Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alina , ai grija cu david.
sanatate multa.

din pacate, la Ca din farmacii sunt alergica, d efapt la excipienti.la fel si la cel IV.

la 12 ma duc la ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Multumim de felicitari

Dap, am rezistat si ieri tentatiei. Doctorul se distreaza pe seama noastra, spune ca suntem singurii lui pacienti care nu vrem sa aflam sexul si ne intreba cum luam diverse lucruri pentru bb (hainute, carucior, etc)

Eu m-am obisnuit cu ideea de a nu sti ce e si 2 luni nu mi se mai pare mult, atunci o sa stim. Ideea e ca oricum in ecografii nu am vazut cuculetz...deci cred ca suntem cu carucior mai mult roz decat albastru

30+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si eu m-am facut cu ceara pana acum,dar o sa trec si eu la crema pana dupa nastere! Nu e bine,dar....nu mai pot sa ma fac cu ceara,nici nu o mai vad!
ALYNTA chiar ne intrebam unde ai disparut? Multa sanatate lui David!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Fetelor voi nu va topiti? Eu m-as baga in frigider,da nu incap de burta! Acu bag o felioaca de lube recee!! sper sa ma mai racoresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Alynta welcome back! Iti simteam lipsa. Multa sanatate puiului mic, sa treaca repede problema.

Ana chiar ma intrebam cnd te intorci de la intepat!

Eu sunt avion astazi . Nu stiu ce am, o fi de la caldura, dar sunt ametita si fara vlaga. Tocmai atipisem cand m-au sunat de la job si mi-au stricat somnul

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor voi nu va topiti? Eu m-as baga in frigider,da nu incap de burta! Acu bag o felioaca de lube recee!! sper sa ma mai racoresc!

La mine situatia se prezinta inca bine.M-am echipat cu o ie foarte vaporoasa,iar la birou merge AC non-stop pana la plecare....nu fac altceva decat sa numar orele care raman pana la terminarea programului.

Valentina 29+

Mergi la inceput

Of, Botosel, eu nu stiam cum sa fac sa nu ma mai duc la munca si acum imi lipseste AC-ul de acolo. Pai nu sunt eu sucita? Dar nici nu mai rezistam sa stau pe scaun 9 ore, ma durea posteriorul. Tu cum rezisti?

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Anuto tu n-ai cumva o semnatura de actualizat?

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Anuto tu n-ai cumva o semnatura de actualizat?

Donna 28+ cu

Mainee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Acum am reusit sa intru si eu.
Nike, imi pare rau ca vestile nu sunt intocmai cum ti le-ai dorit. Bine ca sunt toate organele ok, si la nr de kg e super zic eu....in ce conditii ai dus tu aceasta sarcina, mie mi se pare super super. Am incredere ca sacrificiul tau nu va ramane nerasplatit. Iti vei strange in brate bebele si va fi perfect, ai sa vezi.

Noi ne topim, ar trebui sa fac o ciorba da cumva fara sa folosesc focul...

29+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput