Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
mariucasara spune:
Oani promit ca macar o data pe luna sa pun 1-2 poze pe contul comun daca se respecta masurile de securitate acceptate de toata lumea, si le voi lasa cateva zile. Acum poate sunt putin socata si reactionez exagerat...Ideea ca un dezaxat se masturbeaza privind copiii mei imi face rau fizic...Eu sunt mai naiva asa si ma gandeam ca daca nu imi expun copiii nud sau in cine stie ce ipostaza e totul in regula, se pare ca am gresit. Multumesc mult pentru intelegere.
Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
alexutzzza spune:
feteleee noi suntem in Gr, zburat bine, Yannis cumintzel, nu de la sine, dar am reusit sa il tin in frau, sa il legan, sa ii cant sa il adorm si sa pastrez liniste la bord
cu febra pregatirilor nu am mai citit ca la carte de luni dar asa prin tehnica sondajului (citit aleator pagini ici si colo) am vazut anumite mesaje care brrr!, sincer, cu toate scuzele de rigoare, nu am citit tot si nu am aprofundat, dar...am crezut ca am gresit odiseea! m verificat de 2 ori ca e ian-feb 2010 si nu ian-feb 2008! Am citit cuvantul "OLITZA"! Din nou va rog sa nu va suparati pemine si sa-mi iertati ignoranta, sunt la primul copil,nu stiu multe si tot respectul ptr mamicile cu experienta, dar parerea mea este ca un copil asa mic nu are ce cauta pe olitza....nu filozofez acum despre partea cu controlatu' fecalelor care dpv al sistemului nervos nu e posibil sa se intample constient, regulat si controlat pana spre 2 ani, dar nici nu mi se pare safe! producatorii din lumea intreaga scot pe piatza produse destinate acestei varste fragede NUMAI cu 5 mii de sisteme de safeti si prindere cu centuri si curele si toate cele,pana si mesele de schimbat din baby room-urile din aeroport sunt pline de centuri si avertismente cum ca primu lucru care il faci e sa pui copilului centura...cum sa il las sigur pe olitza? apoi....nu stiu daca e safe cu coloana? nu exerseaza prea multa presiune pe coloana singur pe olitza? ...zic si eu...revin ca mai am de zis dac ma cheama organizarea botezului
Pupici!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Intreba cineva cat costa vacinul de 6 luni...Noi am cumparat acum o ora Infanrix 240 de lei. Mamica de caprita si shtrumf AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate...... |
Eu am intrebat.
multumesc frumos.
ayanna_xem spune:
Inca un raspuns rapid pt MIREMIA si gata, fug...
Eu sunt cu RH negativ si zgubi cu Rh pozitiv...am facut vaccinul la nastere...habar n-aveam de necesitatea unei a doua doze la 6 luni. Daca afli altceva in legatura cu acest subiect te rog sa ma anunti si pe mine...
lucia2000 spune:
Va salutam si facem cinste din nou.
De ieri ma chinui sa va prind din urma.
Sunt la prima pagina a acestui capitol cu recuperatul.
Multumim pentru felicitari tuturor si le uram si noi LML sarbatoritilor de ieri (cu intarziere) si astazi.
Tort de data asta cumparam pentru ca e prea cald ca sa mai dau si eu drumu la cuptor sa fac tort.
al3csa spune:
Buna ziua!
lorex Imi pare rau ca te-am suparat. Nu asta a fost intentia mea. Mai bine nu mai spuneam nimic . Nici nu stiu ce sa mai spun ... Chiar nu vroiam sa te superi sau sa se supere cineva pe mine. Imi pare rau.
Mi-am sters si eu albumul de pe picasa si pozele de la semnatura!!
O zi buna sa aveti!
Eu am sa intru un pic dupa cortina pentru ca nu vreau sa mai supar pe nimeni cu posturile mele
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
miremia spune:
citat din mesajul lui alexutzzza feteleee noi suntem in Gr, zburat bine, Yannis cumintzel, nu de la sine, dar am reusit sa il tin in frau, sa il legan, sa ii cant sa il adorm si sa pastrez liniste la bord cu febra pregatirilor nu am mai citit ca la carte de luni dar asa prin tehnica sondajului (citit aleator pagini ici si colo) am vazut anumite mesaje care brrr!, sincer, cu toate scuzele de rigoare, nu am citit tot si nu am aprofundat, dar...am crezut ca am gresit odiseea! m verificat de 2 ori ca e ian-feb 2010 si nu ian-feb 2008! Am citit cuvantul "OLITZA"! Din nou va rog sa nu va suparati pemine si sa-mi iertati ignoranta, sunt la primul copil,nu stiu multe si tot respectul ptr mamicile cu experienta, dar parerea mea este ca un copil asa mic nu are ce cauta pe olitza....nu filozofez acum despre partea cu controlatu' fecalelor care dpv al sistemului nervos nu e posibil sa se intample constient, regulat si controlat pana spre 2 ani, dar nici nu mi se pare safe! producatorii din lumea intreaga scot pe piatza produse destinate acestei varste fragede NUMAI cu 5 mii de sisteme de safeti si prindere cu centuri si curele si toate cele,pana si mesele de schimbat din baby room-urile din aeroport sunt pline de centuri si avertismente cum ca primu lucru care il faci e sa pui copilului centura...cum sa il las sigur pe olitza? apoi....nu stiu daca e safe cu coloana? nu exerseaza prea multa presiune pe coloana singur pe olitza? ...zic si eu...revin ca mai am de zis dac ma cheama organizarea botezului Pupici! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Yannis plimbaretul, pasagerul model din .
Succes cu pregatirile!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza feteleee noi suntem in Gr, zburat bine, Yannis cumintzel, nu de la sine, dar am reusit sa il tin in frau, sa il legan, sa ii cant sa il adorm si sa pastrez liniste la bord cu febra pregatirilor nu am mai citit ca la carte de luni dar asa prin tehnica sondajului (citit aleator pagini ici si colo) am vazut anumite mesaje care brrr!, sincer, cu toate scuzele de rigoare, nu am citit tot si nu am aprofundat, dar...am crezut ca am gresit odiseea! m verificat de 2 ori ca e ian-feb 2010 si nu ian-feb 2008! Am citit cuvantul "OLITZA"! Din nou va rog sa nu va suparati pemine si sa-mi iertati ignoranta, sunt la primul copil,nu stiu multe si tot respectul ptr mamicile cu experienta, dar parerea mea este ca un copil asa mic nu are ce cauta pe olitza....nu filozofez acum despre partea cu controlatu' fecalelor care dpv al sistemului nervos nu e posibil sa se intample constient, regulat si controlat pana spre 2 ani, dar nici nu mi se pare safe! producatorii din lumea intreaga scot pe piatza produse destinate acestei varste fragede NUMAI cu 5 mii de sisteme de safeti si prindere cu centuri si curele si toate cele,pana si mesele de schimbat din baby room-urile din aeroport sunt pline de centuri si avertismente cum ca primu lucru care il faci e sa pui copilului centura...cum sa il las sigur pe olitza? apoi....nu stiu daca e safe cu coloana? nu exerseaza prea multa presiune pe coloana singur pe olitza? ...zic si eu...revin ca mai am de zis dac ma cheama organizarea botezului Pupici! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
ma bucur ca ati avut un zbor fara incidente 'a la yannis"
spor la pregatiri si sa va iasa totul asa cum va doriti
miremia spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Inca un raspuns rapid pt MIREMIA si gata, fug... Eu sunt cu RH negativ si zgubi cu Rh pozitiv...am facut vaccinul la nastere...habar n-aveam de necesitatea unei a doua doze la 6 luni. Daca afli altceva in legatura cu acest subiect te rog sa ma anunti si pe mine... |
Sigur, cum aflu cum iti spun.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 8 kg
cris_mario spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna ziua! lorex Imi pare rau ca te-am suparat. Nu asta a fost intentia mea. Mai bine nu mai spuneam nimic . Nici nu stiu ce sa mai spun ... Chiar nu vroiam sa te superi sau sa se supere cineva pe mine. Imi pare rau. Mi-am sters si eu albumul de pe picasa si pozele de la semnatura!! O zi buna sa aveti! Eu am sa intru un pic dupa cortina pentru ca nu vreau sa mai supar pe nimeni cu posturile mele de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
eu nu cred k e cazul,sincer akm...nu e de suparare ... ne spunem parerile...asa e cel mai ok,invatam una de la cealalta ... eu dupa ce am citit articolul dat de xela si postarile fetelor,mi-am sch putin parerea despre olita,dar orikm nu va mai sta cu scutec pana la 2 ani k Mario ... ptr k nu vreau eu,si nu imi poate impune nimeni nmk,doar k nu o voi pune pe olita imediat cum va sta bn in fund(asa vroiam ) ci voi mai astepta putin,pana cand nu stiu....e chestie de instinct
nici eu nu am vrut sa supar...