Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Neata si din partea noastra

FELICITARI LARISA SI ANAGIA....recuperare rapida si mult laptic

BUN VENIT BEBE NECTARIE SI BEBE DE ANAGIA...sa fiti sanatosi,papaciosi fara colici

HAI BUMBLEBEE
HAI SABRINALIA

Eu de dim ma tot chinui sa beau cafeaua si sa mananc...Antonia plange f. des ca o doare burtica...de ieri am inceput sa-i dau debridat la recomandarea pediatrei...si azi a facut kk de 2 ori dar asa s-a chinuit saraca,si plangea de imi era o mila de ea...maine facem 1 luna...am fata mare

GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

si pe Vlad il doare burtica a a facut KK si azi noapte si dimineta destul de moale si nedigerat si cu dureri de burtica....eu i-am dat ercefuril si hidrasec e combinatia care se potriveste cel mei bine la el si l-am trecut pe puti regim!

sa vedem cum va evolua!

multa sanatate Alexiei!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

scuza-ma am avut senzati ca e mai mare bb-lina ta!

neuronul meu care proceseaza greu informatia!

intreaba pediatra de hidrasec pt bblusi!

la Vlad a fost singurul care a avut efect!

Anca +36s ANA-MARIA AMR 2S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

l-am culcat in sfarsit, sa vedem cat doarme...a papat bine, a facut caca, ar trebui sa doarma si el 2 ore macar, cum facea pana acum cateva zile...dar am dat din nou drumul la AC pe hol, ca sunt 28.8 grade si poate si de asta e agitat

fetelor, dar voi ce fel de cafea beti? eu mi-am luat decofeinitizata, in caz ca mi se face pofta si e si bio. am citit ca nu ii face prea bine cofeina, nu neaparat ca il agita...asa scria parca in cursul de alaptare de la carmen...

bumbleeblee ma gandesc la tine iubita! multumesc pentru urari! ma rog sa fie bine si pana diseara sa iti tii bebelul in brate! o sa vezi ca nu e asa de negru cum pare dupa cezariana...nu e optiunea cea mai buna pentru noi, cele ce vrem sa nastem natural, dar macar e optiunea cea mai buna pentru bebe !! asteptam vesti de la tine ca esti ok si ca bebe e ok!

HAI ALINUTA GARGARITA!!! HAI GARGARITOI (BEBE DE GARGARITA)

Paula si pe tine te imbarbatez acusica uite maine e ziua mea si tu o sa faci un leusor micut si o sa te mandresti cu el peste tot si o sa uiti ca ai facut cezariana! Poate poti inca naste natural, dar daca nu, nu e asa de grav!! o sa fie bine! Si o sa te poti ocupa de el imediat!! in spital ti-l aduc la san...si oricum o sa te mobilizezi repede, chiar daca o sa ai ceva dureri la inceput!

CURAJ PAULA!!! MAINE O SA ITI CUNOSTI BEBELUSUL DRAG [b]

[b]matusa
eu nu am asemenea simptome...sau nu mai tin minte

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

eu am alta problema...desi nu mai aveam lohii de ceva vreme, de aseara iar am cateva scurgeri de sange si aseara cand am fost la baie am vazut ca niste mici cheaguri (ca la menstruatie)

am doar un tampon zilnic care face fata situatiei, mai mult cand merg la pishu curge...oare o fi normal?

noroc ca merg luni la doctor, poate daca nu uit ii zic si de asta...

Mergi la inceput

test de semnatura

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Mesaj de la bumblebee
"La ora 10:15 a venit pe lume Victor Andrei, 3300 g, 52 cm, apgar 10. Mami e ametita si astept cu drag sa-mi vad comoara"

bumblebee, larissa, felicitari mamicilor pt bb de nota 10! Recuperare rapida si lapticul sa curga fara probleme! Bine ati venit pe lume, Victor Andrei si Nectarie!

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

FELICITARI BUMBLEBEE...recuperare rapida si mult laptic

BINE AI VENIT VICTOR ANDREI...sa fii sanatos,papacios,fara colici si sa ai o viata minunata alaturi de parinti

Offf Racusor sper sa fie totul bine cu Andrei,iar legat de scurgerea ta cred ca cel mai indicat e sa intrebi doctorul...ai facut ceva efort zilele astea?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

FELICITARI ALINA !!!! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC

BUN VENIT PE LUME ANDREI SA FII FERICIT, SANATOS SI SA ITI BCURI PARINTII

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Mesaj de la bumblebee
"La ora 10:15 a venit pe lume Victor Andrei, 3300 g, 52 cm, apgar 10. Mami e ametita si astept cu drag sa-mi vad comoara"

bumblebee, larissa, felicitari mamicilor pt bb de nota 10! Recuperare rapida si lapticul sa curga fara probleme! Bine ati venit pe lume, Victor Andrei si Nectarie!

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Moamaa , ce fete rapide!!Felicitari, fetele!!!Bine ai venit pe lume Victor Andrei, sa fii sanatos, mancacios si sa-ti bucuri parintii!!!
Eu incep sa nu mai am rabdare sa vina bebe...nu mai am niciun simptom in afara ca simt ca bebe e foarte jos, nu mai am nici contractii...de venit sunt convinsa ca vine el, dar nu mai am rabdare :)...

Laura 38+ cu
AMR 8 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Eu beau lapte cu putina cafea...cafeaua simpla nu o pot bea...la noi in camera sunt in jur de 26grade...inainte erau 23-24...sper sa se mai racoreasca

poze

Mergi la inceput