Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
shubulina spune:
Pupici Patricia.
Cica in 45 de minute tre sa plecam.Amuzanti tare barbatii astia ![]()
12+
Ana
gabivalceanu spune:
SHUBULINA, asa e sora mea... si un timp asa eram si eu.De exemplu, pina a avut Ioana 2 ani, el nu stia ca are copil. Eu faceam totul, desi uneori simteam ca nu mai pot. El la munca, la bere, cu preocuparile lui...
Apoi, am vazut ca sotului ii face placere sa stie ca am nevoie de el. La inceput, nu se prea baga, se mai codea, dar apoi, usor, usor a inceput obisnuinta, acum el se ocupa de anumite chestii cu copilul si e fff bine. In primul rind, pt relatia dintre ei. Apoi, ca nu mai are timp de lalaiala prin baruri. Apoi, ca eu am timp sa respir. Asa ca sfatul meu... cere ajutor, va va prinde bine.
PUPI
Shines spune:
Buna burtici..
care ploaie ..care furtuna ? a rupt pamantul la mine la servici , iar cand ne-am intors acasa nu aveam curent pt ca erau niste copaci rupti ..iar acu ???? e moarte de cald 

zapuseala..sufar rau
Irina..felicitari pentru baiat..sa fiti sanatosi 
Ana..drum bun si aveti grija de voi 

Gabi ..
mi-au dat lacrimile cand ai zis de fetita ta ..

multa sanatate sotului si insanatosire grabnica
Simo
16 +
bebelu86 spune:
Asa e SImo 

ce m0am bucurat k ploua si s-a mai racorit un pic.
iar acu e zapuseala 
Gabi imi pare rau pt ce a patit.
offf neatentia si graba asta
am temrinat de facut gogosi ]
sunt uda toata. numai pot
cand m-am apucat de ele era super bine
iar acu...sauna frate
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
16+
858 SMS PT COPII
gabivalceanu spune:
Shines, a fost furtuna in Bucuresti? La Pitesti e cald, cald.
Nu-ti fie mila de fii-mea, ca n-am batut-o rau, eu n-o bat de fel, i-am dat vreo 2 palmute la fund (dar e drept, nu era vinovata). Pedepsele sunt de obicei restrictii, fara desene, fara desert, fara iesit in parc, asa. Dar mai tip la ea uneori, ceea ce stiu ca nu e bine deloc.
Acum, in mod exceptional (si, banuiesc, hormonal) m-am infipt mai tare.
Esti bine?
Pup
gabivalceanu spune:
BEBELU, gogosi? Pai... prajitura cu visine? Avem o adevarata gospodina printre noi...
pup
Shines spune:
aseara m-am culcat ca gainile..eram si obosita..dar si nervoasa de cadeam din picioare..de aia nici nu am mai stat..de ma apucam sa povestesc nici nu mai gandeam si nici nu mai scriam corect..eram turbata
fata are tel ei..si ziua o las la fata unei colege pana seara la 4 cand trec sa o iau acasa..si ziua o suna soacra sa vb cu ea (cand nu sunt eu de fata) ..o intreaba tot felul de chestii...i-a cerut sa i-o dea pe fata aia la tel unde sta ..sa ii zica sa aibe grija de fata ca daca nu se duce sa o ia acasa..m-a sunat saraca colega mea sa ii zica ca i-a povestit fii-sa..am zis ca mor
pe urma ii zice la tel '' da nu ti-e dor de mamaie ? ca mamai plange..mamaie moare fara tine ..si tot asa bazaconii de spus unui copil de 8 ani care sta o luna intreaga pe an cu mama lui, iar in rest numa in week
asa..cand a aflat de accident imi zice ca nu daca nu putem sa o tinem trimite ea nu stiu pe ce batran cu trenu sa ia fata de aici
bai fetelor...am inlemnit de nervi..mi s-a facut rau ..cum mama naibii am ajuns sa nu mai stiu sa am grija de copilul meu ? sta la ea de un an si are impresia ca poate lua toata deciziile ?
ca sa nu mai zic ca acu 2 luni imi trimite fata in excursie fara sa imi zica..si mai rau o invata sa minta cand am vb cu ea la telefon....am zis ca innebunesc, s-a gandit ea sa nu imi zica ca ma enervam..si dupa ce ii reprosez ca de ce nu mi-a zis,ca deocamdata sunt mama ei ..tot ea s-a simtit super jignita
e femeie de treaba..dar are niste chestii care ma depasesc

Simo
16 +
Shines spune:
da Gabi..pe la 4 a inceput o furtuna la noi..vant puternic si ploua cu galeata..ma rog, nu in toate zonele in bucuresti, erau zone uscate cand am venit acasa..dar nu se cunoaste deloc..tot miros de asfalt incins se simte
Simo
16 +
bebelu86 spune:
da pe la 4 a fost furtuna
adica s-a innorat, a batut vantu rau si a dat 15 min o ploaie zdravana si asta a fost
acu iar e cald.
mai adie vantu, dar dehgeaba 
Gabi pai prajitura s-a terminat
si trebuia sa fac altceva
cand terminam gogosile vreau sa fac papanasi.
vroiam sa fac si azi dar incepuse furtuna si nu avea cine sa mearga dupa branza de vaci asa k am facut rpd gogosi
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
16+
858 SMS PT COPII
gabivalceanu spune:
BEBELU, toata stima!
SHINES, mamaie iubeste fata... dar da dovada de cam mult egoism si egocentrism. Tu stai de vorba cu ea, multumeste-i fumos ca te ajuta dar spune-i explicit cine e mama si cine ia deciziile. Stii ce? Speri-o ca daca o mai pune sa te minta si nu-ti respecta deciziile, i-o iei!
Ma dau si eu sfatuitoare si mama e la fel... Cind vine pe la noi, imi calca toate regulile, o invata sa tina secrete si ii impuie capul dspre toti mortii neamului. Fug, ca au venit socrii in vizita, bleah!
PUP