Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelu86 spune:
mirela du=te si ridica rezultatu
din astea nu ai ce sa sti
k rez astea 2 se impart la greutate si varsta ta
si de aici rezulta niste markeri.
si in functie de alea se mai fac nu stiu ce calcule si iti da rez final
astea nu iti zic nimic
unde ai facut DT?
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
16+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Fetelormin primul rand imi cer scuze ca nu v-am scris pana acum de maioneza dar am plecat la Caracal la parinti si nu prea pot sta asa mult pe net
Maioneza se face in felul urmator-pui galbenusul de la ou, un cartof fiert si mustar. Le amesteci pe toate incontinuu adaugand bineinteles ulei. Daca e prea gros se inmoaie putin cu apa sau cu lamaie. Eu chiar acum mi-am facut pentru salata beof
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 14 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
eram sigura
da..poti sa mergi sa le iei
k pe net nu iti da interpretarea
asa am asteptat si eu o sapt crezand k apare si interpretarea
dar nu..
restu l-am primit cand am mers sa ridic rez.
maine vezi k e deschis
da o fuga si ia-l.

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
16+
858 SMS PT COPII
bebelu86 spune:
Patricia 

cand ai timp, te asteptam la taclale
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
16+
858 SMS PT COPII
bebelusi spune:
Loutzy, Xeno, va povestesc din experienta mea si a fetelor de la odiseea lui Vlad. Eu pe vlad l-am culcat de la 3 luni singur in camera si la ora actuala la fel doarme. M-am documentat inainte de asta si tot ce am citit era in favoarea dormitului singur in camera. Loutzy fetele care gandeau ca tine, se chinuie acum sa il culce singur si nu mai pot, pentru ca asa s-a invatat. Sora mea este iar un exemplu foarte bun, Stefan are 4 ani si abia acum a reusit sa il invete sa doarma singur, dormea cu sora mea si cumnatu-meo singur (ca la 4 ani nu mai dormi in patut, ci dormi in pat). Nu mi se pare normal pentru cuplu. S-au chinuit de mult sa il dezvete si degeaba
Eu stiu ca pentru mama e mai usor, dar sacrificiul este doar de cateva luni, ca dupa aceea copilul va dormi toata noaptea si nu va trebui sa te deplasezi noaptea la el.
de_ea spune:
fetelor.eu nestiind k trebuie musai si cartof la maioneza am incercat cu ou fiert si mustar si nu mi-a iesit nimic si am pus si un ou crud si apoi a fost ok.data viitoare am sa incerc cu cartof.
10+
bebelusi spune:
Monika mi se pare ca exagerezi, aia cu plapuma in brate si cu atentia nu tine de somn, tine de cata atentie i se da copilului in timpul zilei, al meu nu doarme cu nici o jucarie, cu nici o plapuma in brate. Nu l-a atras. La camin e vorba de copii care stau toata ziua in patut, sotul tau spui ca a foist crescut de cineva ca mama era tot timpul la serviciu, deci e vorba de lipsa de atentie in timpul zilei, nu de dormit noaptea. Nu vreau sa isc o polemica pe tema asta, dar nu vreau sa va para rau mai tarziu.
gabivalceanu spune:
Salutare! Hai c-am aparut si eu, am fost la capitala cu sotu` la doctor... Vorba vine, ca eu am stat in masina... Noi stam asa: eu stau la etaj, ca la parter am un megaavcariu si nu mai suport mirosul de pesti. Asa ca maninc sus. Cineva trebuie sa-mi urce piersica (adica prinzul :). Si nu are cine...Sotul a facut ruptura dubla de menisc (acu!) si nu poate urca treptele mai deloc. Strigam din trepte unul la altul... Si Ioana, sarmana, e caraus: tati, adu-mi si mie din sifonier de sus niste sosete; mami, du-te si adu-mi o piersica etc., etc. Asa ca trebuie sa se opereze. Si am fost cu el pt programare... miercuri se duce.
MIRELA, imi pare rau de tine... Vomitatul mai revine, dar miine sa vezi ca esti bine!
Cu dormitul, hm, e complicat. Si depinde f mult de copil. Ioana a dormit la ea in patut pina la un an jumate. Cind au iesit maselele. Era atit de ciriita noaptea, ca nu mai aveam forta sa ma tirasc pina la ea. Asa c-am pus-o cu mine-n pat, asa macar faceam minimum de efort. Stiam c-o invat prost, dar pur si simplu NU MAI PUTEAM. Si bineinteles c-a dormit cu noi pina pe la 4 ani si ceva. S-a dezvatat usor, eu seara ma pun cu ea in pat, ii spun povesti, o iubesc putin, o invelesc si ies. Mai rau a fost cu noi. Cei mai dulci ani de somn au fost cu pufaitorul cu par balai si miros de bebelus linga noi! Si-acum, daca am insomnii, ma dus in pat cu ea...nimic nu se compara cu linistea si calinitatea pe care le are un copil cind doarme! Si nu sfatuiesc nicio mamica sa se priveze de oportunitatea asta. Cit priveste viata de cuplu... un timp lipseste cu desavirsire seara, o mamica in primele luni daca ajunge seara in patul in care doarme, va atipi instant. Apoi... daca in patul conjugal e deja un locatar... incepi viata dinainte de a ramine insarcinata testind balconul bucataria si alte locuri exotice... patul, pt cind om fi mai batrinei.
Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 11s.
shubulina spune:
Gabi,saracu copil
,a ramas responsabil de piersici i alte alea.
am aterizat si eu p-acasa,am umblat toata ziua,da macar a fost placut,m-am rasfatat.acuma ma chinui sa ma apuc de facut bagaje,ca pe la 7-8 o tai spre Piatra Neamt.Sper!
12+
Ana