Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Uitasem de shines...iubirea de bunica in general tinde sa fie mai egoista. Dar e copilul tau si cred ca e super enervant sa vezi ca cineva pretinde drepturi asupra lui. Iti tin pumnii sa gasesti o solutie si sa o tii cu tine acasa...Foarte urat procedeaza mama cu minciuna si santajul psihic dar ma gandesc ca ei, bunicii, nu prea mai au ptr ce trai iar nepotii devin telul lor in viata. Doar ca uneori mai exagereaza.

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
bine ai venit Nadina
Mirelushtu cum te mai simti?off draga mea ai grija de tine...eu azi mai subtire pe net..am intrat sa va salut..e o vreme super minunata afara...deh..pacat ca nu am voie la plaja...ca ce m-as arunca in valuri
diseara merg la o petrecere pescareasca..mmm..fructe de mare si mult peste
pup toate dar toate burticile...si va doresc week-end placut

Angie+12

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neata burticute.
Eu sunt treaza de la 8 si acu am terminat de calcat costumul pt al meu. Diseara mergem la o nunta si nu am nici unn chef. Al meu a plecat deja ca azi joaca si rol de sofer..
Eu am sa mai stau pana pe dupa-amiza pe aici ca trebuie sa m ocup un pic de mine.
v-am pupacit.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Tiery, pai atunci stii care e cel mai rau lucru care se poate intampla (sper sa nu fie totusi ca sa nu stai cu stres), insa diabetul gestational e relativ des intalnit si din cate am auzit (dar nu ma pricep, asa cum am zis) se poate combate cu un regim de viata mai atent.Si cel mai important, bebenu pateste nimic.

Capul sus, ca te descurci tu si o sa fie totul ok. Cu ocazia asta vei invata poate si niste principii de alimentatie sanatoase pe caresa le aplici in viata ta si a familiei.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata burticute!
A mea nu e una asa de buna, David e un pic fonfait, ieri a facut si un pic de febra, acum vad ca nu mai are, dar evident ca nu mananca mai nimic
Lorich azi a facut 2 ani si o luna si fix de o luna nu prea mananca, de cand am inceput munca, acum pot sa dau vina si pe raceala, dar totusi...cred ca am sa vb cu pediatra luni sa-mi dea ceva si de pofta de mancare, ceva naturist nu stiu ca efectiv o iau pe pereti, si crede-ma ca al meu chiar poate sa stea nemancat si o zi intraga.De exemplu azi dimineata a baut la 6 un bibe cu lapte de 250ml si acum cu chiu cu vai a mancat aproape un mar, dintre fructe nu mananca decat mere, pepene rosu si banane, acum nici banane nu mai vrea...nici nu vreau sa ma gandesc la pranz ce o sa fie...

Sanatate multa tuturor si bafta noilor burtici care s-au alaturat!

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008) si +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

NADINA, sa fie cu noroc!

TIERRY, nu stiu, dar nu cred sa fie ceva rau, cum ziceau si fetele, probabil ceva regim...

ANGIE, vezi ca n-ai voie fructe de mare crude!

LORI, pai a mincat mai copilul tau... Zau, nu te stresa, maninca mai putin probabil... dar maninca. Ia-l usurel, nu-l obliga, are motivele lui sa nu manince. Poate o mica indigestie prelungita, cine stie, organismul lui stie mai bine decit tine. Pai a mea nu bea lapte niciodata si nu maninca fructe niciodata. De fel. Apoi, cind o apuca perioadele de nemincare, nu pune gura pe nimc cu zilele. Nimic inseamna nimic, de-i ies cetoni in urina. O data, m-am agitat si i-am facut analize la singe, ca eu nu-i dau nici vitamine sintetice si m-am gindit ca s-o carenta... Toate au iesit bine, ba fierul si calciul f bine. Conteaza mult metabolismul si calitatea mincarii... Mai bine o rosie din gradina bunicilor, decit un castronoi cu legume fierte si extrafierte luate din piata... Da-i ce-ti cere si lasa-l. Si mai ales, nu te stresa si nu fac caz din nemincatul lui, ca intelege tot! Trece.

MIRELA, zi ceva!

VIOLETA, tu cum mai esti?

Va pup,
Gabi, Ioana si bebe de 12s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helllooo
am aparut si eu
cu o maaare durere de cap si cu niste junghiuri groaznice in partea st care se duc usor pe picior in jos

Nadia bine ai venit. Doamne ajuta sa fie bine

MIrela ce faci? ai fost la medic?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

ce fac burticile? Am si eu o intrebare care ma framanta de mult: ati auzit cumva pe cineva care a ramas insarcinata si a lua duphaston pentru sustinere, dar totusi sa se opreasca din evolutie sarcina, fara nici un fel de simptom, adica pierderea de sange sau a starilor specifice sarcinii?

va pup si astept un raspuns, puteti sa ma treceti in lista cu nebune , daca exista , daca nu ar trebui una, iar eu sa fiu cap de afis

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 10+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ralu junghiuri ma mai iau si pe mine mai ales cand rad prea mult sau ma fortez prea tare. Uneori se sperie al meu cand ma vede k ma fac covrig de durere. Ma bucur nu sunt frecvente si nici de lunga durata. Incearca sa stai cuminte in patut.
Nadia bine ai venit printre noi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Am pus o poza cu burtica mea invizibil.

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

alina nu stiu pe nimeni care a luat duphaston pt sustinere si dupa a pierdut, dar presupun k sunt cazuri.
mai ales la sarcinile ff mici. cand sarcina e cu probl, corpul simte ca ceva nu e in regula si o elimina.
asa a fost la mine prima oara. dar nu am luat duphaston pt sustinere.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 16+

858 SMS PT COPII

Mergi la inceput