Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 2
roxy_s spune:
neata fetele
nike ma bucur tare, tare mult ca bebe este bine cat de cat. te rog, incearca sa mananci , stai si o ora la masa daca trebuie, si mananca incet, incet.trebuie sa te chinui sa mananci ca altfel uite,stiu ca-i usor de vorbit....doctorul ce ti-a zis? asta este singura solutie? sa mananci? nu se poate face altceva? sa-ti injecteze calciul? si nu te mai obosi, stai linistita sa nu mai consumi si putinele rezerve care le ai. ar trebui sa stai numai in pat.
nelia am DPN-ul in pe 25 februarie
bebelu, paula, lia, camcris, cos_minutza, anca, mandreeac, anaxena, cami_antonia, cixinica
si pt restul fetelor.
S-a intamplat minunea mult asteptata9+
ancadragoman spune:
Nike o sa fietotul bine.Doamne ajuta!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
PaulaFrida spune:
Cosmy multumesc
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
cos_minutza spune:
Neatza Anca,Draguta
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Camcris azi e ultima ziDe luni la sapa cu mine
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
camcris spune:
cosmi in care eforie sata camiantonia?
te rog daca poti sa-mi spui sau da-mi PM
nasol cu sapa eu mai am 1 saptamana si intru si io in concediu