Dovlecei in sarbatoare169-La multi ani Lisa Maria!
Raspunsuri - Pagina 11
suede spune:
Hepi eu l-am dat pe Mihnea cu Trixera de la Avene is i-au trecut imediat.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica mai, de la caldura asta maiei i-au aparut tot felul de bubite pe piele (pe spate, maini, ceafa). voi ce creme folositi? eu ii dau cu topfer cu musetel da' vad ca e apa de ploaie. uka, as incerca ceva soft de la mustela. imi recomanzi ceva? pe carina cu ce o dai dupa baita? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
e bine ca o intrebi pe uka si raspund eu. si carol face(a) bubite din astea dar nuil dau cu nimic. ii fac dusuri peste zi ca sa il racoresc. fara sapun sau ceva. si are putine, putine de tot.
uka, draga mea draga, mi-am schimbat semnatura! despre ea vorbeam
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
hepilica spune:
citat din mesajul lui hepilica iar ati disparut? cum vin eu, cum pleaca toata lumea. va plictisesc sau nu va dati copiii cu crema ? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
hepilica, stai linistita. nu ne plictisesti. tu esti o fiinta superba si haioasa si doar stii cat de mult ne place sa conversam cu tine. daca nu ai exista tu, eu as pleca de pe DC.
eu te sfatuiesc sa folosesti in apa de la baita ceai de musetel si galbenele. cred ca uitasei de remediul asta. te pup si te admir tare mult.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
hepilica, stai linistita. nu ne plictisesti. tu esti o fiinta superba si haioasa si doar stii cat de mult ne place sa conversam cu tine. daca nu ai exista tu, eu as pleca de pe DC. eu te sfatuiesc sa folosesti in apa de la baita ceai de musetel si galbenele. cred ca uitasei de remediul asta. te pup si te admir tare mult. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
total
Ioanna81 spune:
mai fetelor mai este vreun dovlecel a carui jucarie preferata este lingurita? adica si sa doarma cu ea in mana?!
hepilica spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 mai fetelor mai este vreun dovlecel a carui jucarie preferata este lingurita? adica si sa doarma cu ea in mana?! |
maia e topita dupa lingurita ei. are una preferata: albastra. nu doarme cu ea in mana, da' cum o zareste incepe si rade cu gingiile la ea si nu o mai lasa din manuta .
---
Multumesc lui DD.
suede spune:
Si Mihnea moflaie la lingurita,dar favorita Domnului Doctor este seringa de la Nurofen ,n-o pierde din mana
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
hepilica spune:
citat din mesajul lui suede Hepi eu l-am dat pe Mihnea cu Trixera de la Avene is i-au trecut imediat. Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
...am citit un pic desprea ea. inteleg ca e pt piele uscata, ori la noi nu e cazul. din contra.
o sa mai caut tot de la avene, poate gasesc ceva. vreau sa schimb topfer-ul asta care-l folosesc acum.
multumesc.
---
Multumesc lui DD.
mamideandrei spune:
eu folosesc apa termala spray de la Uriage,nu pot zice ca trece imediat, dar o imbunatatire se vede, e gama care de fapt o folosesc pentru Andrei, gel de dus, crema dupa baita...eu sunt multumita...
tot cu spray-ul il mai racoresc in timpul zilei, cand se intampla sa fim mai mult plecati...
si subscriu la ce a zis Hepilica despre Duamna Hepilica pentru amandoua
TOT ANDREI DAR PE PICASA
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
hepilica, stai linistita. nu ne plictisesti. tu esti o fiinta superba si haioasa si doar stii cat de mult ne place sa conversam cu tine. daca nu ai exista tu, eu as pleca de pe DC. eu te sfatuiesc sa folosesti in apa de la baita ceai de musetel si galbenele. cred ca uitasei de remediul asta. te pup si te admir tare mult. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
esti o scumpa!
cred ca eu am scris de fapt comentariul asta
Noi, ca Ioana, nici o crema, ca sa respire pielea, sa transpire in voie si nu are nici o bubita.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)