Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

EVELINE ce draguta Bia!! M-am topit!Abia astept sa creasca si a mea mare!!
PUIUTZA din grseala am nimerit la ala cu reteta! Dar daca fac,promit sa nu infulec ca o purcea!

Ana28+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

PUIUTZA din grseala am nimerit la ala cu reteta! Dar daca fac,promit sa nu infulec ca o purcea!

Pofta buna daca faci!
Anuto da tu esti o bucatareasa desavarsita....faci o gramada de bunataturi cu denumiri alambicate....!

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

PIANNA www.eva.ro/casa-si-familie/copii/cum-scapi-de-petele-de-pe-haine-articol-5087.html" target="_blank">aici zice ca se duc cu apa si amoniac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Citat:

Pofta buna daca faci!
Anuto da tu esti o bucatareasa desavarsita....faci o gramada de bunataturi cu denumiri alambicate....!

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Nooooo,nu-s chiar! Dar prefer sa fac eu mancare dacat sa faca bunica-sa ca nu-mi place cum gateste ea.De cand stau acasa imi vin tot felul de idei si combinatii ciudate in cap si unele ies chiar bune.Dar chestia asta (chili con carne)n-am facut niciodata dar arata f bine si e simplu de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

amwey e singurul ca mi-a scos petele de mucegai.
si le-a scos fara sa denatureze tesatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

In noul bazar se gasesc produse personificate DC ,o parte din suma merge la cazurile umanitare existente la bazar.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=147&n=Umbrela-I-love-DC
Va multumim si va asteptam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pianna

fetele HELP!!

Stie cineva o metoda babeasca de a scoate pete de mucegai de pe o tesatura?

26+ cu
eu am avut ceva cu mucegai si am pus venish si pe pata si in masina de spalat si a iesit

cristina si bebe in burtica 29+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:

PIANNA www.eva.ro/casa-si-familie/copii/cum-scapi-de-petele-de-pe-haine-articol-5087.html" target="_blank">aici zice ca se duc cu apa si amoniac.

Da, Ana, asta stiam si eu dar de fapt tesatura in cauza, e acoperitoare de saltea. Mucegaiul nu pare a fi de profunzime, dar daca o spal cu solutie de amoniac mi-e sa nu mi se subtieze salteaua, ca am dat o caruta de bani pe ea.

P.S. Nu, nu am facut nici eu nici sotu' pipi in pat, am gazduit anul trecut o gravidutza venita sa nasca la noi in oras si i s-a rupt apa. Nu stiu de ce au considerat ca e mai indicat sa intoarca salteaua si sa nu zica nimic decat sa o fi lasat naibii sa se usuce normal .

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Puiutza, ce bine ca il duci la ski de mic. Eu am invatat sa schiez la 30 de ani si acum imi pare rau ca am pierdut atatia ani fara sa stiu cat de misto e :)

Kiti, trece-o te rog in lista si pe Miriam

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 31 saptamani cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pianna

Citat:

Da, Ana, asta stiam si eu dar de fapt tesatura in cauza, e acoperitoare de saltea. Mucegaiul nu pare a fi de profunzime, dar daca o spal cu solutie de amoniac mi-e sa nu mi se subtieze salteaua, ca am dat o caruta de bani pe ea.

P.S. Nu, nu am facut nici eu nici sotu' pipi in pat, am gazduit anul trecut o gravidutza venita sa nasca la noi in oras si i s-a rupt apa. Nu stiu de ce au considerat ca e mai indicat sa intoarca salteaua si sa nu zica nimic decat sa o fi lasat naibii sa se usuce normal .

26+ cu

Oooo ce urat!Trebuia sa spuna ce s-a intamplat ca doar nu-i dadeai in cap!. Atunci nu stiu ce sa zic,cu ce sa dai! Poate au fetele idei bune!

Aaaa,da de intalneala nu zisasi nika,sa inteleg ca nu esti de acord??

Mergi la inceput