Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

Tuchisor, sa ai o zi perfecta si sa incepi o viata minunata alaturi de sufletul tau pereche

Mimo, ooofff, ce ma recunosc in povestile tale despre Teo, ce-o mai fi suferit si mama mea cand avea rol "administrativ" in viata mea de adolescenta rebela

Olgutz, e mortala Sof, si Luca face aceleasi acorduri deosebite: am melgat (am mers), am facat (am facut), etc. Majoritatea cuvintelor le zice fff corect dar are si cateva pe care le stalceste ingrozitor si ma distreaza taaare : bucatarie= captalie, cearceaf= fafaf, biscuiti= aditzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Vorbe nu am, dar am filmulete si poze. Pe mail. Enjoy!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Ha, ce ne-am smecherit Am inteles sefa,sa traiti!
Imi amintesc de biata Simo , cand incerca sa ne convinga ca nu e treaba buna asta cu pozele pe net,si punea doar cateva pe mail...toata lumea o bombanea si rar deschideam vreuna mailul...na , ca ne-a ajuns
Desi , eu inca refuz sa cred ca traim intr-o lume atat de nebuna! Si cu cat drag as strange de gat un psihopat d-ala

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

gand la gand, de cand ma tin sa zic si eu acelasi lucru si uit..
dar fiecare e cu convingerile lui... eu una recunosc, mi-e mai greu si necesita mai mult timp sa pun pe mail, cu atasat poze in 2 ore, si la fel cu logat/delogat, descarcat poze in calc meu ca sa le vad, nu am rabdarea necesara...incat rar ajung pe mailul comun... asta daca am si parola si userul, pe care iar le-am ratacit.. se sterg singure mesajele de pe DC?..
in fine, eu inca merg pe calsicele link-uri webshots cand voi pune poze, pe FB..d-astea rapide..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

neatza! ce vreme aiurea, nici la balaceala nu mai mergem ca daca iar ne prinde vijelia p-acolo, cedez psihic.. ar fi a nu's cata oara..
mimo cum a fost concertul?
zoze si eu sper sa nu ramai la Buc, insa daca ai nevoie de ceva, orice, oricand, acilea sunt!tare mi-ar fi placut sa te vad, poate-poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, acum m-am trezit!

Tuchisor, CASA DE PIATRA, SA AI O ZI FANTASTICA AZI!

Olgutz, sunt asa de haiosi cum stalcesc ei acum cuvinte, si eu mor dupa perioada asta! Desi zilele trecute imi aduceam aminte cu drag cum ne aratam noi burticile mandre luna de luna. A fost atat de mumosss, n-am cuvinte! Vaii, si timpul trece atat de repede!

Luny, cred ca o sa fie frumos afara azi, de unde vaj? Au anuntat ceva?
Aaaaa, sa-ti zic de filme, "Diamantul sangeriu" trebuie neaparat vazut, e foarte calumea , am stat azi noapte pana pe la 2 sa-l termin. Mi-a placut mult. Bun, la fel "Lumea noua", e foarte frumos, dar pe alt stil. "Aminteste-ti de mine" este destul de tristut, dar interesant, iar "Solomon Kane" e destul de brutal, nu cine stie ce . Astea 4 am resuit sa le vad deocamdata.

Merg sa gust niste cafeluta de la Blankar ...v-am zis ca acum m-am trezit, da?

Mergi la inceput

clau pai cica se strica vremea azi, e clar mai racoare ca ieri si de dimi era innorat bine, la mine aici... primul film imi suna cuno0scut, dar eu stiu titlurile in varianta originala, in ro nu-s de gasit pe torent... care torent, nu imi mai merge de cateva zile, nu's de ce... dar poate e mai bine, ca cica au inceput cercetarile ptr o gramada de oamnei, se lasa cu dosar penal ptr descarcat ilegal de pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mi-am adus aminte...
Naty, tu ziceai de protectie pentru ochisori si urechi? Se gasesc la magazinele Happy Baby, uita asa am vazut eu : http://www.happybaby.ro/Ok%20Baby.htm ( da mai jos, pe la jumatatea paginii ).

Pe Rebe am invatat-o sa lase caputul pe spate cand o clatesc si in cele din urma am reusit sa nu mai plangacim la baie. Acum e tare mandra de ea si-mi zice: am facut baie pe cap, n-am pans, mami! Am dat capu' pe spate!

Luny, da, am auzit si eu cu descarcarile de pe net, cica se iau amenzi mari...Cand vrei ceva filme sa-mi spui , te rezolv rapid.

Mimo, ti-a venit fata si perechea acasa? Cum a fost?

Mergi la inceput

Clau, glumesti??? vreaaau, am o lista cat China!! le vezi tu, apoi mi le pasezi si mie vrb pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si poze: http://www.flickr.com/photos/olguselu/4826249516/in/photostream/

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Ia de-aci o chioftea si gata, sa nu mai poftesti!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

mimo aseara pana m-am culcat ma luat o pofta de o pizza, dar m-am lasat pagubasa...randunoiul dormea dus, daca il trezeam dupa atata munca pentru o pizza multumesc de chiftea, buna si aia...

mai, pune odata punctul pe I, spunei ca ti-a fost dor de ea, ca te bucuri pentru ea, ca ti-a castigat increderea ( daca asa si este) acorda-i atentie. ce uram cel mai mult la maica-mea: mereu smotruia/facea mancare/citea si foarte greu isi facea timp pentru mine, si cand o faceam de obicei ma apostrofa. poate am ramas eu prea marcata de experienta mea, insa atat de mult mi-am dorit sa nu fiu la fel pentru copilul meu si sper sa si reusesc. de asta te admir atat de mult

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

zoze sa te tii bine de crenguta

tuchi "casa de piatra" sa ai o zi de poveste, sa o povestesti si nepotilor, un nou inceput asa cum il meriti. in special iti urez o zi linistita in care sa prinzi momentul si sa il pastrezi in suflet.

am vazut pozele olgule...mama ce draguta e mandruta ta...si ce rochita sexoasa

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput