Gradinite particulare in Constanta

Am deschis acest subiect pentru ca baietelul meu incepe in toamna gradi. Suntem speriati si totodata nehotarati in ceea ce priveste alegerea gradinitei ideale pentru puiul nostru. Oscilez intre gradinita Champions, care este foarte aproape de locuinta mamei mele si o noua gradinita Colibri care are in plus monitorizarea video. Pretul si dotarile sunt cam aceleasi.Va rog din suflet daca aveti copii la gradinitele particulare din Constanta impartasiti-mi din experienta voastra. Avem nevoie de sfaturi cat mai multe. Va multumesc.
Raspunsuri

madysophi spune:
Buna!
Asa gradi particulare sunt multe dar nu toate au experienta necesara!Eu l-am avut pe cel mic la gradinita Tom si Jery au sediul pe la Institutul de Marina,cred ca mai am adresa, tel,daca vrei.
Iti recomand cu toata increderea aceasta gradinita, chiar daca stai departe, au si microbuz care vine sa il ia de acasa,predarea se face numai in limba engleza si au un personal foarte bine pregatit!
Acum 1 an eram foarte multumita, intre timp poate au mai aparut si alte gradinite,deoarece noi ne-am mutat din localitate.
Mult succes si pupici.

stcgeo spune:
Multumesc pentru raspuns. Daca exista mamici care si-au inscris copiii la Colibri va rog sa-mi impartasiti parerile. Inclin tot mai mult catre aceasta gradinita si sper sa fie decizia corecta si sa nu regret. Copilul meu este foarte atasat de mine si e o mare problema si cand plec dimineata la serviciu si ramane cu Buni.

CRIXIA spune:
Va astept si la topicul "Gashka de Cta" sa ne dam cu parerea! Si pe mine ma intereseaza pentru anii viitori o gradi privata, asa ca va urmaresc impresiile.
Eu am in zona Spiridusii si Tom si Jerry! Madysophi ma bucur ca ti-ai exprimat opinia! Invitatia este valabile si pentru tine la Gahka!
Cris mami de Alexia & Ana

roxanaz spune:
din cate stiu eu gradinita Colibri este deschisa de cateva luni. daca este cea de pe Docherilor am trecut eu pe langa ea si in afara de faptul ca e maricica si are o curte de beton in fata nu stiu altceva.
Roxana

Sedna spune:
Buna,
Intentionez sa imi inscriu baietelul de 1 an si jumatate la Colibri. Am fost si m-am interesat, mi-a facut impresie buna, foarte curat, jucarii multe, mobilier nou, personalul foarte zambitor. In curte au un loc de jaoca foarte frumos amenajat cu leagane si tobogane. Mi-a placut mult ca au camere de luat vederi peste tot si directoarea mi-a spus ca le pot accesa oricand sa vad ce face copilul. Mi se va da o parola. Singurul lucru care nu mi-a palcut este mancarea, care este foarte putina, un singur fel la pranz, care poate fi ciorba si intamplator am si vazut o casoleta ramasa de la pranz care era extrem de mica. Pot spune sigur ca baiatul meu nu poate sta toata ziua doar cu aceasta ciorbita. La 4 mai au o gustare care e de asemenea ceva mic, o felie de cozonac sau un iaurtel. In fine, o sa incercam totusi o luna si revin cu detalii.

teano spune:
buna si eu intentionez sa mi inscriu baietelul la gradinita big ben.daca stie cineva cum este acolo, ma poate sfatui cu ceva.am auzit si lucruri bune si multe lucruri urate despre aceasta cresa gradinita scoala big ben.am auzit de o gradinita noua particulara foarte buna in agigea,parca happy feet se numeste.astept sfaturile voastre.va multumesc anticipat.

Sedna spune:
STCGEO, ti-ai inscris copilul la Colibri in final? Ne poti spune si noua ce impresie ti-a facut? Noua ne ies analizele pe 16 si mai avem cateva zile sa ne decidem. De aceea as vrea tare mult sa aflu parearea cuiva care este inscris acolo.
Multumesc pentru raspuns.

fely_alina spune:
buna fetelor, ma intereseaza si pe mine acest subiect, am un bebe de 1 an si 7 luni si vreau ca din octombrie sa-l dau la cresa. Am fost azi la big ben si nu m-a impresionat atat de mult, de aceea as vrea sa aud si alte pareri, eventual sugestii catre o alta cresa. Am vazut ca vorbeati de o cresa nou, colibri, ce adresa are? va multumesc anticipat!