Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 fetelor am cazut iar m am taiat si la mana ca am cazut pe o vaza ce era dupa usa ![]() ![]() ![]() astept sotu si ma duc la spital sa fac o eco mi e tare frica bine ca nu am cazut pe burta +12bis cu si ![]() |
mai mirela..ma sperii
ai mare grija, nu te mai ridica din pat , nu mai face nimic..fa in asa fel incat sa fie cineva cu tine mereu..fereasca dzeu cazi si te lovesti mai rau..

stai numai in pat pana vine sotu..te rogSimo
16 +
mirela2 spune:
m am imbracat si l astept
am sunat si la spital la filantropia
sunt 5 medici de garda, nush cine ca nu mi a spus
mi a venit sa vomit de asta m am ridicat
+12bis cu
si

Doloress spune:
Of Mirela ce ghinion! Ai mare grija, asteptam vesti bune!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
AlexaM spune:
Mirela ...multa sanatate si tie si bebeilor...ai mare grija de tine. Poate ar fi mai bine sa stai internata un timp pana te pui pe picioare...
Fetelor, copiii nu cresc fraieri si dependenti daca le arati iubire. Ajung asa daca li se refuza iubirea si daca nu le este construita increderea in sine.
Toate studiile arata ca drumul cel mai sigur spre independenta adultului este sa fie crescut intr-un mediu iubitor si constant. Cu cat ii arati mai multa dragoste unui copil cu atat va fi mai sigur de ea si nu o va mai cere. Cu cat il respingi si "il cresti dur" cu atat va avea mai multa nevoie de dragoste, cu atat va fi mai frustrat ca nu o are si cu atat mai mult va incerca sa compenseze...unii devenind fraierii tuturor doar doar vor face parte dintr-un grup, altii impunand puterea pumnului, altii refugiidu-se, doamne fereste in diverse substante care sa le creeze realitatea pe care o viseaza.
Un copil care stie ca este iubit neconditionat si constant de parintii lui ( adica fara sa existe manifestari negative fata de copil avand surse externe lui) va deveni un adult increzator in sine, o persoana care va putea spune "nu" sau "da" din ratiuni clare, nu pentru a cersi atentie.
Va recomand sa cautati si sa cititi despre "attachement parenting". Pe internet sunt foarte multe informatii.
De asemenea sunt si multe carti pe care le puteti consulta ca sa va creati o idee despre cum functioneaza psihicul unui copil.
Sfatul meu este sa va iubitii copiii mai mult decat orice pe lume si sa le arati asta tot timpul. Invatatii sa aiba incredere in ei, nu-i criticati doar de din obisnuinta ci doar daca aveti cu adevarat motive si, intotdeauna invatati-i cum e mai bine, doar critici constructive.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
14+ 
Doloress spune:
Alexa foarte adevarat
my thoughts exactly!
-DPN 15.02.2011www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
tierry spune:
Uf mai Mirela si eu m-am speriat cand am citit ... Ai grija si sa ne spui ce-ai facut la medic. Doamne ajuta, trebuie sa fii bine!
Eu n-am chef de nimic, is panicata cu analiza aia la urina, ca am facut alta, la 24h nu stiu cum, si tot aiurea mi-a iesit
Probabil urmeaza sa ma trimita la testul ala de glucoza. Nu pricep cum luna trecuta erau bune toate analizele si acum m-am trezit cu beleaua...
A avut cineva pe aici glucoza in urina si glicemie normala sa-mi zica care ar putea fi cauza si ce semnifica? Ca pana saptamana viitoare cand ma duc la medic am ce ma stresa
Si mi-e de bebe, nu de mine... d-asta stau cu inima cat un purice 
AlexaM spune:
Imi pare rau tiery dar nu ma pricep la analize...suna medicul sa vezi ce si cum sau mergi la o camera de garda sa le vada un medic sa iti spuna clar ce este.
La Giulesti de exemplu...
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
14+ 
Shines spune:
tierry..nu iti pot raspunde pentru ca nu stiu despre ce e vb..si ar trebui sa vb din auzite sau din ''citite'' pe netu asta plin de informatii care te darama mai mult
stai linistita..nu te mai stresa..bebe e bine..e mare, se poate face tratament acum pentru orice si nu il afecteaza pe bebe
il afecteaza mai mult nelinistea ta pe care o simte si el..stresul si supararea..asa ca stai linistita si nu te mai supara ..pup

cine vorbea..eu care tocmai am terminat de urlat (m-am apucat la 8.30)..am avut multe de impartit cu sotu.cu fata..cu socrii..cu toata lumea..nu ma pot calma
acu mi-am terminat macaroanele cu branza..stau aci si ma indop poate imi mai trece
partea rea e ca nu sunt probleme hormonale inventate de mine sau cauzate de sarcina..as vrea eu sa fie asa..sunt prob reale care ma framanta si la care nu pot gasi rezolvari asa cum mi-as dorii..
Simo
16 +
Shines spune:
printre altele am pus si poze cu burtica..la 16 sapt si 4 zile
azi avem 17 sapt si 1 zi..tre sa schimb semnatura
astept sa mai vad poze cu burtici...va rog

Simo
16 +
Lili_g spune:
mirela, ai grija, ia-ti un lighean sau ceva linga pat. E f. bine ca mergi la dr. Nu e normal sa lesini asa des...Stai in pat cand esti singurica...Sa dea Domnul sa fii bine si tu si bebeii. Sa ne dai vesti cand vii de la spital.
Alexa, Dolores...de acord cu voi. Doar cu multa blandete si iubire trebuie crescuti.