ce-ti propui, ma bucur pentru tine.

Danyelle, ce mai face Ami?

Lacra , multumim de vesti despre voi. Imi pare rau ca nu v-ati bucurat de concediu linistit. Mai asteptam vesti despre voi.

Ani, sanatate lui Darius, sa-i treaca repede sa poata merge la "pui".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

alina La multi ani fericiti si numai bucurii! felicitari si pt Maria sa dea DD sa aveti o fetita cumincioara si sa se bucure alaturi de fratiorii ei de dragostea voastra parinteasca
La multi ani fericiti si Emma(apejur), sanatate si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca ! si felicitari pentru bebelina! sa va traiasca si sa va bucurati de ea impreuna cu fratiorul ei!

eu n-am mai dat de mult pe aici, scuzati... am tot zis ca intru..ba intervenea cate ceva..ba eram in contratimp

despre noi ce sa va spun bine , sanatosi, stiti cum se spune" necajiti, da' o ducem bine"
am stat cam mult prin ro..mai mult decat ma asteptam ..cu toate astea nu am reusit sa imi tihneasca (in sensul sa ma bucur de nostalgiile care mi le imaginam de pe cand eram aici..numa' cu prob).....
n-am avut nici acces la net, iar cand am revenit din nou pe meleaguri nu prea am avut timp..am incercat eu cate ceva sa recuperez din urma da' m-am cam pierdut in detalii si informatii..pe scurt ..nu mai stiu nimic

am reusit sa vad si din cateva fotografii zilele trecute ...
nu mai dau detalii, caci sigur incurc borcanele ..
va trimit si eu cateva fotografii cu noi..nus' multe da' am zis sa nu va plictisesc..daca mai vrea cineva sa ne vada mai detaliat..va trimit PM
va pup si va doresc numai bine!

Mergi la inceput