Aspirante optimiste > 20 ani(542)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelu86 spune:
ma rog..
dar acu e oricum mic. si putea sa-l masoare cum trebuie,
asta nu inteleg.
uite aici am pus 3 pozici
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 uite aici am pus 3 pozici Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+ 858 SMS PT COPII |
vei fi o mamica superba!!!!!!!!!!!!!!!!
mamica fericita de 2+ si 9+
bb_yasmi spune:
daca nu mai esti ma retrag si eu la un film......ca mie asa o foame......sa vad dc rezist sa nu mananc la ora asta....
noapte buna/
mamica fericita de 2+ si 9+
dana_r spune:
noapte buna, somn usor, 7 purici pe-un picior,si 7 pe celalalt, sa va traga jos din pat :D
http://lt1f.lilypie.com/hfBCp3.png?9qHPyUqV
bebelu86 spune:
yasmi scuza-ma
dar a picat netu exact cand vroiam sa-ti scriu
noapte buna tuturor
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+
858 SMS PT COPII
cos_minutza spune:
Neatza fetele
Poftiti la cafelutza
O zi frumoasa si usoara va doresc!!! la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
Neatza
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
cos_minutza spune:
Paula ceva vesti?
Cum ati petrecut in weekend?
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
dana_r spune:
buna dimineata, fetele! multumim de cafelutze:) eu deja am facut papa felu 1 si felu 2, acuma pap micul dejun si beau cafeaua ca dupa aia ma duc la spital ca il opereaza pe socrul meu. asa ca va pup si sper ca pe cand ma intorc sa vad vreo 2 liniute macar la una din voi
http://lt1f.lilypie.com/hfBCp3.png?9qHPyUqV
histamina spune:
Fetele, am avut un week-end de cosmar.
am reusit sa fac tromboflebita infectioasa de la branula. mi s-a umflat tot antebratul drept.
mi-am scos branula si ieri a trebuit sa stau fara branula,deci fara ser.dar au inceput contractiile.erau atat de dureroase incat nici in fund nu puteam sta.
mi-am pus o noua branula,dar ma durea si aceea, antebratul mi s eumflase, aveam contractii si vomitam.in rest , ma rugam,ma rugam sa nu nasc, asa cum mi s-a spus in camera de garda.bebelinul meu are doar 1,650 kg si trebuie sa mai stea la caldurica.
asa am dus-o toata noaptea, in niste dureri ca nu stiam exact care parte a corpului meu nu doare.
am pus d edimineata ser pe noua branula,dar a inceput sa doara.
imi e teama ca fara ser,a trebui sa mi se faca cezariana si nu vreau.vreau sa creasca bebelinul meu.