FIV la Cluj 41

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Bine-ai venit alinuta in cluj!
Am inteles ca pe weekend se face vreme buna,bine-ar fi!
Fetele,care,cum sunteti prin cluj in ce perioade?
la toate

Mergi la inceput

Alinuta,cand trebuie sa te mai duci la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete frumoase!
eu sunt mai mereu absenta..insa de citit va citesc zilnic!si..cum eu nu mai inaintez deloc..nu am ce povesti!
dar vreau multe vesti bune de la voi!
bruni-m-am gandit mult..voi astepta sa fac histero aici!ca sa fie mai usoara asteptarea ii aduc pe ai mei parinti aici in septembrie-sa stea o luna..asa va trece mai repede timpul!ptr ca altfel nu rezist!numai la fiv imi e gandul!ufffff..tu ce mai faci papusica?ce ti-a mai zis drul?
georgie-hai fetita,scoate nasucul afara!mi-e dor de tine!
de fapt mi-e dor de voi toate!hai iesiti din barlog...
sorinake-ai pm!
cristinuta,alinuta-
ptr restul fetelor- si o saptamana frumoasa sa aveti!dupa placul inimii!

Mergi la inceput

Buna uratica!
Eu tocmai te citeam ce microbista esti,pacat ca nu te-am cunoscut pe vremea lui camataru',atunci eram si eu mare microbista,in stare sa sparg televizorul ,am ajuns la cap.17 cu cititul,pot sa-mi dau doctoratul atatea stiu deja despre inseminari si fiv(doar din ce am citit aici),ar fi bine sa ne gravidim toate,dar e tare scump un fiv 2.500 euro,cu 25.000 se construieste fetelor o casa in rosu,adica doar caramida,de aceea vroiam sa te sfatuiesc sa ramai acolo sa strangi bani si apoi poti sa faci fiv unde doresti.
Te pup si-ti doresc(ne doresc)sa avem niste bebelusi frumosi si sanatosi
la toate

Mergi la inceput

Fetele,va pupa alinuta,cand vreti sa ne intalnim?
la toate

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o zi buna,desi e ca afara.
Poftiti la o cafeluta fierbinte si aromata,apropo am vazut filmul "Cairo time" si acolo era cafenea doar pentru barbati,femeile nu aveau voie,AUZI LA EI
Uratica,apropo de friptura ce ai ars-o ca sa deschizi capitolul 17(scuze ca te-am dat in vileag,sper ca ma ierti),ieri i-a luat foc la vecinul chiar de langa noi magazia cu lemne,au venit o masina mare de pompieri(erau niste baieti tineri,aproape copii,cred ca erau studenti ca erau prea tineri,e riscanta meseria asta,am vazut odata un film si chiar isi pot pierde viata nu ca noi care avem o meserie bine mersi,adica nu ne riscam viata,m-a impresionat filmul ala cu pompierii si si filmul ala cu Asthon Kurtcher cand era salvamar),a venit si o masina SMURD si una de politie;sunt foarte instruiti pompierii astia si au venit si repede ,s-au suit si pe acoperisul magaziei,au stins destul de repede focul,ni se putea aprinde si noua casa ca vecinul are un nuc mare ce ajunge la casa noastra;bine ca s-a terminat cu bine si n-a patit nimeni nimic,ca vecinul are si un copil de vreo 5-6 ani.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata si bine v-am regasit! am lipsit motivat!am fost in ungaria si apoi la mare, nu am am apucat sa intru pe forum sa va anunt ca o sa lipsesc asa ca va rog sa ma iertati!

uratica abia acum am citit rezultatul analizelor tale! imi pare rau dar o sa se rezolve toate sunt sigura!

graviduta noastra vad ca e ok !

corina recuperare usoara pt sotul tau si bafta la umatoarea IA sau treci la FIV!

eden inca nu am facut analizele maine vreau sa le fac (eu ma ramas ca fac profil trombofile II, gena pai, anticagulant lupic si mutatia factorului XIII ....deocamdata apoi mai vedem)Sa-mi spui ce ai rezolvat la blue life!

cristina,brunadria si restul fetelor pupici! mai vorbim , azi e prima zi de serviciu si e cam nasol

Mergi la inceput

vin la intalnire! stabiliti data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

petruta, azi am fost de dimineata la bluelife si mi-a luat singe pt analizele de trombofilie; profil complet pt sterilitate si interpretare 560 ron (consultatia inclusa)

in sept facem si cariotipul (si eu si sotul) va fi 700 ron pt ambii; dr pleaca in concediu dupa 10 aug, de aceea vom face doar atunci

este inclusa interpretarea si eventual tratament (daca e cazul)

Mergi la inceput

eden m-ai bagat in ceata! HELP!!!!!!!!!! ce inseamna profil complet? la synevo ce am scris eu in mesajul anterior costa 1329 ron pt 1 persona? ceea ce faci tu include mai multe analize si e si mai ieftin?!

Mergi la inceput