Bv Paula, bumblebee! iul-aug 2010 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor

am primit rez de la DT free beta 83,9 si papp 4,33
e de bine?

+12bis cu si

Rezultatele astea se coreleaza cu ecografia si atunci iti da rezultatul. din cate tin eu minte, dragaica spunea ca in cazul gemenilor dublul test nu e foarte edificator.mai asteapta putin ca sigur iti da o hartie cu interpretarea rezultatelor.Pupici multi si sper ca nu mai ai greturi asa dce rau.

Laura 38+ cu
AMR 8 zile pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

credema ca am incercat orice
inclusiv pepene rosu

e fratele lui Marius in state, sa vedem daca mi aduce el
i a trimis azi un mesaj, dar slabe sperante, la cat e de zgarcit

+12bis cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Dragaica mi-ai facut pofta de admirat rochii de mireasa si de seara..asa ca acum m-am delectat cu privitul unora pe un site...sunt bestiale...am inceput deja sa imi imaginez cum mi-ar sta ba cu una ba cu alta...ce fel sa-mi prind parul...am luat-o razna

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

credema ca am incercat orice
inclusiv pepene rosu

e fratele lui Marius in state, sa vedem daca mi aduce el
i a trimis azi un mesaj, dar slabe sperante, la cat e de zgarcit

+12bis cu si

Sa stii ca sunt scumpute, cam 40$ 30 de capsule cate 2/zi, la noi sunt acoperite partial de asigurare, platesc doar 8$.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 16 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

adriana citesc acum ca si tu ai probleme cu mucisorii. si la mine andrei e fonfanit, am sunat pediatra si mi-a zis sa fac urmatorul lucru o saptamana:

picaturi sinupret - in gurita- cate 5 picaturi de 3 ori pe zi
oscilococcinum - in prima zi - un capacel de 3 ori pe zi
apoi un capacel o data pe zi - cu jumate de ora inainte sau dupa masa

a zis ca daca asa il deranjeaza AC sa las si 28 grade in camera, ca oricum o temperatura f joasa nu e buna acum, ca e mare diferenta fata de temp de afara

si pentru colici sa mai incerc espumisam picaturi - 10 pic/4 ori pe zi

sa speram ca o sa fie bine ca si eu sunt stresata cu nasucul lui infundat

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine v-am regasit fetelor, in formula largita!

am impresia ca pe larissa am felicitat-o deja dar, ca sa nu gresesc:

FELICITARI LARISSA, BUMBLEBEE

BUN VENIT NECTARIE, VICTOR ANDREI!!!

noi probleme cu nasucul si respiratia nu am avut si nu avem, AC nu punem ca pe mine ma omoara si aerul si ventilatorul. un ventilator urias invarte aerul in salon si eu evit sa stau pe-acolo... iar Isa nici atat, cand suntem in trecere tati fuge repede si il opreste... dar de cald e destul de cald, in dormitor la noi sunt constant 28 gr dar noi ne-am obisnuit asa si ni se pare ok, daca iesim afara la 40 gr ce ne facem?! ar fi prea mare diferenta, chiar si la miezul noptii afara sunt 30!

carmen, nu stiu ce sa te sfatuiesc de bancile de lapte... eu una nu as apela chiar daca ar trebui sa trec doar pe praf... se spune ca fiecare mama secreta ptr puiul ei laptele cu compozitia care i se potriveste cel mai bine, eu ce stiu?! nu e vb doar de a lua vreo boala (sigur sunt supra-testate mamele donatoare), dar asta e ca si cu un aliment oarecare: poate sa mearga sau poate sa faca vreo alergie ceva

noi ne-am intors de o ora de la cumparaturi, unde m-am tot certat cu sotul si printesita (offf, ei nu inteleg cat imi e de dor sa umblu prin magazine, prin piata, sa vad, sa probez, sa cumpar), asa ca pana la urma ne-am oprit la niste prieteni la un suc, unde am profitat si i-am dat si delfinasei sa pape... am descoperit de 2 zile o chestie:
Isa se satura mai bine doar de la san (mesele dureaza acum cam 40-45 min continuu), dupa care doarme cel putin 3 ore, chiar 4. am urmat sfatul unei mamici (coteasco, tu ai fost?!): beau toata ziua ceai de chimen rece, de la frigider (in loc de suc, eu apa nu beau de ani de zile...) si se pare ca laptele vine mai cu spor

ref la cafea, eu am baut doar in perioada sarcinii, dupa ce am nascut nu mai simteam nevoia... dar mi-am reluat obiceiul de dinainte de sarcina: cana de capuccino deco dimineata. parca imi da viata!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Dragaica mi-ai facut pofta de admirat rochii de mireasa si de seara..asa ca acum m-am delectat cu privitul unora pe un site...sunt bestiale...am inceput deja sa imi imaginez cum mi-ar sta ba cu una ba cu alta...ce fel sa-mi prind parul...am luat-o razna

poze

Si eu ma uit la rochii de seara pentru botez, nu indrznesc sa intru in magazine sa le probez pana dupa ce nasc, ca sa dau jos kg. acumulate
Mi-am mai cumparat cate ceva zile astea, bluzite, tricouase dar cu marimea S pe care o aveam inainte, asta ca sa ma incurajez sa dau jos, daca nu reusesc am sa le fac cadou, balerini mi-a luat 2 perechi desi nu prea am putut baga piciorul in ei, am luat marimea 38, inainte purtam 37 'juma Sunt reduceri peste tot si nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Offf si mie imi e dor de umblat prin magazine,de probat...eu in fiecare zi mai probez cate un articol din sifonier sa vad care imi vine...inca nu imi vin toate...am zis ca o sa incep sa mai fac niste exercitii,abdomene dar Antonia ma termina ziua...iar cand in sf adoarme ma pun pe facut ordine,mai spal,mai stau pe net...si eu tb sa ma uit dupa rochie pt cumetrie dar am zis ca o sa ma duc in sapt aia ca poate mai slabesc pana atunci...si noi mai avem si nunta cumnatului peste 1 luna...alta rochie si acolo

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Offf si mie imi e dor de umblat prin magazine,de probat...eu in fiecare zi mai probez cate un articol din sifonier sa vad care imi vine...inca nu imi vin toate...am zis ca o sa incep sa mai fac niste exercitii,abdomene dar Antonia ma termina ziua...iar cand in sf adoarme ma pun pe facut ordine,mai spal,mai stau pe net...si eu tb sa ma uit dupa rochie pt cumetrie dar am zis ca o sa ma duc in sapt aia ca poate mai slabesc pana atunci...si noi mai avem si nunta cumnatului peste 1 luna...alta rochie si acolo

poze

Lasa ca nu te plang eu pe tine, te-am vazut cum aratai cu burtica
Eu ma plang pe mine c-am luat 28kg in plus si am pretentia sa ma intorc la marimea S.......na stii cum e "Vrabia malai viseaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Bine v-am regasit ! Am venit si noi de la mare.
primul lucru a fost sa citesc lista de mamici ,
Felicitari mamicilor dragi :
Carmen-bine ai venit Letitia scumpa si roz !
matusa-bine ai venit Radu !
ela_mm-bine ai venit Eva Maria!
Victo-bine ai venit,Mihaita!
Ana!!
rubia-bine ai venit,Maria!
crispro-bine ai venit ,Vlad!
ramo1901-bine ai venit,Sabina Maria!-vad ca ai rezistat pana la 36s dar s-a ajuns la cezariana.
vladia! vad ca a fost cezariana .
arissa!!natural la 38 suuuper si 3300 bebe ! bravo!
btz_ovi -bine ai venit Paul Christian ! vad ca s-a ajuns la cezariana...dar bebe mareeeee !!!!oau oau 4200!!!
larissa_79-bine ai venit ,Nectarie ! natural la 39,suuuper ! si mareeee peste 4kg
bumblebee,bine ai venit Victor Andrei!

vad toti bebeii mari si la super termen !!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo,mamici ! am lipsit o saptamana ,si au fost aici numai nasteri de copii mari,sanatosi si la termen !!!
FELICITARI !

SabrinaLia tot azi e programata,nu?

36+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput