Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Lora . De unde mai ai energie pt musafiri? Eu sunt daramata, ma duc sa mai trag un pui de somn. O fi normal? Am renuntat de tot la cafea si se vede.

Summertime uf, credeam ca numai eu am ramas codasa la cumparaturi. Am recitit lista cu cele necesare si raman la prima impresie. Cresterea copiilor e super complicata, bate neurochirurgia!

Ma intorc dupa un somn mic

Donna 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Luy, felicitari pentru rezultatele bune!

Luciana, mie mi-a iesit o lipsa mare de calciu la ultimele analize, de aia mi-a prescris dr. Ca cu D3. Si la Iustina am avut probleme la nastere din cauza lipsei de Ca, cat am stat pe masa mi-a bagat non-stop Ca intravenos, ca mi se facea rau. In rest, totul ok!

F. frumoase pozele de la intalnire, zambaretelor!

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Am inteles. Mie indiferent de perioada (insarcinata sau nu) calciu ionic iese un pic sub....si cand e vorba de ceva dau vina pe el ....toti dr imi recomanda sa mananc lactate cat cuprinde, culmea e ca asta fac mereu .....dar asa e organizmul meu

26+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

Fac capitol nou!
Lora

CAP. 113

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna seara burtici si albinutze,

Noi venim foarte tarziu azi dar cu vesti de la bine in sus
Bubulinul/a este foarte bine, avem 1585gr. Toate masuratorile sunt bune si am reusit sa vedem si fatzuca. Cred ca dormea si a tras si un zambet. Dr. ne-a dat suplimentar un complex de calciu, D3 si magneziu si ne vedem peste 2 saptamani. Poate reusesc sa trag o poza de pe filmulet sa pun in album

Tot azi au venit si pe nepregatite montatorii de aer conditionat, dar nu m-am suparat deloc. De cand au terminat cu lucrul eu am tot smotruit prin casa asa ca de abia acum am reusit sa intru sa va dau vestile. Dar e bine si racoare acuma

Fug repede sa citesc din urma, daca nu mai reusesc azi sa intru va pup si va doresc o seara faina!

29+ cu un carucior multicolor :)

Andreea, felicitari pentru rezultatele bune! Ce concentratie de Ca iei? Mie mi-a dat initial 250mg si, dupa ce a vazut analizele, a zis ca minim 500, asa ca mi-am luat de 600mg.

Lora, mami de Iustina si 34+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Multumesc mult
Mi-a dat Ca 500mg. Am luat de la farmacie Calciu Magneziu cu vitamina D3

30+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Puiutza tot vroiam sa te intreb la ce medic mergi?

Alina 29+

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

EEEEEiiiiiii....acuma am vazut ca esti din BV!!! In sfarsit cineva din Brasov...ca ma simteam tare solitaire...! Ma bucur tare!

La Anastasiu merg! Tu la cine esti?

Dana 32+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

buna,fetelor!

multumesc frumos pentru urarile de bun-venit pe care mi le-ati facut!
mie dr ginecolog mi-a spus ca DPN este 4 oct,dar am fost acum 2 zile la eco si mi s-a spus ca DPN este 30 sept...
abia astept sa mergem marti la control, sa vedem care este varianta corecta...
o sa fac cezariana, datorita faptului ca am placenta praevia, am o sonda jj la rinichi si mai sunt si mica in bazin...
voi ati inceput sa cumparati ceva pt bebe? noi ne-am propus sa mergem sapt viitoare... am asa emotii! ador lucrusoarele pt !

cu

va !! mami si ingeraselul mateias!

Mergi la inceput