Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Mi-am adus aminte, i-am zis doctorei ca ma duc de o luna la piscina, n-am avut cand sa-i spun pana acum sau sa-i cer vreao parere....cert e ca mi-a zis ca e super, sa ma duc pana la final, ca ma ajuta sa nasc mai usor si n-are ce sa dauneze

Am o leneeee, n-am chef de nimic, abia stept sa-l culc pe Raul sa pun si eu capul jos

80% sunt deja hotarata sa-mi iau masina de spalat vase ....in ceea ce priveste consumul de apa si eu am aceeasi parere, consum mult mai multa....si daca pot fi si mai comoda, de ce nu?

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Bebecris imi pare rau ca te lupti cu sinuzita stiu ca e tare nasoala - din pacate nu stiu remedii naturiste care ar fi ok in sarcina. Dar ai intrebat MF? Ai fost la consult la el? Esti in ultimul trimestru si nu ar trebui sa fie asa periculos acum sa faci ceva tratament daca nu ti-a trecut de 3 saptamani e cam mult. Trebuie pus in balans...ca nici suferinta de acuma nu e ok pt. BB! Iti urez multa sanatate si tie si lui BB!

Pity si mie de asta mi-e teama...dar tinand cont ca nu am facut pana acuma nimic pt. venirea lui BB, o vreme o sa am ceva treaba de facut! Dar dupa aia si mie mi-e teama ca o sa ajung sa ma plictisesc. Dar sigur merg la piscina chiar daca dr a zis ca nu! Si o sa fac si gimnastica pt gravide..am DVD cu exercitiile de la prima sarcina. Si o sa merg la plimbari! Ma intalnesc cu prietene care au nascut deja!

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daca puteti sa va luati masina de spalat vasele nu stati pe ganduri...e super, te scuteste de o munca si nu va spun cum ies vasele. In special sticlaria si oalele alea mai arse...ca noi.

29+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS nu stiu ce remedii sa-ti zic! Imi pare rau ca esti bolnavioara! Multa sanatate!! aaa stiam ca siropul de brad e f bun pt tuse,mama facea sirop si ne trecea tusea imediat!
ANDREEA si eu sper la un ploioc sa ne mai racorim,dar am vazut ca dupa ploaie e si mai naduseala ca iese caldura din asfalt si din peretii blocurilor!! Si nici eu nu vreau furtuna!

Ma duc sa ma apuc sa fac mancarea aia ce-am zis ieri ca o fac!(nu mai zic ce si cum ca sa nu mai starnesc pofte,si sa nu mai certe fetele!)

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Bebecris, te inteleg perfect si stiu prin ce treci pt ca si eu am sinuzita cronica si ma pocneste cand imi e lumea mai draga.

Ai incercat infuzii cu ceai de musetel si sare? Eu am facut mai prin primavara cand ma luase si pe mine si mi-a mai dat dr niste pastile (bomboane) homeopate TONSILAND care au fost f bune si pentru desfundarea sinusurilor si pentru tuse.

si multa sanatate!

Apropo de vaicareli, pentru hemoroizi stiti ceva?

32+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

puiutza am fost la MF dar din pacate nu este o dr atat de buna. scapa foarte repede de pacienti fara sa se implice prea mult in problemele lor. mi-a dat osscilococcinum pt raceala si stodal sau sirop de muguri de pin pt tuse. din pacate nu mi-a trecut cu ele

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bebecris sanatate!
Vreau si eu masina de vase....

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Va salut si eu din zbor!
De luni sunt in concediu, asa ca a fost vai si amar de mine si ieri, dar si azi. Nu stiu de unde se tot ivesc lucruri de rezolvat si incheiat.
Oricum a iesit cu un mini scandal la impartirea indatoririlor.

Noi mergem la masa!

O zi faina!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

noi acum ne construim o casuta in curtea socrilor (stam cu chirie) si cred ca dupa ce ne mutam vom lua si noi masina de vase. mi se pare extrem de utila

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FISTIQ pofta buna!!
ADELENA acum cateva zile ma plangeam si eu de aceasi problema,hemoroizii,si fetele mi-au recomandat Carpicon crema sau supozitoare,e din plante si il gasesti la plafar.Eu nu mi-am luat inca dar o sa-mi iau zilele astea!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput