In urma cu mai multe luni mi-a aparut, cand eram pe forum, un mesaj, intr-un dreptunghi "Ai un mesaj nou. Citeste acum." si doua butoane, "da" si "nu" si "da"-ul clipea. Prima data am dat repede click pe "da", nu mai stiu ce s-a intamplat, dar fiul meu cel mare a sarit la mine si m-a certat rau, ca ala e virus sau nu-stiu-ce, oricum, cum pot da eu click pe asa ceva...
Cred ca s-a mai intamplat de atunci sa apara din cand in cand, rar. Cred ca l-am si intrebat pe fii-miu daca pot da click pe "nu" si mi-a zis ca "e tot aia" si m-a si ironizat ca nu stiu nimic si uite-asa baga oamenii virusul in calculator...
Problema e ca azi imi apare la fiecare pagina, mi-a aparut si de doua ori pe aceeasi pagina...Daca are legatura cu forumul, daca apare si altora, poate puteti face ceva...
Multumesc...
E o reclama la o editura de carti - poti sa dai click linistita pe ea. :)))))))
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Si la mine apare de ceva timp in pagina (nu tot timpul, alterneaza cu reclama la Pampers acum). Nu am apasat, dar cred ca e doar un link la o reclama
Multumesc pentru raspuns.
Click nu dau voit, mi-a zis fii-miu sa nu dau si eu sunt ascultatoare. Dar macar stau linistita, daca "imi scapa" un click....