Puiuti de Randunici 2008 (432)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Daca Simona zboara pe Sibiu-Munchen si are nevoie de cazare inainte de zbor, eu o pot ajuta. Sau orice altceva daca pleaca de pe aeroportul din Sibiu. Oh Doamne, cand ma gandesc ca puiutu mic e de o seama cu Ilinca mea...sa fie totul bine!

Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Doamne ai grija de Siluan, Zoze si Mariuca si de bebe de Remaliss.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mariuca si Ela, micutul Siluan, Alina si bb din burtik

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

neata!
sa ne trezim!
e prea mult ce aud....

Doamne, fa sa fie bine pentru Siluan, Zoze si regina ei, Remaliss si bebe al ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny
stela unde plecatio la mare, pana la urma? am vazut poze de we, e tare zambareata Teo! sa va fie de bine plimbareala cu vaporul
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

La eforie.Sarumana..

Multzam tuturor pt gandurile bune.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
sper ca-s toate bune, ma gandesc in continuare la Siluan, Zozelici si Remaliss, ajuta-i, Doamne sa fe bine!
vad ca Simo e cu un picior in Germania, Ariel

Mateiu' a facut pisu de dimi pe jos, ai acum s-a dus singur si l-a facut pe al doilea la olita, ceea ce e semn f bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Remaliss, sunt doua mamici la odiseea de nov-dec care au avut pici cu bride, le-au rupt ei singurei cand au mai crescut si s-au mai "imputernicit" putin. Li s-a spus ca in cele mai multe cazuri, asta se intampla, le rezolva ei insisi. Iti tin pumnii sa se intample la fel!!!

Doamne ajuta sa le fie bine Micului si Simonei, Elei si Mariucai, Alinei si lui bebe! Sunteti in gandurile mele!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...si ca sa mai zic inca una buna, in sfarsit, si pt noi...
ieri am rezervat ptr septembrie la bulgari, am gasit oferta f buna,si-s tare incantata, Matei la fel, sanatosi de-m fi si daca ne-o ajuta DD sa ne dramuim cum trebuie pana atunci, sa nu fim nevoiti sa anulam... dar deja parca o dau iar in gandire negativa, tre sa-mi pastrez cumva ZEN-ul si pana atunci sunt cu gandul la we de la Mamaia ce se apropie cu viteza, Doamne ajuta, ca mare nevoie aveam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Vesti bune: am vorbit cu Zozelici si e bine, nu mai are contractii iar colul e luuuung si doar putin deschis la exterior.
Azi pleaca acasa si mi-a promis ca va fi cumintica foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

neata

Siluan si Simo
zoze si Maria
remaliss

stela, astept sa vii de la eforie sa imi povestesti de preturi ce si cum ati gasit...noi am amanat plecarea, din cauza finantelor, dupa salariu sotului, adica dupa 5 august...sanatosi sa fim ca le-om face pe toate.

luny doamne ajuta sa ajngeti si voi la Bulgari...nu stiu inca nu ma atrag alte litoraluri...poate cele din Grecia sau Spania dar "la anu'" and so on, and so on...

cami multumim de vestile bune, zoze ai grija de tine in continuare...stai cumintita, Mariuca mai trebuie sa mai stea la tine in burtica.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput