BIOGENESIS FERTILITY CENTER (19)
Raspunsuri - Pagina 18

Rock68 spune:
AleDutulescu, bafta, sa dea Domnul ca de data asta sa fie cu noroc!
Eu azi am trecut de la constipatie la diaree:-( Mananc de zor orez cu morcov fiert si sper sa n-am vreun bacil... nasol cand incepi sa cauti pe net posibile cauze pentru diverse afectiuni, eu una ma sperii tare la ce gasesc...
Cred ca maine merg la medic sa-mi fac analize bacteriologice. Coincidenta nasoala e ca si cockerul meu a avut zilele trecute aceeasi problema si s-a soldat cu injectii cu antibiotice. Sper sa nu fi luat de la el...
Cred ca sunt un pic paranoica, vad numai pericole in jurul meu, nu stiu de ce ma simt atat de vulnerabila in perioada asta. De fapt, imi doresc tare mult sa nu-i afecteze nimic pe copilasii mei.

ingeras26a spune:
Eu din pacate vin cu vesti proaste.
Duminica acum 2 sapt - m-am dus la farmacie sa imi cumpar anticonceptionale premergatoare FIV-ului si mi-am luat si un test de sarcina, facut, iesit pozitiv, bucurie mare. Sarcina obtinuta natural, cu o singura trompa.
Facut beta luni 61, marti 109, miercuti 190, vineri 477 totul minunat. Repetat azi - 1106, deci fie sarcina intrauterina oprita din evolutie, fie sarcinaextrauterina pe singura trompa la purtator.
Nu se vede nimic la eco, am facut 2 azi, trebuie sa fac iar maine si vineri.
Faza e ca trebuia sa plecam si in concediu sambata si probabil ca nu vom mai pleca, Maya de-abia astepta sa plecam (bine ca m-am abtinut si nu i-am zis nimic de bb mic).
In continuare niciun doctor nu-mi poate explica de ce pierd sarcinile...
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina

ella28 spune:
Ingeras imi pare tare rau... analizele hematologice le-ai facut?
Scuze daca ai mai scris asta dar sincer nu mi-aduc aminte.
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

ingeras26a spune:
am facut tot, nu exista nicio explicatie.
este a patra pierduta....
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

brunadria spune:
ingeras imi pare rau pt ce ti se intampla!
poate ca totusi va fi bine!
aledutulescu sunt cu ochii pe tine!
bafta multa!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria ingeras imi pare rau pt ce ti se intampla! poate ca totusi va fi bine! ![]() "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

AleDutulescu spune:
ingeras - Domnul va rezolva! va avea bebelul tau o surioara sau un fratior. sau cum spun eu. un surior sau o fratioara. :D capul sus!!! Dumnezeu ne da incercari peste care trebuie sa trecem. ma auzi???? cu toata forta inainte!
eu asta seara incep puegon si menopur. pe 15 pregnyl, 17 punctie si 19 embrio transfer
Cred ca de data aceasta Domnul ma va ajuta si imi va indeplini visul de a fi mamica.
mai ales ca de luni incep job nou,... mai linistit... si cu un program mai normal la cap.. mi-am renovat si o jumatate de casa.... asa ca il asteptam pe BB..
va pup pe toate si va rog sa va rugati pt toate fetele care vor un BB.

angieangie spune:
BAFTA MULTA!!!!!!!!!sa dea Dumnezeu sa ti se indeplineasca dorinta...tuturor care isi doresc bebei
tin pumnii
Citat: |
citat din mesajul lui AleDutulescu ingeras - Domnul va rezolva! va avea bebelul tau o surioara sau un fratior. sau cum spun eu. un surior sau o fratioara. :D capul sus!!! Dumnezeu ne da incercari peste care trebuie sa trecem. ma auzi???? cu toata forta inainte! eu asta seara incep puegon si menopur. pe 15 pregnyl, 17 punctie si 19 embrio transfer Cred ca de data aceasta Domnul ma va ajuta si imi va indeplini visul de a fi mamica. mai ales ca de luni incep job nou,... mai linistit... si cu un program mai normal la cap.. mi-am renovat si o jumatate de casa.... asa ca il asteptam pe BB.. va pup pe toate si va rog sa va rugati pt toate fetele care vor un BB. ![]() http://tt.lilypie.com/cIOAp2.png ![]() Ale |
Angie

bebe jucaus

Rock68 spune:
ingeras26a imi pare tare rau ca nu ai reusit nici de data asta:-(
Pastreaza-ti speranta!
AleDutulescu, tin pumnii sa reusesti! Imi aduc aminte ce emotii am avut si ce sperante acum doua luni cand ma apropiam de final... mai e putzin si ne vei spune cat de mare e beta:-)
Bafta tuturor fetelor care fac FIV saptamana viitoare!!!

rizzuca spune:
Buna fetelor!
Va urmaresc dar nu am scis pe forum. BIOGENESIS ar fi una din optiunile noastra pentru FIV, dar am o intrebare: este cineva catre a reusit la ei avand probleme f grave de infertilitate masculina?
La noi asta e motivul pt care urmeaza sa facem FIV.
Multumesc!