Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Ana.....si eu imi tin barbatul la respect in ceea ce priveste ...dar eu din cauza ca prezint ceva dureri dupa act si am spus ca sa ne abtinem pana pe 29 cand merg la doctor!
numa bine are timp sa se iubeasca de unul singur :)).....i-am zis sa nu apeleze la serviciile altei femei din cauza ca e criza si destui bani trebuie sa bage in casa.....i-am mai spus ca singura optiune ar fi daca gaseste pe una care sa il plateasca pt serviciile lui......a zis ca sunt nebuna:)))

tata imi spunea mai demult ca daca incurajez barbatul spre lucruri interzise, ii piere tot cheful si nu mai face

20+

Eu nu am avut nicio problema pana penultima data, cand dupa am simtit o jena destul de usoara, dar care a persistat pana a doua zi (in partea de jos, dreapta si dadea un pic reflexe si spre picior). Cand am fost la medic l-am intrebat si mi-a spus ca daca patesc asa sa iau un medicament antispastic, o saptamana pauza si apoi totul poate fi ok, chiar pana in saptamana 36! Colul meu era inchis si lung la ultima ecografie. Am mai incercat o data de atunci si totul a fost bine, dar parca avem o jena, ne gandim sa ne punem pofta-n cui, decat sa iau medicamente, mai ales ca pana acum nu am luat absolut nimic in timpul sarcinii, in afara de Acid Folic si apoi Elevit. Si sa ajung sa iau ca nu ne putem stapani poftele, mi se pare aiurea! Nu stiu daca intr-un moment mai "hot" nu ne vom razgandi, dar asta e planul!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

In primul rand daca ne vede vreo veterana sa faca un CAPITOL NOU :).....

Si eu sunt de aceasi parere legat de viata sexuala.....numa exista o mica problema : barbatul oricat de mult este alaturi de tine tot nu are senzatia de " gravid" si devine ff iracibil cand ii amani placerile!!! Eu am destule discutii cu al meu pe baza acestui subiect si din acest motiv am ajuns sa ii propun ce am scris mai sus!!!:))...........nu vreau eu sa spun prostii sau sa ma laud sau sa il laud.....dar barbatul meu e putin dereglat din acest pct de vedere : are un apeit crescut oriunde si oricand!!!! Iar mie,sincer mi se cam rupe de apetitul lui de cand sunt gravida.......plus ca devine tot mai obositor si am momente cand nu ma simt chiar ff bine sau confortabil in timpul

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Madalina, chiar ma intrebam cand o sa revii. Felicitari pentru fetita!! Concediu placut si multa sanatate. Totul va fi bine, suntem o odisee cu noroc.
Madanic, da, fiecare poveste e diferita. Parerea mea a fost bazata pe faptul ca cea mai importanta e autosugestia, increderea. De ex: cand ai bibe si lapte praf in casa esti mult mai tentata sa-l folosesti. De multe ori (nu zic intotdeauna) asta atrage dupa sine indepartarea de supt. In cazul nostru, Maria a stat nemancata mai mult de 24 de ore cand a trebuit sa iau un tratament urgent pt ca nu a acceptat biberonul, singurul succes au fost 4 ml bagati cu seringa. Aveam lapte congelat, dar ce folos. Noi biberoanele nu le-am folosit la nimic, iar fetele au dreptate, daca nu e caz de intoarcere la job sau altceva asemanator, farmacia e la 5 minute. Eu chiar am 3 vis-a-vis.:)
MSymo, haz de necaz. Eu incepusem sa ma amuz dupa ce sotul meu, tata fiind, a devenit iubitul ideal, dar tata mai putin responsabil: facea sport mult zilnic, studia in nenumarate domenii, citea enorm... toate pe timpul meu. Al meu, pentru ca timpul nostru liber adunat era o constanta. Daca al lui era mai mare, al meu tindea spre 0. La un moment dat nici nu ma mai deranja asa tare, fara sa renunt la batalie, dar ajunsesem sa consider ca am 2 copii si-i tratam ca atare. Dupa ce am revenit la servici balanta s-a redresat, a trebuit sa preia multe responsabilitati si acum totul e bine. Asta se intampla dupa ce M implinise 6 luni. E important sa vorbesti frumos de parintele celalat in fata copilului, altfel risti sa creezi o prapastie intre ei, deci nu cred ca-l vei putea "bodogani" in voie nici asa.
Miruna, la noi la eco sunt inainte cu o saptamana mainile si picioarele. Cred ca impreuna am face un copil perfect dezvoltat, de fapt un Fat-Frumos care creste mai repede decat altii. :))

Am citit tot, dar asa in mare fuga si nu m-am mai putut aduna sa si raspund.:((

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Azi dim am fost la eco, o sa avem inca o fetita.;) E clar ca tati va fi cel mai rasfatat !
Si un col de 4 cm, in conditiile in care merg mult pe jos, stat la birou, contractii si tot tacamul. Uite asa o sa ajung eu la 42 de sapt iar. Dau din lungime cui are nevoie. ;)

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 19+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alina, asa e, la Iosup! Cum a fost?

Edit: Felicitari pentru surioara Mariei !!!!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vasari, m-a amuzat ce ai scris cu Fat Frumos, pt ca si eu ziceam la fel. Si mie la absolut toate ecografiile mi s-a zis ca bebe este mai mare cu 7-8 zile si ziceam :"Baiatul meu este ca Fat Frumos, creste intr-o zi cati altii in 10", asta ca sa-mi gasesc si o scuza pt kg in plus pe care le-am luat rapid.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Buna dimineata....mai pe la amiaz'

am citit atetea chestii, ca nu mai tin minte nimic...
oricum, avem o odisee speciala, sunteti niste deosebite

cateva idei : total pro-alaptat, chiar daca asta inseamna sa ma mulg si sa-i dau din sticluta de tip Chicco - din astea am avut. nu e usor sa stai sa te mulgi de 6-7 ori pe zi, dar merita tot efortul.

in legatura cu toanele sotului, tb sa va spun ca al meu mi-a marturisit ca dupa euforia testului cu 2 liniute si-a impus si s-a pregatit de "toanele gravidei" - care la prima sarcina n-au fost deloc de neglijat, si se mira si acum ca are langa el o gravida calma, linistita cu care se poate discuta... - deci trec si ei prin niste transformari, nu numai noi...

desi sunt la a doua sarcina am simtit bb in adevaratul sens al cuvantului abia dupa ce am implinit cele 20 de saptamani....deci nu va impacientati....

gata, mi s-a golit hard-ul.....nu mai stiu ce ati discutat dar va pup pe toate "fara exceptie"

si schimbatura de semnatura azi

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

vasari...felicitari pt fetitza!!!!!

Sper sa aflu si eu ce este bebelu meu ....sa nu mai fie incapatanat si sa arate bijuteria care o detine intre picioruse!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

franaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

spre seara merg la un dopller ptr bebe.Iar vin paranoica .Revin in forta !

Gabriela
20 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Beatrice75: Acum am terminat de citit din urma, asa ca pot sa iti raspund legat de Filantropia. Orele de vizita sunt intr-adevar doar doua si sunt foarte stricte. Cred ca nimeni din familie (nici chiar sotul) nu are dreptul sa intre in afara orelor de vizita si poate fi dificil pentru proaspata mamica sa fie singura atata timp. Oricum, daca tu innebunesti sa primesti vizite in general, imi dau seama cum ar fi in situatia aceasta, cand avand doar doua ore pentru tine si cei foarte apropiati, sot si parinti, frati, sa te trezesti cu o multime de persoane care se autoinvita la tine. Asa ai o scuza solida, vrei timp pentru cei mai dragi, nu se vor supara ceilalti.

Oricum, e cu dus si intors, unii vin incat sa nu se supere mamica de lipsa de interes acordata si nu ca chiar vor! Sunt persoane care considera "a nascut X, trebuie sa mergem la spital", iar mamica ofteaza la greu, ca nu are chef. Asa ca, decat sa apara formalitati de ambele parti, mai bine clarificati din start ca nu e cazul de suparare de nicio parte, dar mai bine amanam vizitele (si daca vor imagini cu bebe imediat dupa nastere, sa se multumeasca cu poze!)

25+

Mergi la inceput