Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
Neata
NIke hai nu mai plange. k m-ai facut si pe mine sa plang.
o sa vezi k bb ebine. incearca sa papi cand te simti mai bine ce are el nevoie, si pana nasti isi va reveni
bafta multa la control si te asteptam cu vesti bune
Cixinica suntem alaturi de tine
Cosmi multumim de capitol nou
Paula, Lia, Camcris, Anca, Maduta, ROxy,
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
cixinica spune:
camcris sa dea DD sa ai dreptate, dar sunt foarte dezamagita. sapt. viitoare merg la dr. sa vad ce zice.
didi32 spune:
Buna dragele mele!
Ascultati sfatul uneia patite (adica je) si nu mai amanati momentul mers la dr. Desi m-am dus din primele luni cand am vazut ca nu raman, analizele erau bune, ca si acum de altfel, totul era ok la amandoi si degeaba. Si asa cu analize, HSG, laparo, etc. au trecut 2 ani si nimic. Iar acum verdictul este dur: endometrioza gradul III-IV si singura posibilitate sa raman FIV. Si ce pot sa fac? Nimic...
Asa ca nu mai stati si mergeti sa verificati tot, ca timpul trece, multi dr vorbesc aiurea, etc...
Eu ma duc si maine la biogenesis sa cer a doua opinie. Si mai fac marti, tot la Albu, o histeroscopie sa vada mai bine endometrul.
Daca toata lumea zice FIV, asta e, o sa vedem ce facem, costa o gramada de bani
Imi pare rau ca n-am vesti mai bune
Nike, ai incredere ca totul va fi bine, o sa vezi ca daca ai ajuns pana aici Doamne Doamne va avea grija de voi si in continuare
Ralu, Roxy, Mandreea, Mada ici pt gravidute, aveti grija cu caldura asta ca e naspa rau afara!
Paula, tu cand te testezi?
Cosmi, mmmm, misto poze, vrem si noi la mare, da' anu' asta n-o s-o vedem
ici multi si pt restul gastii!!!
in devenire
ancadragoman spune:
Didi imi pare rau ,sora mea are acelasi diagnostic din pacate si urmeaza sa incepata si ea procedura lunile astea.Maine vine si ea la Biogenesy pe la 10.30.La cat ai?
Nu te descuraja,inceraca sa iei lucrurile asa cum sunt ca daca accepti asta repede te macina mai putin
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
didi32 spune:
Anca, incerc sa ma obisnuiesc, n-am de ales. Maine am programare la 10.20, asa repede a programat-o si pe sora ta? O sa vad ce zic si ei si p-urma sa ne gandim unde sa facem si cand. De macinat, ma macina doar ideea ca unele ii fac prea usor si nu apreciaza deloc ca nu s-au chinuit si trateaza copiii ca si cum i-au castigat la loto pe degeaba. Asta ma macina... numai noi stim prin ce trecem. Acum macar stiu cum stau si ce tb sa fac. Si-asa suntem plini de datorii
in devenire
ancadragoman spune:
este f bine ca sti situatia ,puteai f bine sa o mai lalai ani de zile pela dr fara sa iti spuna cineva ce ai.
Eu zic sa mergi cu incredere la dr greci maine si sa te lasi pe mana lor ca sunt profesionisti
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
roxy_s spune:
didi nici nu stiu ce sa zic, imi pare tare rau pentru situatia asta. trebuie sa fiti puternici sa treceti si peste asta. asa este, cu banii astia este mai greu si toate costa asa mult.dar asta merita toti banii si daca asta este singura solutie prin care o sa ai un bebe mergi inainte si fa orice sa-l ai indiferent cat costa.
multa incredere si putere
bebelu tu ce faci?
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
didi32 spune:
Inca nu m-am hotarat unde sa facem si banii conteaza mult. La biogenesis e mult mai scump decat la medlife, nu stiu ce sa zic...poate ei imi recomanda sa-ncep cu IA si scap mai ieftin. Albu a zis fiv direct, n-are rost sa cheltuim banii aiurea si sa pierdem timp, c-am pierdut destul. Va zic maine cum stau lucrurile.
Roxy esti tare draguta! Ai grija de bebe si ff bine faci ca stai acasa! Ce-as mai sta si eu daca n-as avea rate peste rate si datorii prin familie
in devenire
ancadragoman spune:
Dupa parerea mea IA este pierdere de timp ,si sa sti ca acum dif de bani nu este f mare iar rezultatele nu se compara
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!