Virus (cred)

Virus (cred) | Autor: Fomalhauti

Link direct la acest mesaj

In urma cu mai multe luni mi-a aparut, cand eram pe forum, un mesaj, intr-un dreptunghi "Ai un mesaj nou. Citeste acum." si doua butoane, "da" si "nu" si "da"-ul clipea. Prima data am dat repede click pe "da", nu mai stiu ce s-a intamplat, dar fiul meu cel mare a sarit la mine si m-a certat rau, ca ala e virus sau nu-stiu-ce, oricum, cum pot da eu click pe asa ceva...

Cred ca s-a mai intamplat de atunci sa apara din cand in cand, rar. Cred ca l-am si intrebat pe fii-miu daca pot da click pe "nu" si mi-a zis ca "e tot aia" si m-a si ironizat ca nu stiu nimic si uite-asa baga oamenii virusul in calculator...

Problema e ca azi imi apare la fiecare pagina, mi-a aparut si de doua ori pe aceeasi pagina...Daca are legatura cu forumul, daca apare si altora, poate puteti face ceva...

Multumesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

E o reclama la o editura de carti - poti sa dai click linistita pe ea. :)))))))

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si la mine apare de ceva timp in pagina (nu tot timpul, alterneaza cu reclama la Pampers acum). Nu am apasat, dar cred ca e doar un link la o reclama

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Multumesc pentru raspuns.

Click nu dau voit, mi-a zis fii-miu sa nu dau si eu sunt ascultatoare. Dar macar stau linistita, daca "imi scapa" un click....

Mergi la inceput