Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
mamidepuiuti spune:
ayanna tin pumnii sa iasa cum vrei tu cu vizita nemtilor ...pupam zgubilicea
alexutzzza succes cu pregatirile de botez!
cristies si zi asa...ii puneai oala in cap?
zic si io multumesc pt prima pagina [si sarumana pt sfaturile tehnice ca je e din alta jeneratie si nu le are cu tehnica ,numa' dupa ureche]
maine dimi ne-am programat,adik scz [ayanna ] l-am programat pe alex la vaccin
eu fac parte din "tabara"[vorba vine] cu ,dar am parte de copil cuminte noaptea[cam 2 treziri] si functie dormitul in patutul lui...mai la inceput, sa nu ajung pe coclauri,il lasam langa mine in pat,ca nu mai stiam cand dorm si cand sunt treaza...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Multumim pt info. Eu sunt pt schimbat parola (si data doar fetelor active), iar userul respectiv clar blocat (chiar daca este o persoana serioasa). Atat timp cat nu o cunoastem nu are ce sa caute acolo. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 8 kg |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
aoleu...am uitat sa felicit pufuletii de azi... LML sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
alex a adormit cand ii pregateam mancarea...doarme de 2 ore[in conditiile in care in casa nu doarme mai mult de 30-45 min]...a adormit brusc,de parca ar fi fost la sapa ...eu astept ca nebuna cu farfuria pregatita...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Buna dimineata! Imi parea rau de ce vad cu pedofilii...! E groaznic. Acum stau si ma gandesc ca si prin parcuri si pe strada sunt tot felul de dementi... ti-e si frica sa mai iesi. Ce boala neneorocita sa gandesti asa despre un copil! Eu am inceput ziua prost. Foarte prost. Rezultatele la analize au fost cam aiurea (adica niste chestii nu se potriveau), asa ca dr. ne-a dat trimitere sa le repetam in alta parte. Atat i-a fost sotului de ajuns sa intre in panica. Daca e ceva grav, daca e vreo infectie mare... daca, daca... Eu sunt mai optimista. Pana nu vad rezultatele nu-mi fac ganduri negre. In primul rand copilul meu se simte bine, rade, se joaca, mananca bine. Daca ar fi usturat-o sau ar fi durut-o ar fi plans sau ar fi fost nelinistita, nu ar fi avut pofta de mancare, etc. Chiar sper sa nu fie nimic serios. Prin urmare azi m-am trezit dimineata sa-i montez punga cu pricina (care trebuie si tinuta ca sa nu curga pe langa, pt. ca nu se lipeste perfect). Sotul si-a luat cateva ore libere sa poata duce el la laborator proba de pipi. Si fi-mea ne-a facut figura: in 3 ore nici o picatura! Dupa 9,30 unde sa se mai duca? In momentul in care i-am pus pampersul l-a si umplut... cu de toate. Cred ca nu i-a fost bine cu punga aia... nu stiu. Data trecuta a fost mai usor. Dar maine sotul nu mai poate intarzia, deci trebuie sa gasesc o solutie sa ajung la laborator. Aveam senzatia ca faca misto de noi. I-am dat si un biberon de lapte, am zis ca poate o stimulez, am bagat-o cu picioarele in apa, da' ce n-am facut? Am esuat! Despre vaccin: noi avem 5 luni si 1/2 si nu l-am facut pe ala de 4! Ba e reactie la bcg, ba rubeola, ba nu stiu mai ce... Despre pampers: eu am sa incerc sa o pun devreme pe olita, cred ca e incomod pampersul, dar am sa tin cont de reactia ei. N-am sa-mi chinui copilul, dar as vrea sa renunte mai repede. Despre dormitul in patut: fi-mea doarme oriunde. Pana pe la 3 luni si ceva, cand avea colici si se trezea des noaptea dormea juma' de noapte la ea si apoi cu mine. Reactionam mai repede cand avea nevoie de mine. Acum ca doarme bine noaptea o culc in patutul ei (care e lipit de al meu) si recunosc ca si eu ma odihnesc mai bine, dar e si mai sigur pentru ea ca are mai mult spatiu sa se suceasca si nu are unde sa cada. Plus ca e si foarte cald. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
oani_2002 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
soooooooooo eu am un album fara titlu care e asa album fara titlu si scrie acolo ca sus...............la mail puf..... de unde si pana unde.....................habar nu am iti dau linkul; pe pm sa vezi ce poti face cu el sa il stergi ok??????????? si poate ma lamuresti si pe mine cum doamne iarta-ma a ajuns acolo................ Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Unde ai album fara titlu, BEA?
Pe contul comun ai doar Ivan de Bea...Spune-mi daca te pot ajuta.
Te-am intrebat si azi dimineata, pe ce site-uri au ajuns videourile din youtube? Daca poti sa spui, evident...
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti aoleu...am uitat sa felicit pufuletii de azi... LML sa creasca mari, frumosi si sanatosi! alex a adormit cand ii pregateam mancarea...doarme de 2 ore[in conditiile in care in casa nu doarme mai mult de 30-45 min]...a adormit brusc,de parca ar fi fost la sapa ...eu astept ca nebuna cu farfuria pregatita... mami de Radu si Alex asa creste Alex |
asa stau eu akm cu supa pregatita k ea doarme dupa 1 ora de uralt!!!! si plans ...offf,caldura asta....
simplicity spune:
citat din mesajul lui Nik0le In alta ordine de idei, am mancat ceva alterat (doua zile la rand, ca nu mi-am dat seama de la inceput de la ce e) si ma chinuie o enterocolita. In astea doua zile am slabit un kil jumate, daca mai mananc tot asa inca vreo cateva zile, raman fara amr. Glumesc, desigur. de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
cris.dogarel spune:
alexutzza, cum le zici tu, bibicule.., mai rar.si spor.
MP, CRISM, sa nu se acreasca... papati voi
ALE23CSA nu e cazul de cortina. fiecare ia ce ii place de aici si daca nu sunt "personale" postarile, nu-i jignire. eu asa vad.
JIJI, moldoveanul mic si diversificat neaosh
CRISTIES, zici ca o descrii pe ema la masa. la ana nu am avut treaba, dar ema nu deschide gura deloc. tre sa fac chestii ca sa ii atrag atentia cat de cat, k altfel ar trebui sa nu ii dau decat tzatza. hainele...vai de ele. kiar, vanish nu mere prea bine. ce folositi?
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
mariucasara spune:
Feteleeee imi crapa capul de nervi....M-am saturat sa dau peste nesimtiti..... Hai sa ma plang putin...La noi in oras nu e apa calda de 20 de ani. Bineinteles ca toata lumea are boiler electric in baie. Apa e extrem de dura asa ca o data la 1-2 ani tb curatat boilerul de calcar.Noi de 3 ani nu umblasem la el..Boooon, chem "instalatorul". Se uita la boilerul meu ca la masini straine (model comun, fara fitze, probabil 60% din boilerele din oras sunt identice cu al meu) cum de nu m-am gandit sa il dau afara atunci? Il curata, schimba rezistenta si surpriza...nu se mai potriveau piesele.. Dai pileste, taie, mai pileste putin intr-un final il asambleaza la loc si ma scapa de 100 de lei. Tiuia jucaria mea de cate ori incalzea apa si eu ma miram ce are (asa face cand e plin de calcar dar nu era cazul). Aseara a tiuit ptr ultima oara....Siguranta a sarit si nu mai am reusit sa o pun inapoi (semn de scurtcircuit)Vine iar Nea Caisa si dupa 15 min de minunat in fatza boilerului imi zice victorios: E de la "shurup"... Eu isterica: Caaareee ala pe care l-ati pilit/taiat data trecuta? El: Da, dar nu e din cauza mea, e din fabrica...Aici s-a taiat filmul, i-am spus sa lase totul asa cum e si sa iasa imediat.
Offf, v-am zapacit dar m-am descarcat. Fug dupa instalator acum
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
miremia spune:
MS imi pare rau de experienta neplacuta, sper sa gasesti unul capabil sa-l repare.
alexutza
Bea albumul il poti sterge doar tu, pt ca tu stii parola.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg