FIV 277
Raspunsuri - Pagina 9
viss spune:
nu, stefy..am amintit eu ceva de spital, dar nu sunt internata, eu acolo lucrezma bucur ca nu am dureri,de fapt constientizez ca voua v-a fost mult mai rau.sunt mai speciala, in sensul ca dr. si-a pus mana la gura cand a vazut cat lichid am in burta (nici nu stiu cat ,ca mi-am uitat foaia cand am iesit din cabinet,de zapaceala)..a fost uimita ca ma simt foarte bine, doar obosita dc urc scarile,sau merg mai mult pe jos..iar beta meu e pozitiv de 10 zile, prin masa de lichid si-au facut loc 2 mini-bebici
angieangie spune:
felicitari vissDoamne ajuta pe mai departe..ai grija de tine si de puiutii tai
Angie+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
viss spune:
multumesc mult, angie.in iarna am stat o luna la pat, am facut 40 injectiie intramusculare ,am luat-o razna cu psihicul de atata stat intre 4 pereti, si lucrurile nu au mers bine, indiferent ce am facut, si na, am facut tot ce a zis dr.sper ca de data asta..sa fie mai bine.incerc sa fiu cat mai rece, sa iau totul ca o poveste frumoasa,dar nu a mea,si sa mai pun niste zile/ saptamani ..macar sa trec peste 8 sapt unde m-am oprit data trecuta.si apoi, cu Dzeu inainte..ce-o fi, o fi..
angieangie spune:
te cred VISS e greu sa astepti,dar si rezultatul e minunat..o sa treci peste Dumnezeu e mare
Angie+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
monaramona spune:
Buna fetele va citesc mereu. Despre mine pana maine vesti nu am.sunt in a 10 zi de stimulare si binenteles ca voi face hiperstimulare. Sper din tot sufletul sa fie una usoara. Maine cred ca voi sti cand e puntia. Va pup pe toate si aveti grija de voi
viss spune:
m-a apucat de azi dimineata. o durere de spate...la anumite pozitii raman intepenita chiar.o fi de rau? nu mi s-a intamplat pana acum..n-am avut probleme cu coloana,ma gandesc ca e de la sarcina,dar o fi normal?sunt de-abea sapt 6,oare de ce sa ma doara coloana asa rau? ma gandesc sa nu fie alta durere iradiata..habar n-am..voi ati avut asa ceva?
ALINAOPREA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss m-a apucat de azi dimineata. o durere de spate...la anumite pozitii raman intepenita chiar.o fi de rau? nu mi s-a intamplat pana acum..n-am avut probleme cu coloana,ma gandesc ca e de la sarcina,dar o fi normal?sunt de-abea sapt 6,oare de ce sa ma doara coloana asa rau? ma gandesc sa nu fie alta durere iradiata..habar n-am..voi ati avut asa ceva? |
Incearca sa vb cu medicul tau si ia no-spa deocamdata.
Te poop si sper sa fie totul bine!
Sa ne tii la curent!
Alina in asteptarea unei minuni de
indra03 spune:
Broscuta mea draga, LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC IN TOATE !
Te rog sa nu fii trista, nu mai este atat de mult pana in toamna!
Si daca se intampla in luna MAI bucuria de a tine in brate minunea sa minunile asteptate, era tot in anul 2011 !
Asa ca poti spune deja ca anul important este tot 2011 !
TE PUP!
angieangie spune:
viss...si eu am avut dureri de spate..si inca mai am
daca te simti in siguranta mergi la medic totusi
monaramona bafta multa draga noastra ..mai ai putin
indrapup cu drag
andace faci tu ?
pup toate fetele
Angie+14
Adhnana spune:
pup si eu toate fetele!
Broscuta7La multi ani! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
monaramona bafta multa! Sa ne spui cand e punctia sa iti tinem pumnii stransi!
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007) si 15+ cu &