Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, tocmai pe tine te uitasem! Iarta-ma! Deci! Sunt total in asentimentul tau, te-ai fi dus nu neaparat la mare, ci mai mult sa fii alaturi de omul tau si el alaturi de tine, pentru ca in tp saptamanii nu aveti decat o ora, doua la dispozitie. Asa am fost si eu, dependenta din cauza ca nu avea domnul iubi timp pentru mine, dar in 2 luni de frustari, n-am ajuns nicaieri, doar m-am suparat in mine si pana la urma am reusit sa ma detasez singura de nevoia de a-l avea langa mine tot timpul... pentru ca asa mare nevoie aveam de el. Nu stiu daca ai voie sa iesi, ca ne-am mai da cate o intalnire, seara, la o pizzerie, ceva, sunt sigura ca intalnirile noastre nu trebuie musai sa aiba loc in weekend. Eventual te mai destinzi putin, mai impartim ganduri comune, mai una-alta... Eu cam stiu ce e in sufletul tau si-mi pare tare rau pentru starea pe care o ai, dar sa stii ca supararea nu duce nicaieri, ti-o spun din suflet. Pana la urma am ajuns sa cred vorbele prietenei mele bune, "cand o sa vina David pe lume, n-o sa mai ai nevoie de niciun iubi langa tine, pentru ca puiul tau va fi centrul universului tau din acel moment". Symo, draga mea, incearca sa vizualizezi micuta bebelina la tine in brate si gandeste optimist, totul va fi bine si oricum, stii ca dupa furtuna intotdeauna iese soarele! Si nu uita de propunerea cu iesitul in oras... daca ai dispozitie si poti. Eu sunt available, mai ales ca sunt cam in aceeasi situatie cu tine...

Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miruna, am spus acelasi lucru si cu laptele si cu nasterea Au mai murit doi incornorati !

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
Fetelor, v-ati gandit ce biberoane o sa cumparati?

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

RECOMAND AVENT

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Eu am avut Avent la Isabella, si o fata de la clopotei a vazut biberonul in poze si m-a pus la curent cu BPA si efectele lui, precum si campaniile anti BPA. Am trimis un mail la cei de la Avent sa-i intreb daca au biberoane BPA free si mi-au zis ca da dar gama recomandata de ei n-am gasit-o. Le-am inlocuit cu Born-Free, super bune, m-au tinut pana cand a renuntat la biberon.
Acuma vreau sa-i iau de sticla ca cica nici alea BPA-free nu-s chiar sanatoase.
La biberoane conteaza mult cum le sterilizezi si daca planuiesti sa le incalzesti cu aparatul. Bisfenolul, substanta bau-bau, se elibereaza din plastic la anumite temperaturi.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 23+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Despre asta povesteam: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141778

Symo, hai la taclale, trece timpul mai repede

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Alexa, multumesc ! Stai linistita ca bebe e bine si vei ajunge cu bine la 40 de saptamani!

Olgutzica, vorbeste experienta din noi Ma si vad vaicarindu-ma pe aici dupa nastere... sa nu datu cu rosii.

Crisuletz, sorry dar te intrec . Azi imi apareau 9 kg peste normal, cred ca e si catarul dereglat, incap la fel in haine, dar oricum sunt mai balonas ca tine . Oricum arata super burtica!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

ALEXA, Doura are dreptate, s-a mai discutat problema cu greutatea acum cateva zile. Nu te speria, echograful are niste masuratori si ele nu garanteaza o veridicitate 100%, daca te simti bine si doctorul la care ai fost azi a spus ca e ok... linisteste-te si asteapta urmatoarea echo, o sa vezi ca totul va fi ok.
Anunta-ma si pe mine cand iesi singurica pe la Sun Plaza, poate ne vedem la o limonada sau la ce vrei tu.

Ana

Mergi la inceput

Sunt pro alaptare, exlusiv alaptare pana la 6 luni! Daca l-ar satura lapticul meu, pana la 8 luni nu i-as introduce nicio alta hrana. Dar sa vedem ce va fi. Oricum, o sa lupt cu orice obstacol(daca se intampla, Doamne fereste) pentru a-mi putea alapta copilul. Pe mine m-a alaptat mama 11 luni si la fel ca si Crisuletz, am cei mai sanatosi si albi dinti din familie, plus ca niciodata nu am avut probleme cu calciul, chiar daca am fost slabuta toata viata de pana acum. Deci, PRO LAPTIC!!!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Msymo daca esti in zona consoleaza-te, eu petrec de minune, de una singura, sotul fiind la vecini la gratar. Vecini care nu au inteles ca pana una alta suntem o familie deci ar putea sa ne invite in formatie completa. Despre participarea lui ce sa mai zic...o va simti pe propria piele

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

miruno....eu am pus 6 kg pana acum...ti-ai pus poza?.....ca vreau sa vad!!!!

20+

Mergi la inceput

Miruna, pupici ca sa treaca supararea!

Ana

Mergi la inceput