Iata ce au facut extensiile din Britney ...
www.supereva.ro/vedetesupereva/upload/Ciudatenii/britney.jpg" border="0">
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
poate din cauza ca nu si le a ingrijit...eu am o prietena care are de cativa ani extensii si arata super, si eu am av extensii de unghii , acum nu mai am dar arata f bn unghiile
Nu cred ca are de-a face cu faptul ca nu le-a ingrijit!
Exact acelasi lucru am vazut si la Naomi Campbel!
Nu stiu exact cauzele,dar cred(parere personala)ca e acelasi efct ca si la unghiile false!
ediktez sa spun ca Naomi era cheala pe o parte a capului ,in dreptul timplei ,ca urmare a extensiilor!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Eu am avut de 2 ori codite afro cu mese si cateva mi s-au smuls cu tot cu parul meu ...prima oara am avut 156 cozi,iar parul era pana la nivelul posterioruluisi le-am purtat vreo 3 saptamani, a doua tura de cozi a fost cu 116 cozi in combinatie de 2 culori si le-am tinut 1 luna si jumatate,cand le-am dat jos m-am ras ...sa nu ma intrebati cum ma spalam pe cap
Normal ca si extensiile distrug parul,doar sunt prinse cu un fel de adeziv ,in plus cred ca e nasol sa te piepteni ...Poza cu Britney o fi in momentul cand si-a dat extensiile jos? Banuiesc ca freza i se remediaza dupa cateva spalari cu balsam
Bazar desprecopii
De vanzare
Bazar4baby
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Iata ce au facut extensiile din Britney ... |