Puiuti de Randunici 2008 (432)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Miha
si mersi, am sters postul anterior, poate am fost deplasata cumva...cu toate problemele de aici.
Ma bucur ca Zoze e bine si am speranta ca asa va fi si cu Siluan si bebe mic de Remalis.

Olgutzika spune:
Clau, ce-ai patit, mami? Nu sterge nika, zi cu vorbe
.
Tuchi, cum e bona? Numai azi nu e maine
Ariel, am card Visa, nu cred ca am suficienti bani pe el, insa. Nici nu stiu cat am, de fapt...
Mimo, ti-au mai trecut necazurile?
toate fetele!
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
mimonix spune:
Daaa, nu erau chiar necazuri! Unii zic chiar ca-i de bine, eu sunt cam in ceata inca....lumea ma felicita, eu ma bocesc....ideea e ca voi incepe serviciul , na, ca am zis-o
De ziua insurectiei armate antifasciste si antiimperialiste, eu ma bag sa trag la jug 
Si de aici o mie de ganduri, emotii, amintiri...eu vreau cu copiii mei acasa, asta-i clar!
Dar nu se poate, ca e criza 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Vorbesti serios!?!? Pe 23 august?!!? Hai sa fie intr-un ceas bun
!!! Stiu, toate vrem acasa cu copiii, dar sa vezi ca o sa va fie tuturor bine asa. Si Teo are nevoie de timp fara tine, si tu ai nevoie de timp fara ei, eu una ma bucur mult mult mult!!! Sper sa fie ce ti-ai dorit, si sa fii aproape de casa, si sa nu lucrezi la concurentii mei ![]()
Inca o data, felicitari!!!
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
mimonix spune:
Nu-s concurentii tai si nu-s chiar aproape de casa, dar e groso-modo bine ,asta-i clar, ca altfel nici nu-mi tresarea vreun muschi! Ramane de vazut ce-i inauntru ca pe afara e vopsit bine gardul ! M-au ajuns chemarile lui Kya, caci draga mea, de pe 23 august inainte tot in Herastrau la roata, langa Ambasada Chinei, o sa ma gasesti! Dar fara Dudu
Si uite asa o iau de la capat!
Si multumec frumos pentru felicitari, ti-am zis eu ca lumea se bucura! Uite asa mai prind si eu curaj, ca daca lumea se bucura inseamna ca nu poate fi chiar asa rau cum mi se pare mie 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Olgutzika spune:
O iei de la capat? Mai faci un Dudelle
?
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Nu-s concurentii tai si nu-s chiar aproape de casa, dar e groso-modo bine ,asta-i clar, ca altfel nici nu-mi tresarea vreun muschi! Ramane de vazut ce-i inauntru ca pe afara e vopsit bine gardul ! M-au ajuns chemarile lui Kya, caci draga mea, de pe 23 august inainte tot in Herastrau la roata, langa Ambasada Chinei, o sa ma gasesti! Dar fara Dudu Si uite asa o iau de la capat!![]() Si multumec frumos pentru felicitari, ti-am zis eu ca lumea se bucura! Uite asa mai prind si eu curaj, ca daca lumea se bucura inseamna ca nu poate fi chiar asa rau cum mi se pare mie ![]() Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI )Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea ![]() |
eheee, o iei de coada!
capul sus!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika O iei de la capat? Mai faci un Dudelle Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |

CUM DE TI-A PUTUT TRECE PRIN MINTE ASA CEVA ? Ce crezi ca eu sunt zeita fertilitatii de pe craca ? :))))Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mimonix spune:
Luny
telecom...asta stiu, asta fac
Daca vrei, mai povestim in taina despre asta, ca poate ma dau afara inainte sa incep daca dizertez aici prea mult pe tema asta
Si nu ca mi-ar pasa, dar ma omoara Mimu cu mana lui ...el e cel mai fericit ca scapa de o piatra grea de moara din spinare !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Olgutzika spune:
http://edwin.sjfc.edu/mmiller/unitplan/artemisdeer.jpg
Neeei, ai dreptate, nu esti tu Artemis
Tu nu ti-ai fi uitat arcul acasa ![]()
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de