Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)
Raspunsuri - Pagina 7
peta spune:
puiutz_mic - multumesc de urari
sa ai grija cu ventilatorul ca eu tocmai zilele trecute am patit-o foarte rau, m-a apucat o durere de cap groaznica de la el
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata delfinariu!! Bumble nastere usoara si bebe sanatos, iar tie mult curaj!!!! Sabina lia nastere usoara si bebe sanatos, sa va bucure mereu!!!! Matusa daca te ustura e cusatura prea stransa, ar trebui sa-i spui dr si el va trage un pic de fire sa se mai lase putin, asa am patit si eu, doare putin dar e suportabil, pe mine ma ustura tare , sunt cusuta cu fire traditionale care trebuie indepartate in 2 saptamani, si miercuri cand am fost la schimbat de pansament le-a mai tras el putin !! Te ustura toata operatia sau ai anumite puncte? Noi cam obosite am dormit putin acum imi beau cafeaua si astept sa vina femeia care ma ajuta cu lactatia, am reusit cu canalele acum trebuie sa marim productia Despre banca de lapte am dormit peste idee si nu mi se mai pare la fel de buna ca aseara, cred ca nu am curajul sa-mi asum riscurile unor boli ca hepatita b sau mai stiu eu ce!! Vladia felicitari pentru noul statut sa fiti sanatosi si sa va bucurat de fiecare clipa!! FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
CARMEN eu am cusatura termica fara ate si nici nu necesita pansament
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
racusor2010 spune:
puiutz, mai bine ia un aer conditionat mobil decat ventilator. la bebe ii face rau si caldura excesiva dar si ventilatorul
asa cu AC pui in camera, racesti si gata..si zic mobil ca poate nu ai chef acum sa intorci casa cu fundu'n sus sa instalezi un AC
ventilatorul e mai pacatos decat AC
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
paula_m spune:
Bine ai venit pe lume, Victor Andrei!!!
Sa fii sanatos, fericit si sa ai tot ceea ce iti doresti!!!
Bravo, Bumblebee!!!
Refacere rapida si sa ai mult laptic la bebe
Racusor, asa-i, la anul va sarbatorim impreuna. Sa dea Domnul sa fie puternic si sociabil ca si tine.
Paula, 39+ cu ,
AMR 1 zi
Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
poate totusi nu e racit..i-am mai aspirat o data mucisorii si acum respira bine...inca nu am dat de pediatra. dar m-am mai linistit
acum doarme la mine pe burtica. si la cat de agitat era il las sa doarma aici, macar sa se odihneasca. sper sa treaca canicula, ca macar afara sa se simta racoare dimineata si seara si sa doarma bietul copil macar la plimbarici...
mi-e cam foame, cam somn...dar ce sa fac il mai las putin si apoi ma incumet sa il duc in patut...acum nu imi vine,ca prea linistit sta. am fost si sa inchid usa ca a plecat mama si nu s-a trezit
i-a facut mama poze, cica doarme frumos, ca o broscuta
09.06.2010
racusor2010 spune:
bravo bumbleeblee!! refacere rapida, laptic mult si rabdare!
bine ai venit pe lume Victor Andrei! sa ai o viata binecuvantata, sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor!!
de sabrina nu stie nimeni nimic?
Paula
am uitat sa va zic ca a venit ieri parintele sa ne sfinteasca casa si sa imi citeasca si mie de 40 de zile, de acum pot intra in Biserica. as vrea sa merg sa vorbesc de botez, ca pana acum nu am apucat oricum noi facem doar o masa cu prietenii, cred ca duminica pe 22 august..as fi vrut mai devreme, dar nasii sunt plecati, apoi e post, asa ca am amanat cu inca o luna...
inca nu stiu cum e mai bine, sa facem sambata sau duminica...ne=am gandit la duminica, ca e perioada de nunti. dar a doua zi trebuie sa vina nasii sa faca baita..nasa e in concediu de maternitate, e ok. dar tre sa isi si parintii liber, si nasu..
voi cum faceti botezul?
georgia nu cred ca am facut ceva deosebit fata de alte zile...o sa zic la doctor...
09.06.2010
matusa77 spune:
[quote]citat din mesajul lui crissy77
Mesaj de la bumblebee
"La ora 10:15 a venit pe lume Victor Andrei, 3300 g, 52 cm, apgar 10. Mami e ametita si astept cu drag sa-mi vad comoara"
Felicitari, sa-ti traiasca !
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
giorgia23 spune:
Noi botezul o sa-l facem pe 4 sept...adik pe 4 o sa fie petrecerea ca botezul in sine la biserica o sa fie vineri iar sambata pe 4 baia pe care o sa o faca nasa si petrecerea...ink nu am fost sa vedem de local..sper sa gasim liber
Parca tu Racusor ai intrebat mai de mult de cadou pt nasi...noi am zis ca o sa le luam o icoana si mai vedem..nu sunt pretentiosi
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui peta puiutz_mic - multumesc de urari sa ai grija cu ventilatorul ca eu tocmai zilele trecute am patit-o foarte rau, m-a apucat o durere de cap groaznica de la el |
Peta, si eu ma feresc de ventilator, patesc la fel ca tine, dureri de cap. Dar acum am luat unul destul de mic, de birou, dar l-am pus pe podea, asa incat la cap nu ajunge curentul. Sper sa fie bine...
Elena 36+ cu un cuminte
AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN
mya85 spune:
Am zis eu ca eu voi fi cea mai longeviva burtica de pe aici, azi am implinit 41 de saptamani am fost la spital, mi-au facut monitorizare, bebe e ok, mi-a facut si un eco doppler la care m-a ingrijorat faptul ca mi-a spus ca placenta este de gr3 si apoi mi-a facut control si a zis ca la cum arata colul meu nu nasc nici in 10 zile cum se poate asa ceva???? apoi mi-a facut o injectie cu oxitocina si m-a trimis acasa si in caz ca apar contractii sa revin. fetele care ati mai facut injectii cu oxitocina la cat timp apare efectul?? acum astept, deocamdata nimic...
41+ cu
AMR cate zile vrea bebe